עבור לתוכן

!Xbox 360 final specs w00t

Featured Replies

פורסם

2. מה הבעיה לשים טכנולוגיות שעוד לא זמינות? הרי מעבדי פאואר פיסי קיימים, ואין בעיה לחבר כמה מהם, וגם GDDR3 כבר קיים וגם לשים הרבה ממנו אין בעיה

GDDR3 = Graphic DDR3

יותר ברור?

• תגובות 39
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי הרגשה ששוב הפליסטיישן יאכל אותו בקלות, לא רק מהביצועים אלא גם מהמשחקים שיוצאים.

ימים יגידו...

פורסם

שלוש מעבדי POWERPC זה לא מציאותי פשוט שטויות אין לIBM מעבדי POWERPC שעובדים ב3.2 גיגה.

חוץ מזה שזה יעלה הרבה מעל 400$ זה יעלה לפחות כמו מחשב בשביל מפרט שכזה.

כל הרעיון בקונסולות זה שהם מחשבים משנה שעברה שפשוט עוברים אופטימציה למשחקים ולכן משיגים אותם ביצועים כמו מחשב רק הרבה הרבה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

GDDR3 = Graphic DDR3

יותר ברור?

על מה אתה מקשקש לכל הרוחות?

GDDR3 זאת הפלצה של ATi ומיקרון כדי לעקוף את jedec הם לא יכלו לקרוא לזה DDR3 כי הסטנדארט לא אושר ע"י jedec אבל GDDR3 זה זכרון לכל דבר.

שלוש מעבדי POWERPC זה לא מציאותי פשוט שטויות אין לIBM מעבדי POWERPC שעובדים ב3.2 גיגה.

חוץ מזה שזה יעלה הרבה מעל 400$ זה יעלה לפחות כמו מחשב בשביל מפרט שכזה.

כל הרעיון בקונסולות זה שהם מחשבים משנה שעברה שפשוט עוברים אופטימציה למשחקים ולכן משיגים אותם ביצועים כמו מחשב רק הרבה הרבה יותר זול.

מעבדי PPC ב3.0 קיימים כבר מספיק זמן במעבדות 3.2 לא נשמע כלכך מוגזם. החברות מסבסדות 50% ואף יותר מעלות הקונסולה הכסף הגדול הוא בתמלוגי מכירות המשחקים. MS לא רוצה להרוויח כסף היא רוצה להעיף את sony מהסלון.

פורסם

קוראים לזה DUMPING ואם אני לא טועה זה אסור בחוק

חברת ענק לא יכולה למכור מוצר במחיר נמוך משמעותית מהעלות שלו בשביל להעיף חברה אחרת מהשוק

העניין הוא שהם משתמשים בפירצת ה-"נרוויח מהמשחקים" אבל בעצם אפשר לשים על המחשב הזה לינוקס ולעשות ממנו מחשב סוס במחיר אפסי(יחסית למה שיש בחנויות)

פורסם
  • מחבר

זה מה שסוני וMS עושות כבר הרבה שנים. הקונסולות נמכרות בסבסוד של 50% כל חוק משאיר מספיק פרצות כדי לעקוף אותו, בין אם 50% זה לא נחשב נמוך בצורה משמעותית או שהם מסבסדים את זה בעקיפין זה לא משנה, הם לא מרוויחים על הקונסולות הם מרוויחים על המשחקים.

פורסם

קוראים לזה DUMPING ואם אני לא טועה זה אסור בחוק

חברת ענק לא יכולה למכור מוצר במחיר נמוך משמעותית מהעלות שלו בשביל להעיף חברה אחרת מהשוק

העניין הוא שהם משתמשים בפירצת ה-"נרוויח מהמשחקים" אבל בעצם אפשר לשים על המחשב הזה לינוקס ולעשות ממנו מחשב סוס במחיר אפסי(יחסית למה שיש בחנויות)

על מה אתה מדבר ? MS עשתה את זה עם ה XBOX הראשון שלה והייתה אפילו כתבה שרק עכשיו MS התחילה להרוויח ממכירות של ה XBOX הראשון ואגב זאת הייתה אחת הסיבות ש MS ישראל לא רצתה ליבא לארץ את XBOX באופן רשמי כי ישראל נמצאת במקום מאוד גבוה במשחקים ותוכנות פירטיים ככה שהם ציפו שהרווח שלהם בארץ יהיה מזערי כי הרווח ב XBOX היה רק על משחקים והקונסולה עצמה הייתה מסופסדת (אני לא יודע בדיוק כמה אחוזים אבל).

פורסם

על מה אתה מדבר ? MS עשתה את זה עם ה XBOX הראשון שלה והייתה אפילו כתבה שרק עכשיו MS התחילה להרוויח ממכירות של ה XBOX הראשון ואגב זאת הייתה אחת הסיבות ש MS ישראל לא רצתה ליבא לארץ את XBOX באופן רשמי כי ישראל נמצאת במקום מאוד גבוה במשחקים ותוכנות פירטיים ככה שהם ציפו שהרווח שלהם בארץ יהיה מזערי כי הרווח ב XBOX היה רק על משחקים והקונסולה עצמה הייתה מסופסדת (אני לא יודע בדיוק כמה אחוזים אבל).

על מה אני מדבר?

אני לא מבין מה הפואנטה שלך??

אני בסך הכל אמרתי שזה לא חוקי אבל תמיד פרצות בחוק

אם תחשוב על זה קצת תבין גם למה זה לא פייר

פורסם

תשמע חוקי או לא חוקי זה כבר לא אני מחליט וכמו שאמרתה ברור שתמיד יש פרצות בחוק ותסמוך על MS שהם תמיד ימצאו אותן.

אבל זה לא ממש מעניין אותי כל עוד יש תחרות סבבה הצרכן נהנה המחיר בשבילו יותר נמוך מה רע?

חוץ מזה אם זה לא חוקי אז למה סולר בארץ תמיד היה מסופסד ע"י המדינה? (עזוב את העובדה שמחירו כרדע עלה בצורה מטורפת)

פורסם

דבר ראשון כותבים מסובסד.

דבר שני אין שום בעיה שהמדינה תסבסד סולר מפני שכמו שכבר נאמר כאן, החוק חל רק על מונופולים בתחום העיסקי ואם המדינה רוצה לסבסד סולר (אל תשכחו שהכסף הזה בא מכספיי משלם המיסים), זה לא נעשה כדי להשתלט על השוק או לבעוט חברה מתחרה, אלא כדי לאפשר לאזרחים ולעסקים לשנע את הרכבים שלהם בלי לפשוט את הרגל. לעומת זאת אם היה מדובר בחברה פרטית שחולשת על כל שוק הדלק במדינה, וכאשר קמה לה מתחרה היא מורידה מחירים לרמה אפסית - החוק אוסר עליה לעשות זאת, מפני שהגישה הזאת תחסל כל תחרות באותו תחום ותזיק לצרכן.

אם נעזוב שניה את עולם הנפט המרתק ונחזור לנושא הקונסולות, אז באמת ניתן לראות שסבסוד של קונסולה כדי להרוויח מהמשחקים היא גישה נבונה כלכלית.

אף אחד מאיתנו לא רוצה להוציא הון על קונסולה חדשה - החברות שמייצרות מבינות את זה ומוכרות לנו את הקונסולה במחיר הפסד מפני שהן יודעות שכאשר כבר תהיה ברשותנו הקונסולה לא נוכל שלא לקנות משחקים חדשים, שעליהם הרווח שלהן עצום.

אנלוגיה מתאימה תהיה מדפסות דיו - היצרן מוכר את המדפסת כמעט בחינם, מפני שהוא יודע שהצרכן חייב יהיה בשלב מסויים לקנות את ראשי הדיו היקרים, ולכן הוא לא מפסיד.

בשורה התחתונה מותר למייקרוסופט לקבוע איזה מחיר שהיא רוצה לקונסולה וכנ"ל סוני ונינטנדו מפני שאף אחת מהן לא מוגדרת כמונופול בתחום הקונסולות (כרגע). לגביי מה שציינו כאן מקודם שמייקרוסופט לא הביאה את הבוקס לישראל בגלל הפיראטיות, יש לציין שזאת לא הסיבה היחידה אם בכלל.

אל תשכחו שכל מוצר חדש שחברה מביאה לארץ מצריך גם מערך תמיכה מלא שיעמוד מאחוריו והדבר הזה עולה כסף. למייקרוסופט ישראל כנראה לא קרץ להיכנס לשוק רווי בפלייסטיישן של סוני (שכבר שלטה חזק בארץ), ולנסות למכור מוצר חדש תוך כדי השקעה במערך טכני בחברה עצמה, בפרסום, ובשיווק המוצר בשוק שבו כל ישראלי מצוי רוצה "של סוני". הפיראטיות אולי משחקת תפקיד, אבל לישפאר זה לא הפריע להביא את הPS2 לארץ ולמכור ממנו המון - הפיראטיות לא שינתה להם כלום.

אני מאמין שבמייקרוסופט ישראל יחליטו להביא את הXBOX 360 לארץ בצורה רשמית וייתנו תחרות טובה לישפאר. אין שום סיבה שהצרכן הישראלי לא יוכל לבחור מבין כמה מכשירים ויכיר רק את הPS.

פורסם

עדיין המפרט לא מצאותי זה פשוט לא כדאי תבינו.

לא בונים קונסולה יותר חזקה ממחשב אלא בונים קונסולה יותר חלשה אבל שתוציא ביצועים כמו מחשב ממוצע(הXBOX זה מעבד P3 733MHZ +GEFORCE 3TI)

(הPS זה מעבד 300MHZ MIPS +מעבד גרפי במהירות 150MHZ)(הGAMECUBE זה POWERPC 550MHZ+מעבד גרפי של ATI).

זה פשוט לא משנה אם הם יחליטו לסבסד 100% מהמחיר ולתת אותם חינם הרעיון שזה פשוט לא כדאי.

אם כבר הXBOX 360 יהיה בעל (זה סתם השערה) שלוש ליבות במהירות גיגה הרץ+256MB GDDR3+כרטיס גרפי בעל ביצועים ממוצעים(GEFORCE 6600 וכו).

פורסם
  • מחבר

המפרט יותר ממציאותי, תחכה ותראה. הכל פה next gen וזה אמור להיות ככה, MS רוצה להחזיק מעמד מול הPS3 והXBOX360 נבנה לזה.

הכרטיס מסך שלו הוא next gens next gen מדובר פה על R6XX של ATi גם אם תשבור אותו לשניים ותדחוף אותו למיקרו הוא עדיין יראה ביצועים טובים מאלו של 6600.

פורסם

NEXT GEN או לא NEXT GEN זה לא כדאי כיוון שבמילא המכשיר יתחלף עוד כ4-5 שנים ויהיה חתיכת זבל.

קונסולות הם דברים זולים ופשוטים לא מפלצת בעל 3מעבדים +מעבד וקטורי לכל ליבה.

אם הם יוציאו דבר כזה הם לא ירוויחו כלום ויפסידו הרבה כסף.

וכל אלא שטוענים שהם פשוט מרכיבים מפרט כנגד הPS3 שתדעו הCELL לא כזה חזק וחוץ מזה הוא הרבה יותר מתוחכם(הם נעזרים בהרבה יחידות וקטוריות כדי להגיע ליותר ביצועים במשימות מרובות THERADS).

בקשר לCELL: קראתי קצת וזה ליבה אחד של POWERPC עם הרחבות של ALITVEC מחובר ל8(כן שמונה!) יחידות וקטוריות עם 128KB לכל אחד ו512KB משותף.

והCELL כרגע צורך הרבה חשמל ולכן יוצר הרבה חום אז עד שהם לא יעברו ל65NM הם לא ממש צפוים להגיע ליצור.

PSP מריץ WINDOWS?!:

http://tastesgood.org/2005/05/10/index.html#050510101443

קצת יותר מידע על CELL:

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15015-1483-4-4-x

פורסם
  • מחבר

הPS2 שרד 7 שנים יפה ועדיין נמכר, הXBOX שרד 6 כמעט ועוד מי יודע כמה זמן הוא ישרוד.

הcell לא מעבד חזק, לפי מה אתה מודד בדיוק? זה מעבד DSP יעודי, למטרות שלו הוא יהיה חזק יותר מכל דבר אחר שתמצא בשוק.

MS לעומת זאת שוב פעם לא עושה שום דבר יעודי במיוחד, לוקחים חומרה סטנדארטית פחות או יותר ודוחפים אותה לקונסולה. אם הם רוצים שהיא תחזיק בשוק הרבה זמן, ותהווה תחרות לPS3 הם צריכים בדיוק(~) את מה שרשום שם.

פורסם

הCELL הוא מעבד חזק במולטי תראדינג כיוון שיש לו 8 ליבות VECTOR לעיבוד פקודות ALTIVEC-VMX אצל IBM.

אבל יחסית למעבדים שולחנים כמו Althon 64X2 הכי מהר הוא לא יעבור אותו באותו מערכת הפעלה+תוכנה(המערכות היחידות שפועלות על כל סוג מעבדים זה LINUX *BSD )

מה שMS מציעים זה לא לקחת ליבה אחד של POWERPC(גם SONY וגם MS מתכוונים G5 ולא G4) זה לקחת 3 כאלא ולהוסיף לכל אחד עוד יחידה וקטורית לפקודות VMX(או לפי מוטורולה ALTIVEC).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים