עבור לתוכן

מתלבט בין כמה מסכי LCD למטרות גרפיקה בעיקר

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח.

השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI

שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה).

שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו')

מתלבט בין

LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות.

SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום

XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים.

יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית (אחד לDVI ואחד לאנלוגי)?

פורסם

אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח.

השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI

שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה).

שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו')

מתלבט בין

LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות.

SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום

XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים.

יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית (אחד לDVI ואחד לאנלוגי)?

ל711T יש זמן תגובה של 25MS.

שני המסכים שהוצגו למעלה לא מתאימים לעבודת גרפיקאים. הצבעים שהם מציגים לא מספיק מדוייקים

מסך שנחשב לטוב בתחום זה הVP171B של VIEWSONIC. הוא מתאים לגרפיקאים בגלל הפאנל המעולה שלו שמציג צבעים חיים ואמתיים. בנוסף יש לו זמן תגובה של 8MS וחיבור DVI כמובן, וPIVOT שזה אקסטרא.

אבל, הוא קצת יותר יקר מ2500 ש"ח. יותר לכיוון ה2800 אז תבדוק אם אתה יכול להרשות לעצמך

פורסם

אני ממליץ לך על מסכי EIZO FlexScan

L568 25MS 1:1000 DVI

L551 16MS 1:450

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

הסתכלתי קצת על ביקורות של ה SAMSUNG 913 ושל הVIEWSONIC, הם נראים ממש טובים... עכשיו אני עוד יותר מתלבט :)

דרך אגב, לגבי הבחור שהמליץ לי על מסכים של EIZO - ל551 אין DVI כך שהוא לא פונקציה, והL568 הוא 25MS מה שגורם לו להיות טוב לגרפיקה בלבד ולא ליותר מזה, למרות שאני מודע לאיכויות של המסכים הנפלאים האלה.

מישהו כאן ממש משתמש באחד מהמסכים שמופיעים כאן בת'רד ויש לו משהו להעיר?

ומה לגבי האחריות של היבואנים בארץ? חוץ מהאחריות של 5 שנים או 30000 שעות עבודה שיש לEIZO לא ראיתי אזכור נרחב יותר לגבי האחריות של מסכים אחרים בארץ (חוץ מזה שלרובם אחריות של 3 שנים)

פורסם

לסאמסונג יש אחריות החל מ20 פיקסלים שרופים....

בפועל...גם על 2 הם מחליפים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים