פורסם 2005 במאי 1320 שנים אם אתה משתמש ב DVI ואתה מרוצה מהאיכות, אז אין סיבה שלא להשתמש ביציאת DVD מהמחשב במקום להשקיע בנגן DVD..
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר את האיכות תמונה שיוצאת מכומפוננט עוד לא ראיתיאבל DVI לא אמור להיות איכותי יותר מכופוננט?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים זה כבר תלוי... יש גם DVI גרועים וגם קומופוננט תלוי ברכיב שממיר את היציאה ב DVD....בגדול DVI זה דיגיטלי, מה שאמור להבטיח איכות טובה יותר, אבל שוב.. יש ויש..
פורסם 2005 במאי 1620 שנים הי,אני לא יודע כמה זה אקטואלי מבחינתך אבל במידה ואתה חובב אודיו ובונה על הHigh resoulotion כמו SACD ו DVD Aאז כיום (ככל הידוע לי) אין אפשרות לנגן SACD במחשב ובכל מקרה אתה צריך יציאת 5.1 אנלוגית מה שגם לא ידוע שקיים עם בכלל בכרטיסי קול.במידה ואתה לא מתעניין ביכולות האודיו או שזה לא חשוב לך ואתה לא משתמש ב נגן CD יעודי וכו' אזי אופציית המחשב סבירה מאד.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים לי יש כרטסי קול אונבורד 5.1 דיגיטליעם 5.1 דיגיטלי, יציאה קוקסיאלית ויציאה אופטיתSOUND MAX 5.1 DIGITAL
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר בקשר לחלומות אני חולם בלילה לא תמיד זוכר מה אבל אני חולםובקשר לכרטיס קול בערך כל לוח אם חדש היום מגיע עם אחד
פורסם 2005 במאי 1620 שנים לדעתי DVD נייח ייתן איכות טובה יותר ממחשב, הוא הרי מיועד לזה, ובתקציב כמו שלך 1500 אני חושב שיש דברים איכותיים מאוד.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מה השאלה בכלל?ברור שאיכות הוידאו של מכשיר DVD יקר תהיה טובה יותר.השאלה בכמה והאם זה יפריע לך?את זה אני לא חושב שאפשר לדעת בלי לנסות לבד.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר זה לא כזה ברורDVI יותר איכותי מכומפוננט ובמחשב יש לי DVI ובדיוידי איכותי יש כומפוננט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.