פורסם 2005 במאי 1220 שנים נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650הכל עובד מצויין :-)הבעיה היא שאני רוצה לחבר לפטופ אחר במקום הקיים, 2 בעיות :1. למיטב זכרוני, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל בלפטופ הנוכחי, הייתי צריך להתקין גם תוכנה/דרייברים (לא זוכר אם זה היה כדי שה XP יזהה את הכרטיס, או שזה היה ה Utility שמזהה את הרשת האלחוטית) מישהו יודע מה בדיוק אני נדרש להתקין, ומאיפה אני יכול להוריד את זה ?2. אני לא זוכר את זה היה בהתקן הזה, או במשהו אחר לגמרי, אבל זכור לי שהתקנתי משהו שהיה חובה להתקין את הדרייבר/תוכנה *לפני* חיבור ההתקן (כרטיס למשל) עצמו. יש למישהו מושג אם עלי קודם להתקין את התוכנה, או קודם לחבר את הכרטיס ?אחח. הסניליות :-)תודה !
פורסם 2005 במאי 1220 שנים דריבר יש באתר של D-Link (מין הסתם), לא יהיה לך מסובך למצא אותו שםקודם מתקנים דריבר ורק אחרי זה תוקעים את הכרטיס, אחרת זה מסבך את העניינים
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר 1. צודק :-)2. מזל שזכרתי משהו כזה :-) אגב, מדוע ? פעם קודם היינו מרכיבים חומרה, ואז בשלב הזיהוי היינו נדרשים לספק דרייברים, מדוע יותר ויותר חומרה דורשת התקנת דרייברים לפני ?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים קודם מתקנים דריבר ורק אחרי זה תוקעים את הכרטיס, אחרת זה מסבך את הענייניםצודק, למרות שעשיתי הפוך (בטעות) ולא היתה לי בעיה.נראה לי שהבעיה קיימת רק עם התקני USB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.