עבור לתוכן

סיימתי לתנן את המחשב לסלון.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל המערכת ללא האודיו עולה בערך 4500- 4600 שקלים.

זה אומר שנשארו כ1500 +- לאודיו.

פורסם

התקציב לחוץ. ב-1500 ש"ח אין הרבה ברירות אם רצונך הוא ב-setup ק"ב (5 רמ' וסאב)... אם אתה נותן כובד ראש לחווית הקולנוע, אני ממליץ בחום להשקיע כ-4500 ש"ח על רסיבר וחמישיית רמקולים, או ארבעה וסאב (הסנטר הכי פחות חשוב). אם יש לך מחשב חדש יחסית, או אפילו איזה פנטיום 3 חבוט שניתן לשדרג, סביר להניח שתוכל להריץ סרטי DVD ושאר פורמטים דחוסים ללא בעיות מיותרות. שקול השקעה של 1500 ש"ח על המחשב דווקא והשאר על מה שבאמת חשוב.

רסיבר בסיסי של Marantz ואיזו חמישיית רמקולים מבית Wharfedale, Tannoy, KEF ודומותיהן יתנו תמורה מלאה לכספך!

פורסם
  • מחבר

המערכת שתיכננתי לקנות לפני שחשבתי לשלב אינטרנט משחקים והקלטות בסלון הייתה

JBL שעולים 1000 שקל לחמישיית רמקולים וסאב ועוד רסיבר של קנווד שעולה 1200 שקלים.

וזה לא המחירים הכי זולים זה המחירים של שקם אלקטריק.

אני מחפש משהו בפחות, למרות שהמערכת ההיא נשמעה מצויין.

כל התקציב הוא בערך 6000 שקל ואני לא רואה עוד משהו שניתן לקצץ מהמחשב בלי לאבד צורך כלשהו.

אני צריך משהו שיספיק לסלון שלי לשמוע בעוצמה גבוה ואיכות גבוה. למרות שאני אודיופיל אני לא זה שישב לשמוע מוזיקה בסלון בשביל זה יש לי את המערכת בחדר.

פורסם

עד לא מזמן מפרט ה-HTPC שלי שהניע לא פחות ממקרן DLP ומערכת שעולה הרבה יותר, היה מורכב מפנטיום 3 בעל 533 מגה"צ, מאטרוקס G450 עם 16MB זיכרון וכרטיס 5.1 של Philips. אני מניח כי זה ממחיש לך יותר מכל היכן כדאי להשקיע את הכסף...

ההחלטה בידך.

פורסם
  • מחבר

די קיוויתי להתקין את המערכת

Windows Xp Media Center Edition

ולשחק משחקי רשת על הפלזמה (UT2004 HL2 וכאלה...)

פורסם

תרד במעבד לסלרון D 2400 שיותר ממספיק, וללוח ABIT IS7 הכולל רייד 0 ו SPDIF IN/OUT ותחסוך כ 300 שקל, תקנה את הזכרונות ב KSP, תסתפק בינתיים בהרדדיסק בודד מה שיתן לך עוד כ 400 שקל, וכבר יש לך כסף לקנות את ה JBL שרצית. אני הייתי קונה הרבה יותר מזה לקולנוע ביתי.

פורסם
  • מחבר

הלוח חסך לי 150 שקלים.

הזכרונות ב KSP יקרים יותר.

לא עוזר לי הרדיסק בודד בRAID

עדיין אין לי כסף ל JBL שעולים 2000 שקל רק הרמקולים.

עדכון:

JBL שאני רוצה עולים 1546 שקלים באתר

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2322#

עכשיו נשאר לי רק למצוא רסיבר איכותי ב 50 שקל :bash:

למישהו יש הצעות הן יתקבלו בשמחה. החלפתי את הלוח ל IS7. הזכרונות שלי עולים 280 שקלים לזוג 256 MB שזה הכי זול שמצאתי.

פורסם

כמובן שלא התכוונתי ל DH אחד ברייד. מה שהתכוונתי זה שהרייד לא יעשה כזה הבדל. לא משהו קריטי וקל לשדרוג.

על משהו תצטרך לוותר. לייצר לך כסף אינני יכול. אני הייתי מוותר על מה שהכי קל לשדרג ולשפר עם הזמן בהתאם לצורך. מעבד, לוח והרדדיסק יחסכו לך עוד כ 600 שקל. השלט עולה לך עוד 250-300 שקל. כל אלה דברים שאפשר להוסיף עם הזמן. מגבר +רמקולים זו קנייה נכבדה שהרבה יותר קשה לשדרוג.

ההחלטה שלך.

עריכה: ADATA ב KSP עולים 250 שקל לזוג במזומן. יש לך עוד 30 ש"ח למגבר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים