עבור לתוכן

X850XT-PE vs. 6800NU SLI

Featured Replies

פורסם

איזה מהם יותר חזק?

X850XTPE או שתי 6800NU

פורסם

כל אחד והמשחקים שלו למשל doom3 ירוץ יותא טוב אצלה6800 והhl2 ירוץ יותר טוב על הx850 אי אפשר לקבוע מי יותר טוב..

פורסם

טכנית, ה6800NU X2 אמורים להיות חזקים יותר מהX850XT PE כמובן, אבל זה יוצא הרבה יותר יקר ולא משתלם....

כנראה שעדיף X850XTPE אחד.

פורסם

6800 GT עוקף לפעמים 6800 NU SLI וס850 XTPE עוכף את 6800 ULTRA.

פורסם

6800NU הרבה יותר טובים מX850XTP כמובן שזה גם יותר יקר ופחות משתלם..

אבל ב6800NU ניתן לפתוח צינורות ולהפוך ל6800GT, וגם יש 512MB RAM,מלבד זאת nVIDIA וחברות המשחקים מבטיחות שהתמיכה בSLI תגדל והכרטיסים יעבדו טוב יותר ביחד..

נגיד כיום יש שיפור של 50% + - בין כרטיס אחד לשניים, אז הם טוענים שבתקופת הUnreal 3 (סוף שנת 2006 בערך),בSLI יהיה שיפור של 90%.

גם אם זה יקרה וגם אם לא לפי דעתי אם ,זה זה או זה ולא חשוב המחיר או לא מפריע, עדיף 6800*2

פורסם

בחלק גדול מהמקרים 2 NU חלשים מGT יחיד....

פורסם

לדעתי לא כדאי להתבסס על "אם" ו"אולי",

הSLI הוכיח את עצמו כbenchmark monster ולא באמת כgaming monster, אם אתה לא הולך "לשחק" בבנצ'מארקים לא ממש שווה לקנות קונפיגורציית SLI.

לך על הx850xtpe.

פורסם

גם הX850XTP הוא לא בדיוק למשחקים כרגע..

שני הכרטיסים הללו יריצו כל משחק בכיף,הדבר היחידי שגורם להם להזיע זה הבנצמארק.

פורסם

הX850XTPE יעקוף 6800nu*2 ברוב רובם של המשחקים (משחקים בודדים תומכים בSLI).

ההבדל FPS שהיה במשחק שכן תומך SLI לטוב הSLI יהיה זעום לאומת ההבדל שהיה ל xtpe במשחקים שלא תומכים בזה.

ועוד לא הזכרנו את העובדה שהXTPE זול יותר.

בקיצור - X850XTPE.

פורסם

SLI זה חרא....כל משחק שnVidia לא השקיע (כלכלית) והייתה פעילה בפיתחו לא יהיה טוב...כי הם לא מתאימים את המשחק לעבודה בSLI...מכינים את המשחק לעבוד בכרטיסים הסטנדרטים שיש כיום בשוק...

כמה שnVidia תגיד שיפור של 50% ואפילו 90% זה פשוט שהם צריכים לקנפג משחק שלם בשביל שיעבוד בSLI....

לדעתי לא שווה בחיים לקנות SLI...הלוח שלו גם יותר יקר....ועוד לקנות 2 כרטיסים..!!...מה אני משוגע.?...(אם הייתי קונה משהו עם SLI זה עם הלוח והכרטיס של ASUS הזה שיש לו על PCB אחד 2 כרטיסי 6800U..!!..)...

X850XT....ולקנות קירור ובלי מאמץ יש לך X850XT PE...

פורסם

לדעתי לא כדאי להתבסס על "אם" ו"אולי",

הSLI הוכיח את עצמו כbenchmark monster ולא באמת כgaming monster, אם אתה לא הולך "לשחק" בבנצ'מארקים לא ממש שווה לקנות קונפיגורציית SLI.

לך על הx850xtpe.

מילים בסלע!!!

עד שלא יצאו משחקים שכתוב עליהם בענק "SLI" לא צריך להיות פראייר של נווידיה.

פורסם

לדעתי 2 הקונפיגורציות הם בזבוז כסף טוטאלי.

עדיף

או

x800XL

או

6800GT

מבין ה2

אישית הייתי הולך על ה 6800GT.

פורסם
  • מחבר

ואויי חח אני לא מיתקוון ליקנות רק שאלתי (:

הכרטיס שלי בינתיים מספק אותי :P

פורסם

כמה שטויות כאן

אני רוצה לראות מישהו אחד שראה השוואה שכללה 6800NU בSLI. מישהו?

ברוב המשחקים SLI של 6800GT מוגבל קשות ע"י המעבד ב1600x1200 (עם פילטרים עד הסוף)

ובגרסאות האחרונות של הForceware ?NVIDIA איפשרה למשתמשים לייצר תמיכה בSLI בכל משחק. כל משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים