פורסם 2005 במאי 1220 שנים כחלק ממודינג למארז אני רוצה ללחבר מאוורר נוסף מקדימה, אבל יש רק מקום אחד לחבר. הפתרון היחיד שאני רואה זה להזיז את הCD השני למעלה כך שיהיה שני מקומות ריקים למטה, לחתוך לחבר את המאוורר, אבל אני לא ממש בטוח איך לחבר אותו
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אחי אל אבל אל תעשה את זה אתה הורס 2 פלטות ו90% מהמקרים זה נראה זוועה ולא נותן כלום הוא לא מאוורר כלום
פורסם 2005 במאי 1220 שנים בלי שום קשר אני ממליץ לך לצבוע את הכוננים בשחור ולגבי המאורר את יכול להעלות את הסידי ה2 כמו שאמרת ולעשות חור בגודל של המאורר חצי על כל פאנל ועוד 2 חורים בכל פאנל אבל זאת החלטה שלך אני לא הייתי עושה ככה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים גם אם תשים מאוורר 120mm הוא לא יקרר בגרוש. לכן עדיף שתשים אותו למטה. אם תתן תצלום למטה נוכל לעזור לך יותר.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר כרגע: מאוורר אחד בדלת - מכניס אוויר . מאוורר אחד מאחורה - מוציא אוויר כרגע המחשב עומד אל הריצפה, אבל בקרוב יוספו לו גלגלים ומרווח של כ 5 ס"מ מהריצפה מקווה שהפרטים יעזרו
פורסם 2005 במאי 1220 שנים עזרו למה? להצעת מיקום מאווררים? שים אחד מלמטה שיכניס אויר ואחד מלמעלה שיוציא אויר... עריכה:עכשיו שמתי לב שיש לך בלאגן עצבני של כבלי IDE באזור הכוננים איך תיכננת להשים שם מאוורר ?!
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר הכל בשליטה סליבינג וטיפול ב IDE יבוצע מחר/מחרותיים.כרגע אני לא סגור על סידור של מאווררים....:
פורסם 2005 במאי 1220 שנים בכל מקרה אני הצעתי את שלי לי יש ככה ועוד כמה מאווררים מסתפק ומבסוט מהחלט, בהצלחה עם הסידור
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אתה יכול להכין תושבת מפרספקס 6מ"מ שתתפוס את המקום של שני הסלוטים, ולהאיר את הכל בנאון כדי לנצל את הפרספקס (אם כבר ) מאורר לכיוון הריצםה זה רעיון לא טוב.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים תעשה בפאנל מקדימה שני חורים, שים שם רשת שתעביר אווירנסה איכשהו להכניס מקדימה מאוורר 120 מ"מ (כולל חתיכה מלאה של הגריל של המארז מבפנים) אם לא זה אז 80mm (גם חיתוך מלא של הגריל).מאחור גם תחתוך את הגריל של המארז למעבר חלק של אוויר.תסדר כבלים ואתה מסודרלא צריך לחתוך בפאנלים מקדימה, הרי יש לך דלת (נכון?) אז במה זה יהיה אפקטיבי? בכל מקרה זה ייצא לא משהו.
פורסם 2005 במאי 1320 שנים אין טעם למאוורר באזור דלת המארז (אצלך כמובן) אך מאוורר או שנים יכולים לעזור בהחלט בגג המארז, קצת עבודת ניסורים קטנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.