פורסם 2005 במאי 1320 שנים באתר הרשמי:http://www.xbox.com/en-US/xbox360/factsheet.htmכתוב שם שיש ביצועים כללים של 1 TERA FLOP רק כדי שתבינו המחשב על בדירוג 398 מבצע כ1004 GFLOPS(כTERAFLOP) והמחשב הזה מבוסס על 512 מעבדי APLHA:http://www.top500.org/sublist/System.php?id=6708
פורסם 2005 במאי 1420 שנים נראה יפה!!*נראה כאילו הם העתיקו את הרעיון של סוני, ושמו אותו על הצד כמו PS2!!
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אני מאוד מקווה שהוא תומך בHDTV.. כי כל כך הרבה כח ואפשרות לשחק על רזולוציה מסריחה זה פשוט לא כייף!וזאת הסיבה היחידה שאני בקושי נוגע בפלייסטשיון 2 שלי
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אל תתיחס לנתון הזה FLOPS זה נתון מטעה ומאוד מניפולטיבי. זה לא אומר שהוא יותר טוב ממחשב העל הזה... אגב, מפרט נחמד, והקופסא נראה נחמד.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים Youll see all Xbox 360 titles at 720p and 1080i resolution in 16:9 widescreen, with anti-aliasing
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מחבר ברור שהנתון של GFLOPS מטעה מאוד כיוון שזה של כל המערכת כולל מעבד+כרטיס גרפי.הביצועים של המעבד הם כ100GFLOPS שזה מאוד מכובד.אפילו שהוא לא חזק יותר ממחשב על הוא חזק יותר מכל PC/MAC שקיים.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים מישהו בונה על ה xbox הזה?<אני מטלבט מאוד אם לקחת אותו קצת אחרי שהוא יצאאו לחכות ל PS3 ואז לראות מה עדיף?
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אני הייתי הולך עליו משני סיבות1. אני ממש אוהב את המשחקים הבלעדיים של האקס בוקס- DOA, סדרת אודוורלד, היילו, PGR, פייבל, משחקי ביווור ועודכל המפתחות התחייבו ליצר לפחות כותר אחד בלעדי לאקסבוקס360, לעומת זאת חוץ ממטאל גיר סוליד (שאני לא כזה מת עליו) אין שום משחק בלעדי של סוני שמושך את תושמת לבי2. חומרה סטנדרטי- המערכת מבוססת על חומרה סטנדרטית- מעבדי פואור פיסי, שבב ATI וכן הלאה, כלומר שבשלב מסוים יפרצו את ההגנות ויהיה מאד קל ליצור תוכנות מעולות כמו שיש באקסבוקס הנוכחי
פורסם 2005 במאי 1420 שנים [ltr]any one noticed this?Three symmetrical cores running at 3.2 GHz eachso even though we all consider that nice, BS number of 1Tflops, well BS. even if it was ture it would be pointless since games doesn't gain from an SMP setup, yea the floops number gets bigger, but that's about it. unless u gonna run SETI @ home from the xbox 360 there's really no need for the 2 other processors.fuck consules, PC 4 life.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.