עבור לתוכן

שאלה בקשר למסכי LCD דקים...

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch:

נו מה הקשר??

ברור זה נועד לתאר מעבר בין גוונים של אפור מהסיבה הפשוטה שבין שחור ללבן יש גוונים של אפור :bash:

עשה לי טובה אני לא מתבלבל פה עם שום דבר

חוץ מזה שעם כל מה שאמרת זה עדיין מחזק את הטענה שלי שמסכי CRT פשוט לא נמדדים לפי הפרמטרים האלה

לא להאמין כמה אתה טועה ומטעה. אפילו את עצמך.

תקרא שוב ותבין: מעבר בין גוון מסויים של אפור (למשל אפור בהיר) לגוון אחר של אפור (יותר כהה) הוא לא מעבר בין שחור ללבן. רד מהעץ הזה.

אין לזה שום קשר עם מה שאמרת על מסכיי CRT ולתשומת ליבך גם לא הגבתי בנושא הזה, אז איך אתה מסיק שאני מחזק את הטענה שלך בנוגע למסכיי CRT?

פשוט לא מובן.

בכל מקרה מומלץ לקרוא את הכתבה שבלינק בעמוד הקודם של הת'רד. היא מנפצת הרבה מיתוסים כל מסכיי LCD.

שבת שלום.

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יווו כמה שטויות אנשים פה אומרים

אתה זה שטועה ומטעה!

זה ממש לא מעבר מגוון אחד של אפור לגוון האפור שאחריו

תחשוב בהגיון(אם יש לך כזה ::)) האם ניראה לך הגיוני? יש לך מושג כמה גווני אפור יש? ותאר לך שזה באמת היה כמו שאתה אמרת, אתה יודע איזה מריחות עצבניות היו במעבר בין שחור ללבן

משהו בסביבות השניה ויותר מה שהיה הופך את המסכים האלה לבלתי אפשריים לתפקוד

Response time is basically the amount of time it takes for a liquid crystal cell to go from active (black) to inactive (white) and back to active (black) again.

פורסם

תחשוב בהגיון(אם יש לך כזה ::)) האם ניראה לך הגיוני? יש לך מושג כמה גווני אפור יש? ותאר לך שזה באמת היה כמו שאתה אמרת, אתה יודע איזה מריחות עצבניות היו במעבר בין שחור ללבן

זמן תגובה הוא לא כמו פונקציה ליניארית.

פורסם

יווו כמה שטויות אנשים פה אומרים

אתה זה שטועה ומטעה!

זה ממש לא מעבר מגוון אחד של אפור לגוון האפור שאחריו

Burton, תקרא היטב.

דבר ראשון - מסכים שונים משתמשים בפאנלים שונים. יש פאנלים איטיים יותר במעבר בין צבעים מסויימים, בעוד שבצבעים אחרים הם המהירים ביותר. זמני התגובה שהיצרנים מפרסמים אינם בהכרח מה שטענת (במעבר משחור ללבן) אלא זמני התגובה ה"נוחים" ליצרן לציין. מסך מסויים יכול לעבור משחור ללבן ב80 MS בעוד שמעבר בין שני צבעים אחרים הוא עושה ב8 MS - מה נראה לך שהיצרן יציין? אתה לא יכול לקבוע שזמן תגובה "אמיתי" נמדד במעבר מהשחור ביותר ללבן ביותר.

דבר שני - אין שום קשר למספר גווני האפור שישנם ואין שום סיבה שיהיו מריחות "עצבניות" כהגדרתך במעבר משחור ללבן. הגוונים נקבעים מראש בהתאם לפאנל ולא בצורה שרירותית. בנוגע ל"מריחות" אני יכול לומר לך שנדירים המצבים בהם מסך LCD צריך לעבור כולו משחור ללבן, ובמקרים שזה אכן מתרחש אתה לא בהכרח תראה מריחה מפני שיכול להיות שזמן התגובה בין שחור ללבן הוא 20 MS בעוד שזמן התגובה שהיצרן מציין הוא 12 MS (בוחר להתייחס לגוונים אחרים).

לסיכום - הבעיה שלי עם טענותייך לא נובעת ממה שכתבת על מסכיי CRT מקודם או על ההבדלים ביניהם למסכיי LCD. פשוט רציתי להבהיר שזמן תגובה אינו בהכרח מעבר מהשחור ביותר ללבן ביותר (וגם לי יש ציטוטים באמתחתי) אלא תלוי גם בפאנל, ובדרך בה בוחר היצרן למדוד.

שבוע טוב.

פורסם

אפס זה בטוח לא...אילו לאור לוקח קצת זמן לעבור במסך.....

אבל שאלה אחרת.....מה זה ניגודיות?

פורסם

זמני התגובה שהיצרנים מפרסמים אינם בהכרח מה שטענת (במעבר משחור ללבן) אלא זמני התגובה ה"נוחים" ליצרן לציין.

תיראה. יש הגדרה. זה שיצרנים מסויימים מחליטים לעוות אותה כדי להגיד את המסך שלהם בתוך מהיר יותר זה כבר משהו אחר.

בנוגע ל"מריחות" אני יכול לומר לך שנדירים המצבים בהם מסך LCD צריך לעבור כולו משחור ללבן

תגיד לי מה אתה עושה צחוק?

הסתכלת פעם על סמן העכבר שלך? כן כן הוא שחור ולבן

גללת פעם דף טקסט באינטרנט או בוורד? יפה..גם הוא מורכב משחור ולבן.

ככה שזה לא כל כך "נדיר" כמו שתיארת את זה

לסיכום - הבעיה שלך היא שאתה שוב מתייחס לתפל ולא לעיקר

בוא נסכם לך את מה שרציתי להבהיר(אפילו נדגיש לך את זה)

לא ניתן לייחס למסכי CRT את זמני התגובה של מסכי LCD מהסיבה הפשוטה שאין להם גביש נוזלי שצריך לעבור ממצב אחד לשני

פורסם

טוב מספיק. אין צורך לדון יותר בנושא הזה כי השתכנעתי. השתכנעתי שאתה לא יודע לקרוא.

דבר ראשון - תבין שאין "הגדרה"!! לא כתוב בשום חוק או סטנדרט טכנולוגי מהו זמן תגובה אמיתי. כך שהיצרנים לא מחוייבים לפרמטרים האלה.

דבר שני - תקרא שוב את מה שציטטת מההודעה הקודמת שלי. אני אומר שנדירים המצבים בהם כל המסך עובר משחור ללבן, לא מצבים בהם מוצגים שחור ולבן ביחד. איפה בסמן העכבר יש מעבר משחור ללבן? הרי הוא נשאר לבן כל הזמן ומקיף אותו תיחום שחור - הוא לא נהיה שחור פתאום עם תיחום לבן, או שאולי ככה זה אצלך במחשב.

אני אסכם את מה שאני רוצה לומר, בלי להדגיש לך את זה כי אני לא בטוח שגם ככה תבין: זמן תגובה "אמיתי" אינו מוגדר. זמן התגובה שמציין היצרן יכול להיות במעבר משחור ללבן אך לא בהכרח. יכול להיות מצב בו מסך עם פאנל מסויים נחשב לבעל זמן תגובה של 8 MS אך הדבר מתייחס לזמן התגובה הטוב ביותר שלו (למשל כמו שציינו פה כבר בין סגול לכחול) ולא בהכרח לזמן התגובה שבין שחור ללבן שיכול להיות 25 MS במסך הזה. זה לא אומר שתיראה מריחה בהכרח.

עוד משהו שלא הבנת, זה שאני לא מתווכח איתך על מסכיי CRT לעומת LCD וזמניי התגובה שלהם. הבהרת את הנקודה שלך כבר מקודם ולא עליה אני מגיב.

מה שהפריע לי (ונראה לי שזאת הפעם השלישית שאני כבר אומר את זה) הוא שאתה קובע שזמן תגובה הוא בהכרח מעבר משחור ללבן וזה לא תמיד נכון.

גם אני חושב שההגינות מחייבת שהיצרנים יציינו זמן תגובה "אחיד" ולא שרירותי שנוח להם, אך כרגע אי אפשר לשים את האצבע ולקבוע מהי אמת המידה הרצויה מפני שכל משתמש יכול לייחס חשיבות למעבר בין גוונים שונים שספציפיים לו.

נראה לי שפתרון טוב לעניין הזה יהיה שכל יצרן יפרסם גם את זמן התגובה הטוב ביותר אך גם את הגבוה ביותר, ויציין באילו מעברים נמדדו הזמנים האלה.

זהו, צהריים טובים.

פורסם

אני אומר שנדירים המצבים בהם כל המסך עובר משחור ללבן, לא מצבים בהם מוצגים שחור ולבן ביחד. איפה בסמן העכבר יש מעבר משחור ללבן? הרי הוא נשאר לבן כל הזמן ומקיף אותו תיחום שחור - הוא לא נהיה שחור פתאום עם תיחום לבן, או שאולי ככה זה אצלך במחשב.

:lol:

ואני לא יודע לקרוא

אני מבין שאצלך סמן העכבר תמיד נשאר במקום

או שאתה לא גולל ומעביר עמודי טקסט

אצלך אני מבין זה תמיד קבוע

כי אתה יודע...כשהעכבר זז, אז חלק מהלבן שלו מתחלף במסגרת וככה הופך מלבן לשחור

ככה שרוב העבודה של המסך היא בין שחור ללבן ולכן זה הכי חשוב

דבר שני כן יש הגדרה

נכון שזמן התגובה משתנה בין שחור לבן ובין גוונים של אפור אבל כן יש קונצנזוס והגדרה בנושא

ברור שלא יהיה חוק...מה אתה :screwy: "חוק יסוד זמן התגובה" ::) אתה לא יכול להכריח אף אחד לעבוד לפי ההגדרה הזאת וברור שכל אחד יעשה מה שנוח לו

זה כמו שיש הגדרה לגבי צריכת דלק לקילומטר בנוגע לסל"דים בהם האוטו צריך ליסוע. אין חוק אבל יש הגדרה

אני לא יודע במקרה הזה מהי אבל תהיה בטוח שיש

זה שיש יצרני רכב שונים שיעשו את המבחנים האלה בסלדים שנים לא אומר שאין הגדרה שמקובלת על כולם

במקרה של LCD ההגדרה שמקובלת על רוב/כלל העולם היא שחור לבן ולא הגוונים של אפור

פורסם

מרוב ויכוחים לא עיקרוניים שכחתי על מה הת'רד

לשאלת פותח הת'רד המקורית:

כעקרון MS נמוך יותר בדר"כ טוב יותר  יש יוצאים מהכלל.

כל יצרן מודד MS בצורה שישיג תוצאות בדרך הכי טובה

דוגמא מעולה זה ה BENQ FP91E עם זמן תגובה של 25MS כאשר מאפור לאפור זה 8 MS

ונכון באמת לא מתייחסים לנתון זה ב CRT.

ולפותח הת'רד השיקול העיקרי זה מראה עיניך וכסף .

תן תקציב וננסה לעזור

פורסם

:lol:

ואני לא יודע לקרוא

אני מבין שאצלך סמן העכבר תמיד נשאר במקום

או שאתה לא גולל ומעביר עמודי טקסט

אצלך אני מבין זה תמיד קבוע

כי אתה יודע...כשהעכבר זז, אז חלק מהלבן שלו מתחלף במסגרת וככה הופך מלבן לשחור

ככה שרוב העבודה של המסך היא בין שחור ללבן ולכן זה הכי חשוב

דבר שני כן יש הגדרה

נכון שזמן התגובה משתנה בין שחור לבן ובין גוונים של אפור אבל כן יש קונצנזוס והגדרה בנושא

ברור שלא יהיה חוק...מה אתה :screwy: "חוק יסוד זמן התגובה" ::) אתה לא יכול להכריח אף אחד לעבוד לפי ההגדרה הזאת וברור שכל אחד יעשה מה שנוח לו

זה כמו שיש הגדרה לגבי צריכת דלק לקילומטר בנוגע לסל"דים בהם האוטו צריך ליסוע. אין חוק אבל יש הגדרה

אני לא יודע במקרה הזה מהי אבל תהיה בטוח שיש

זה שיש יצרני רכב שונים שיעשו את המבחנים האלה בסלדים שנים לא אומר שאין הגדרה שמקובלת על כולם

במקרה של LCD ההגדרה שמקובלת על רוב/כלל העולם היא שחור לבן ולא הגוונים של אפור

Burton, אתה שוב טועה ומוכיח בפעם המי יודע כמה שאתה לא למדת לקרוא. לא שמעתי כזה קישקוש על המסגרת של העכבר שמתחלפת כבר הרבה זמן וזה מראה שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. וממתי גלילה של עמודי טקסט היא בהכרח דוגמה למעבר משחור ללבן? מה הקשר בכלל? איזה קישקוש.

עוד דוגמה ללוגיקה הפגומה שלך: בהודעה שלי אני כותב שאין שום "חוק" או הגדרה למדידת זמן תגובה (מן הסתם גאון שלי אני לא מתכוון לחוק פרלמנטרי) שמקובלים על כל היצרנים. אתה לעומת זאת טוען שכן ישנה הגדרה וקונצנזוס בנושא אף על פי שכל הוויכוח כולו נסוב על העובדה שכל יצרן מציין את זמני התגובה הנוחים לו והחשובים לטעמו. אז רגע שאני אבין, אתה אומר שישנה הגדרה אבל אף אחד לא מתייחס אליה ברצינות, או שישנו קונצנזוס אבל הוא לא קונצנזוס? תחליט כבר ותפסיק לסתור את עצמך.

מאיפה אתה קובע שההגדרה המקובלת על רוב העולם היא במעבר משחור ביותר ללבן ביותר? ואם זה כך אז מדוע יצרנים גדולים וחשובים לא פועלים לפי "ההגדרה" שאתה טוען שכולם פועלים לפיה? מעניין מאוד.

בקיצור יקירי גם בלתי אפשרי לשיטתך להכריח יצרנים להתייחס אפילו לניגודיות באותם פרמטרים, אבל עובדה היא שהמדד שלהם לניגודיות אחיד - למה כאן הם לא עושים "מה שנוח להם"?

הסיבה שהמדד שונה בזמני תגובה נובעת מההבדלים בין הפנאלים וכמובן משיקולים כלכליים של איזה נתון כדאי להציג ללקוח. אני מתחיל להתעייף מלחזור על זה כל הזמן.

בקיצור אין הגדרה לזמני תגובה ש"מקובלת" על כל העולם לא משנה כמה נקשקש כאן בת'רד. רק בשביל התיאוריה שלך על העכבר והמסגרת שלו היה שווה הכל.

לילה טוב.

פורסם

ורק כבדרך אגב - לCRT אכן יש MS, אבל אין לזה שום קשר לMS של הLCD ואין דרך להשוות בינהם.

פורסם

Burton, אתה שוב טועה ומוכיח בפעם המי יודע כמה שאתה לא למדת לקרוא. לא שמעתי כזה קישקוש על המסגרת של העכבר שמתחלפת כבר הרבה זמן וזה מראה שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. וממתי גלילה של עמודי טקסט היא בהכרח דוגמה למעבר משחור ללבן? מה הקשר בכלל? איזה קישקוש.

תגיד לי אתה באמת טמבל או שאתה משחק את עצמך? :screwy:

אתה רוצה להגיד לי שכשגוללים עמוד טקטס השחור לא מתחלף כל הזמן עם הלבן??

מה זהו? נגמרו כל התאים במוח? אלא מה מתחלף שם ירוק וכתום? :kopfpatsch:

עכשיו בו תסתכל שניה בתמונה הזאת

pointer3or.png

מה בעצם אתה רואה פה?

העכבר הימיני הוא המקורי וכאשר אתה מזיז אותו קצת שמאלה, ישנם פיקסלים שצריכים להתחלף (להלן הפיקסלים האדומים בתמונה)

הם היו לבנים בעכבר המקורי, אבל אחריי שהזזנו את הסמן קצת, הם צריכים להיות המסגרת של העכבר החדש ולכן לעבור להיות שחורים.

בבקשה תגיד לי שלפחות את זה הצלחת לקלוט

עוד דוגמה ללוגיקה הפגומה שלך: בהודעה שלי אני כותב שאין שום "חוק" או הגדרה למדידת זמן תגובה (מן הסתם גאון שלי אני לא מתכוון לחוק פרלמנטרי) שמקובלים על כל היצרנים. אתה לעומת זאת טוען שכן ישנה הגדרה וקונצנזוס בנושא אף על פי שכל הוויכוח כולו נסוב על העובדה שכל יצרן מציין את זמני התגובה הנוחים לו והחשובים לטעמו. אז רגע שאני אבין, אתה אומר שישנה הגדרה אבל אף אחד לא מתייחס אליה ברצינות, או שישנו קונצנזוס אבל הוא לא קונצנזוס? תחליט כבר ותפסיק לסתור את עצמך.

מאיפה אתה קובע שההגדרה המקובלת על רוב העולם היא במעבר משחור ביותר ללבן ביותר? ואם זה כך אז מדוע יצרנים גדולים וחשובים לא פועלים לפי "ההגדרה" שאתה טוען שכולם פועלים לפיה? מעניין מאוד.

חחחחחח אתה כזה צפוי

ידעתי שתגיד את זה אז גם הבאתי לך את הדוגמא הכי יפה בנושא

הידעת שיש תקן לכתיבה באינטרנט?? כן כן יש דבר כזה...

מוזילה לדוגמא עובד בתקן הזה רק מה שמעניין פה זה שאקספלורר לא. ומה שעוד יותר מעניין זה ש-90 אחוז מהעולם משתמש באקספלורר

אז רגע מה קורה פה?? איך יכול להיות שיש תקן והדפדפן הכי פופולרי בעולם לא שם קצוץ עליו. איך זה שהמוני אתרים כותבים בתקן של אקספלורר ולא בתקן העולמי? הרי יש קונצנזוס....

להסביר לך את זה? או שגם אחרי הסבר לא תבין את האנלוגיה

אפשר לסכם את כל הויכוח איתך ב"טמטום היא מחלה קשה וחשוכת מרפא"

אני באמת מצטער בשבילך

ורק כבדרך אגב - לCRT אכן יש MS, אבל אין לזה שום קשר לMS של הLCD ואין דרך להשוות בינהם.

זה כל מה שרציתי להגיד

פורסם

כנראה שאין גבול לאטימות המוחלטת שלך. אני לא רוצה להיכנס לכל מיני ציטוטים ולהוסיף לידם סמיילי כי אני לא בטוח שגם את זה אתה תבין.

בוא נפריך את התיאוריה שלך אחת לאחת ונגמור עם זה.

1 - אני לא טוען שאין מעבר משחור ללבן בכלל (ותכניס את זה כבר לראש). אני רק אומר שזה לא נפוץ ברמה כזאת שזה יכול לשמש כקריטריון אוניברסלי למדידת זמן תגובה (ושדרך אגב עוד לא סיפקת הוכחה אחת לכך שזהו ה"תקן"), וגם כאשר כן ישנה התחלפות יכול להיות שזמן התגובה של הפאנל אינו זה שמציין היצרן אך הוא עדיין נמוך דיו בכדי שלא תבחין בכלום ולא תיראה מריחה. אם אתה חושב שהזזת הסמן היא מדד לזמן התגובה של המסך מלבן מוחלט לשחור מוחלט אז תישלח את העיניים שלך לבדיקה - זה כמו שתגיד לי שאני יכול למצוא פיקסלים שרופים אם אני אעביר את הסמן שלי על פני כל המסך.

2 - חחחחחחחח.....אתה כזה צפוי.... ידעתי שתדע (גם אני נביא כמוך) שאני אשתמש בדוגמה הזאת אז החלטתי להביא לך אותה בהפוכה.

אתה לא יכול להשוות את המצב בשוק הדפדפנים למצב בשוק המסכים. בשוק הדפדפנים קיים W3C שקובע מהו התקן לכתיבת HTML תקין אך אינו מחייב משום בחינה. העובדה שמרבית האתרים כותבים כאילו במיוחד לIE ולא עומדים רשמית בתקן, נובעת מהמונופול של מייקרוסופט בתחום המערכות ההפעלה שלא קיים דומה לו באף שוק אחר בעולם. מכיוון שמרבית המשתמשים אינם מתוחכמים מספיק עד כדי החלפת דפדפן ומסתפקים בזה המגיע עם מערכת ההפעלה, מייקרוסופט יכולה לפתח כל מיני תוספות קיקיוניות משל עצמה שנוגדות את התקן אך נתמכות בפועל ע"י המשתמשים עצמם. אתה לא יכול להשוות את זה בכלל לעולם המסכים.

אתה לא מבין את ההבדל בין קונצנזוס לתקינה וחבל שאתה מנסה לפרש מושג שאתה לא יודע מה פירושו.

קונצנזוס הוא מוסכמה מסויימת שאמנם אינה רשמית תמיד אך מקובל כמעט על כולם שראוי לעמוד בה או להכיר בה. חוק לעומת זאת הוא כלל מחייב ואין לעבור עליו מעצם הגדרתו. לכן גם התגובה במקרה של פעולה בניגוד למוסכמות איננה חריפה כמו במקרה של עבירה על החוק.

ההרחבות של מייקרוסופט אינן קונצנזוס ואינן חוק - אתרים תומכים בהם לא עקב מוסכמה אלא כדי שיהיה יותר נוח למשתמש הפשוט. עד כאן משפטים שנה א' בשבילך.

איך זה נוגע לעינייננו? על יצרני המסכים לא חל שום חוק מחייב בנוגע לזמן תגובה ואפילו קונצנזוס אין בעניין. שלא בדומה לבהירות או ניגודיות שבהם כל היצרנים משתמשים באותם כלים למדידה (אולי מפני שהדבר פחות תלוי בפאנל) אף ע"פ שהם לא מחוייבים לכך. הדבר נעשה כך כי פשוט אין דרך אחרת - אם כל יצרן ימדוד מה שבא לו באיזו צורה שהוא רוצה, לא יהיה ניתן להבדיל בין המוצרים. זמן התגובה הוא יוצא הדופן במקרה הזה מפני שהוא משתנה שמושפע גם מסוג הפאנל ולא תמיד נוח ליצרן לציין את זמניי התגובה שאיטיים יותר. ניתן לראות שיצרנים מסויימים מצניעים זמניי תגובה מסויימים ובליטים בגאון אחרים, כדי שהמשתמש הפשוט יחשוב שזה זמן התגובה לכל מעבריי הגוונים.

3. סיכום קצר - כרגע אין הגדרה חד-משמעית למדידת זמן תגובה. לא ניתן לשים את האצבע על מעבר צבעים אחד ולהגיד שהוא אמת המידה למסך LCD.

אתה לא יכול לומר שיש תקינה ויצרנים עושים מה שבא להם כי עובדה שבפרמטרים אחרים הם שומרים על אחידות אז מה פתאום דווקא כאן הם עושים בעיות? לא הגיוני. לא יודע עוד כמה פעמים אני אצטרך לכתוב את זה כדי שתבין.

אפשר לסכם את כל הויכוח איתך ב"טמטום היא מחלה קשה וחשוכת מרפא"

אני באמת מצטער בשבילך

זה כל מה שרציתי להגיד
פורסם

טוב חבל אפילו לענות לך כי השכל שלך כניראה קטן מדי בשביל להבין

אתה לא הוספת שום מידע חדש או רלוונטי

אתה פשוט מנסה להתנצח

גלילת טסט הוא הדבר הכי נפוץ במסכי מחשב(מה לעשות)

מעניין שעד עכשיו אתה לא הבאת שום הוכחות לשטויות שאתה פולט(ובכמויות)

אתה כניראה גם לא יודע מה זאת סתירת טענה כי אתה לא סתרת שום דבר ממה שאמרתי(אם בכלל הבנת את זה)

אני כן ויכול מאד להשוות בין שני הדברים והנה נביא גם לך ב"הפוכה"

אתה לא יכול לומר שיש תקינה ויצרנים עושים מה שבא להם כי עובדה שבפרמטרים אחרים הם שומרים על אחידות אז מה פתאום דווקא כאן הם עושים בעיות?

הנה גם בדפדפני האינטרנט ברוב הפרמטרים הדפדפנים דווקא כן חופפים

איך יכול להיות שבפרמטרים מסויימים הם שומרים על אחידות ובפרמטרים אחרים לא?(כניראה נשגב מבינתך)

מה לעשות כאלה החיים. יש פרמטרים שהיצרנים חופפים ביניהם ויש פרמטרים שלא

דוגמא:DVD+/-R(שני תקנים שהתפתחו כתוצאה ממלחמה בין שתי קבוצות חברות)

(אני מקווה שעדיין אתה חס וחלילה לא טוען שאין מעבר בין שחור ללבן בגלילת עמוד טקסט או שגם פה אני צריך לעשות לך ספר עם איורים)

לסיכום כן יש הגדרה ולא יעזור מה שתגיד. הרבה יצרנים לא מתייחסים אליו כי א. הם לא חייבים וב. יותר נוח להם כדי להציג את המסך שלהם בתור טוב יותר

אגב רק משהו קטן

זה כל מה שרציתי להגיד

זה היה פשוט עלוב

כאילו מה אתה בכיתה א? "הכל חוזר עלייך"

אגב עוד ציטוטים

Response time is measured in milliseconds (ms) and refers to how long it takes pixels to turn from completely white to black and back again.

http://www.wisegeek.com/what-is-a-lcd-monitor.htm

The time it takes for a pixel to turn on and off. Typically measured in milliseconds, an active-matrix LCD projection panel's response time is fast enough to display full-motion video and rapid mouse cursor movements.

http://www.visualsound.com/rental/glossary.html

פורסם

בורטון, פשוט לא נראה לי שהבנת שהוא מתכוון להפיכת **כל** המסך משחור ללבן..=\

מה גם שזה לא כל כך עקרוני, תפסיקו להתווכח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים