פורסם 2005 במאי 1320 שנים שלום, יש לי בעייהקניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זזמה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות?(יש לי אינטרנט זהב 2 מגה )תודה
פורסם 2005 במאי 1320 שנים נסה לבדוק האם כאשר אתה זז ממקום למקום המהירות משתנה, ייתכן שקירות/דלתות/חפצים/חלונות חוסמים את התקשורת.דבר נוסף, ציין בבקשה את הדגם של הנתב.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר איכשהוא הצלחתי לשנות את אחד התדרים בקינפוג של הראוטר ועכשיו אין בעייה,יש לי טלפון דיגיטלי ליד המחשב אז כנראה שהם עלו אחד על השני או משהו בסגנון הזה
פורסם 2005 במאי 1620 שנים - רשת אלחוטית פועלת על טווח תדרים של 2.4ghz וגם חלק מהטלפונים החדשים (DECT). סביר שזאת הייתה הבעיה, ועדיף שתרחיק את הטלפון מהרשת כמה שיותר.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר בעייה נוספת - הפעם יותר רציניתהמחשב הנייד שלי מזהה את הרשת אבל הבעייה היא שאין אפשרות לגלוש בו באינטרנט - או כל פעולת אינטרנט כלשהיכאמור ביטלתי את כל הפיירוואלים למיניהם אך הבעייה עדיין קיימתמישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.