עבור לתוכן

האם אפשר לעקוף התקנת חומרה אוטומטית ב WinXP?

Featured Replies

פורסם

כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים...

האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?

פורסם

תלך למנהל ההתקנים ותמחוק את ההתקן שאתה רוצה להתקין מחדש או תאמר לו לעדכן את הדריבר.

פורסם
  • מחבר

זה לא עושה את מה שאני רוצה. אני באמת עושה מוחק את הדריבר במנהל ההתקנים אבל הוא לא מוחק את כל קבצי הדריברים. יש לי רשימה שלהם מ creative שהם ממליצים למחוק לפני reinstall.

פורסם

אתה מוחק את ההתקן או עושה uninstall ?

:bash:

פורסם
  • מחבר

אני עושה ב device manager

uninstall

ואז מוחק את שאר הקבצים ידנית

פורסם

יש דרכים פירטיות לבטל את ההתקנה האוטומאטית ואני משער שזה בצורה של מחיקת קבצים מסוימים מהיעד "C:\WINDOWS\system32\drivers" או מהיעד "C:\WINDOWS\Driver Cache\i386" לא ממליץ לך בכלל לעשות את זה.

מעבר לכך את יכול לנסות לעשות עידכון דרייברים (לחיצה ימנית על הדרייבר במנהל ההתקנים ואז "update driver.."). בקשר להמלצה של קריאטיב אני חושב שלא הבנת נכון את מה שהוצע לך שם. כנראה שדובר שם על הסרת דרייברים בגירסאות קודמות שהותקנו ולא בדריברים של המערכת עצמה _(שאת זה עושים ב "הוספה/הסרה של תוכניות"). כדי לאושש את העניין אם תוכל תדביק פה לינק למקום בו הומלץ לך להסיר לחלוטין את הדרייברים לפני ההתקנה של החדשים.

:bash:

פורסם

תריץ Sysprep!

פורסם

תריץ Sysprep!

מה זה ?!?!?! ??? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים