עבור לתוכן

חיבור מאוורר מקדימה, צריך עצה

Featured Replies

פורסם

כחלק ממודינג למארז אני רוצה ללחבר מאוורר נוסף מקדימה, אבל יש רק מקום אחד לחבר.

הפתרון היחיד שאני רואה זה להזיז את הCD השני למעלה כך שיהיה שני מקומות ריקים למטה, לחתוך לחבר את המאוורר, אבל אני לא ממש בטוח איך לחבר אותו :nixweiss:

front.jpg

פורסם

אחי אל אבל אל תעשה את זה אתה הורס 2 פלטות ו90% מהמקרים זה נראה זוועה ולא נותן כלום הוא לא מאוורר כלום

פורסם

בלי שום קשר אני ממליץ לך לצבוע  את הכוננים בשחור

ולגבי המאורר את יכול להעלות את הסידי ה2 כמו שאמרת  ולעשות חור בגודל של המאורר חצי על כל פאנל ועוד 2 חורים בכל פאנל  

אבל זאת החלטה שלך אני לא הייתי עושה ככה

פורסם

ממש לא יתאים לו כוננים שחורים !! או איך שיש או כסוף אולי...

פורסם

גם אם תשים מאוורר 120mm הוא לא יקרר בגרוש. לכן עדיף שתשים אותו למטה. אם תתן תצלום למטה נוכל לעזור לך יותר.

פורסם
  • מחבר

front2_resize.jpg

door_resize.jpg

up_resize.jpg

כרגע: מאוורר אחד בדלת - מכניס אוויר . מאוורר אחד מאחורה - מוציא אוויר

כרגע המחשב עומד אל הריצפה, אבל בקרוב יוספו לו גלגלים ומרווח של כ 5 ס"מ מהריצפה

מקווה שהפרטים יעזרו

פורסם

עזרו למה? להצעת מיקום מאווררים? שים אחד מלמטה שיכניס אויר ואחד מלמעלה שיוציא אויר...

עריכה:

עכשיו שמתי לב שיש לך בלאגן עצבני של כבלי IDE באזור הכוננים איך תיכננת להשים שם מאוורר ?!

פורסם
  • מחבר

הכל בשליטה

סליבינג וטיפול ב IDE יבוצע מחר/מחרותיים.

כרגע אני לא סגור על סידור של מאווררים....

:

פורסם

בכל מקרה אני הצעתי את שלי לי יש ככה ועוד כמה מאווררים מסתפק ומבסוט מהחלט, בהצלחה עם הסידור

פורסם

אתה יכול להכין תושבת מפרספקס 6מ"מ שתתפוס את המקום של שני הסלוטים, ולהאיר את הכל בנאון כדי לנצל את הפרספקס (אם כבר ;))

מאורר לכיוון הריצםה זה רעיון לא טוב.

פורסם

תעשה בפאנל מקדימה שני חורים, שים שם רשת שתעביר אוויר

נסה איכשהו להכניס מקדימה מאוורר 120 מ"מ (כולל חתיכה מלאה של הגריל של המארז מבפנים) אם לא זה אז 80mm (גם חיתוך מלא של הגריל).

מאחור גם תחתוך את הגריל של המארז למעבר חלק של אוויר.

תסדר כבלים ואתה מסודר

לא צריך לחתוך בפאנלים מקדימה, הרי יש לך דלת (נכון?) אז במה זה יהיה אפקטיבי? בכל מקרה זה ייצא לא משהו.

פורסם

אין טעם למאוורר באזור דלת המארז (אצלך כמובן) אך מאוורר או שנים יכולים לעזור בהחלט בגג המארז, קצת עבודת ניסורים קטנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים