עבור לתוכן

Enermax FS-710B, מה ההגיון?

Featured Replies

פורסם

קניתי את המארז, ויש לי מספר שאלות, בעיקר בקשר לאיוורור.

המארז מגיע עם 3 מאווררי 8CM, אחד מכניס אוויר בפאנל הקדמי למטה, ושניים מוציאים אוויר מאחורה ליד היציאות של הלוח-אם.

קניתי את המארז יחד עם הספק 350W של אנרמקס (למרות שיש לו כמה מודלים אין לי כוח לבדוק עכשיו איזה בדיוק, וזה גם לא משנה), שמאוורר 8CM שלו מוציא אוויר מאחורה ואחד 9.2CM נושף אוויר לתוך המארז.

לא יווצר מצב של תת לחץ? גם במארז, ובעיקר בספק כוח, בעיקר אחרי שהוספתי לו את מאוורר מקדימה שמוציא אוויר מהמגירה של הHDD's, כי חשבתי שיהיה יותר חכם להוציא את האוויר החם החוצה מאשר להכניס אותו חזרה למארז.

אמור להיות תת-לחץ גבוה מאד, משום שרק מאוורר אחד מכניס אוויר (הזה שבספק בעצם מסתובב על "ריק" משום שיש כבר מאוורר שמוציא אוויר מהספק החוצה) ושלושה מוצאים.

פורסם

אם אחד נושף החוצה, איך השני מכניס פנימה ? מוזר מאוד...

בדר"כ בחלק העליון רק מוציאים אוויר, ובתחתון מכניסים (חום עולה למעלה..).

פורסם

קניתי את המארז, ויש לי מספר שאלות, בעיקר בקשר לאיוורור.

המארז מגיע עם 3 מאווררי 8CM, אחד מכניס אוויר בפאנל הקדמי למטה, ושניים מוציאים אוויר מאחורה ליד היציאות של הלוח-אם.

קניתי את המארז יחד עם הספק 350W של אנרמקס (למרות שיש לו כמה מודלים אין לי כוח לבדוק עכשיו איזה בדיוק, וזה גם לא משנה), שמאוורר 8CM שלו מוציא אוויר מאחורה ואחד 9.2CM נושף אוויר לתוך המארז.

לא יווצר מצב של תת לחץ? גם במארז, ובעיקר בספק כוח, בעיקר אחרי שהוספתי לו את מאוורר מקדימה שמוציא אוויר מהמגירה של הHDD's, כי חשבתי שיהיה יותר חכם להוציא את האוויר החם החוצה מאשר להכניס אותו חזרה למארז.

אמור להיות תת-לחץ גבוה מאד, משום שרק מאוורר אחד מכניס אוויר (הזה שבספק בעצם מסתובב על "ריק" משום שיש כבר מאוורר שמוציא אוויר מהספק החוצה) ושלושה מוצאים.

אתה מבין ועושה את זה לא נכון:

כל מאורר שנמצא בקדמת המארז צריך להכניס, כלומר במקרה שלך לנשוף אויר על הכונן הקשיח, כל אחד שנמצא מאחורה צוריך להוציא.

לגבי הספק, ה92 מ"מ שואב אויר מהמארז ולא מוציא!

פורסם
  • מחבר

אם אחד נושף החוצה, איך השני מכניס פנימה ? מוזר מאוד...

בדר"כ בחלק העליון רק מוציאים אוויר, ובתחתון מכניסים (חום עולה למעלה..).

קרא שוב.

אתה מבין ועושה את זה לא נכון:

כל מאורר שנמצא בקדמת המארז צריך להכניס, כלומר במקרה שלך לנשוף אויר על הכונן הקשיח, כל אחד שנמצא מאחורה צוריך להוציא.

לגבי הספק, ה92 מ"מ שואב אויר מהמארז ולא מוציא!

אוקיי, פשוט חשבתי שיהיה יותר נכון להוציא את האוויר החם ישר החוצה במקום להעביר אותו לשאר המארז.

בקשר למאוורר 92mm, אם אני לא טועה מאווררים נושפים בד"כ לכיוון שהמדבקה על המאוורר (זאת שבאמצע) מצביעה אליו, ווהמדבקה מכוונת לתוך המארז...

ואם כבא אז כבר, איך אני מחבר כונני 5.25" למארז הזה?

זה קשור במקרה לפלסטיקים הלבנים שיש למטה?

פורסם

כן זה קשור לפלסטיקים הלבנים. אתה צריך לחבר אותם משני צידי הכונן כך שהצד עם הקליפס מהמתכת פונה לפנל הקידמי של הכונן. את הפלסטיקים אתה מחליק לתוך המסילות של ה 5.25 bay.

פורסם
  • מחבר

כן זה קשור לפלסטיקים הלבנים. אתה צריך לחבר אותם משני צידי הכונן כך שהצד עם הקליפס מהמתכת פונה לפנל הקידמי של הכונן. את הפלסטיקים אתה מחליק לתוך המסילות של ה 5.25 bay.

כן, הרגע גיליתי את זה ובאתי להגיד שהכל בסדר, תודה רבה רבה :) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים