פורסם 2005 במאי 1020 שנים שלום. אני בקרוב מזמין סליבינג ואיזי גריפ של ונטקוראיתי בחלק מהאתרים שאומרים "Connect the yellow cable to the left of the molex " אבל איך בעצם אני אמור לדעת מה צד שמאל ? :\ כאילו אם אני יהפוך אותו צד שמאל יהיה בדיוק הפוך אז קיצר השאלה שלי אם זה משנה לאיזה צד אני יחבר תצהוב ואיזה צד תאדום ? (את הסדר אני יודע, צהוב שחור שחור אדום) ואם זה משנה , שוב איך אני אמור לדעת מזה צד שמאל :s05:תודה מראש
פורסם 2005 במאי 1020 שנים המולקס הוא לא סימטרי, זה נעשה ככה מכדי למנוע חיבור הפוך שלו (12V למעגל שאמור לקבל 5V לא ממש ישאירו אותו אח"כ במצב תפעולי), ולפיכך יש לו צד ימין וצד שמאל.שים לב לתמונה/[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר אז איך אני אמור להבדיל איפה לשים את הצהוב ? עריכה: שמתי לב עכשיו מחיפוש של תמונות בגוגל , שבערכת איזי גריפ יש צד אחד את הספרה 1 וצד שני 4 אז 1 זה צהוב 4 זה אדום או הפוך ?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אז איך אני אמור להבדיל איפה לשים את הצהוב ? אמרו לך, בצד שמאל (ומכיוון שהמולקס הוא לא סימטרי והוא יכול להכנס רק בכיוון אחד זה אומר שיש לו צד שמאל וצד ימין [כי 2 הצדדים שלו לא שווים])ועוד משהו, למרות שמדובר במשהו פשוט מאוד אם אתה לא ממש מבין בזה עדיף שתקרא לאיזה חבר או משהו שיותר מבין ע"מ שיחבר לך את זה, כי הטעות הכי קטנה (חוט שלא במקום, חוט מקצר וכו') תביא בהכרח לשריפת המחשב (ראיתי כבר דברים כאלו בימים שעבדתי במעבדת מחשבים), מה גם שהמולקס זה משחק ילדים לעומת חיבור ה-ATX.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר תראה רגע תעריכה1 זה צהוב 4 אדום? גם בכבלי לדים שיש לי של TT זה ככהאז הכי טוב שאני עושה את הסליבינג להוציא צהוב ,אחרי זה שחור שלידו , למספר אותו בספרה 2 , למספר את השחור השלישי ב-3 ואת האדום לא צריך ואז אחרי זה לחבר את הצהוב ל-1 השחור שממוספר ב-2 אחריו וכן הלאה נכון ?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים טוב אז ככההדרך הנכונה לראות מה השמאל של המולוקס ומה הימין זה להיסתכל עליו כאשר הצד השטוח שלו בלי הזוויות כלפי מטהכלומר משהוא כזה ---------- \ /|___________|(קצת כבוד על האסקי ארט!!)ככה זה הצורה הנכונהעכשיו הימין זה הימין והשמאל זה השמאלעוד דבר שיכול לעזור לך לדעת זה מאוד פשוט לעשות ככהכמו שאתה יודע והרבה פה יודעים בכוננים קשיחים הפס האדום של הכבל נתונים קרוב לכבל האדום של המולוקסכלומר ככה http://www.build-your-own-computer-tips.com/images/P1010188.jpgאז בעצם מה שאתה עושה זה לחבר את המולוקס של החשמל לכונן קשיחואז מחבר את הכבל האדום לתוך המולוקס בצד המתאים (כלומר שמאל)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים טוב אז ככה הדרך הנכונה לראות מה השמאל של המולוקס ומה הימין זה להיסתכל עליו כאשר הצד השטוח שלו בלי הזוויות כלפי מטה כלומר משהוא כזה ---------- \ / |___________| (קצת כבוד על האסקי ארט!!) ככה זה הצורה הנכונה עכשיו הימין זה הימין והשמאל זה השמאל כשאתה מסתכל מכיוון הפתחים או מכיוון הכבלים
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר נו בסדר עם המולקס הרגיל אין לי בעיה אני יודע יש תצ'ופצ'יק הזהאבל תראו לי סימן מזהה כלשהוא באיזי גריפ, כי זה בעצם מה שמשנה מבחינתי האם התיאוריה שלי נכונה לגבי ה-1 וה-4 נכונה ?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים תסתכל פשוט על המולקס שיש כבר על החוטים, בעיקר תסתכל איפה הראש ה"שבור"\"מעוגל"\וואטאבר ולפי זה תכניס את המולקסים של וונטק.ואל תפרק את כל המולקסים של הספק, תמיד תשאיר מולקס אחד עם החיבור הישן כדי שתהיה לך "ביקורת" אמינה לגבי השאר.זה מה שאני עשיתי והלך לי מצוין, אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי לשאול.בהצלחה.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים כשאתה מסתכל מכיוון הפתחים או מכיוון הכבלים מכיוון הפתחים כשהוא מולך (נראה לי)
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר -------------- \ 0 0 0 0 / |___________| זה הצורה של הרגיל או של האיזי גריפ? ובעיקרון רק עכשיו סוף סוף הבנתי X= תודה לכולם רק תענה לי אם זה ברגיל או באיזי או בשתיהם? (הצורה הזאת) ועוד שאלה באמת אחרונה השתי שחורים זה משנה איזה אני שם שני ואיזה שלישי ?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר לא שניהם מינוס אה סבבה, אז עכשיו הכל ברור לי , מוציא צהוב מוציא שחור שחור מוציא אדום מכניס לצד שמאל של האיזי גריפ את ה-12V שהצורה / פונה למעלה אחר כך - - ואז את האדום ואת ה-ATX כמובן אני ימספר אחד אחד כמו במדריך של 3dgameman תודה רבה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.