פורסם 2005 במאי 1120 שנים נו , מה איתו? אתה רוצה להכין לבד? יש במדריכים פה באתר קבצי PDF של סרטוטים של מאווררים זה אמור לעזור
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר אני רוצה להכין לבד יש לי פלטות ברזל מיוחדות די הדקות הקטע הוא שאני צריך קובצ שאני מדפיס אותו נגיד איזה שהוא תיור מדביק על הברזל וחותך יש מבין צריך סקיצה לצורה של הגריל
פורסם 2005 במאי 1120 שנים איזה סקיצה כבר צריך בשביל להכין גריל....? חפש בגוגל תמונה של גריל ותחתוך ותרתך לפי איך שזה נראה..
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר נו מה הבעיה זאת דוגמה לדבר שאני מבקש מה הסיפור מישו מכיר או לא?<http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=customgrill
פורסם 2005 במאי 1120 שנים את תעשה ככה: תוריד סקיצה לחיתוך חור מאוורר תוריד תמונה ותתאים גודל ככה יצא לך טוב, אם מה אתה מתכוון לחתוך?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר אני לא מבין למה אנשים פה כל כך עונים לא בנושא שאלתי מישו יודע איפה יש סקיצות מדויקות ממש במילמטרים שאתה רק מדביק על לוח ברזל ולפי הסקיצה חותך מכירים איפה יש תנו לינק לא מכירים על תדברו דברים לא קשורים
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר הוא מצויין רק הסקיצה שנותנים שם להורדה לא ניפתחת לי בפוטושוב ביגלל זה ביקשתי אחר פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.