פורסם 2005 במאי 1220 שנים אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצותאני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייטוגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אני אישית הייתי לוקח את הגיגה בייט אך יהיו הרבה אנשים שימליצו לך על הלידטק שניהם טובים ומבחינת המחיר (וגם קצת הביצועים)קח את הלידטק מבחינת הרעש את הגיגהבייט
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מבחינת הביצועים ה6600gt הכי טוב הוא של החברה MSI, ראיתי בנצ'מארקים והכרטיס הזה עקף את כל שאר החברות תמיד.אבל אני לא בטוח שהוא שווה מבחינת המחיר כי אני לא יודע בדיוק כמה הוא עולה בהשוואה לשאר הכרטיסים של חברות אחרות.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים אני יוצא מנקודת הנחה שאתה קונה PCIe...כי אתה קונה מחשב חדש...לדעתי קח את הלידק...כי את הקירור אתה מוריד...אז בתכלס זה לא משנה....
פורסם 2005 במאי 1220 שנים ליטדק אקסטריםבגלל שהוא בה אם אוברקלוק קטן מהמפעל והוא בא אם זכרונות של 1.6NS במקום 2NS
פורסם 2005 במאי 1220 שנים קישור לדף המוצר מאתר היצרן:www.Leadtek.comחנויות בארץ: (מהזול אל היקר)DigmaGlob-netPandasLogicPCNoa Computersמקווה שעזרתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.