פורסם 2005 במאי 1220 שנים אוקי.אבל למה הוא עשה את כונס האוויר הפוך?לא שזה יראה מגעיל או משהוא פשוט לא ראיתי כאלו...ובכל זאת חשבתה על הרעיון שלי?ותגיד איך יראה המנוע?V6,V8?
פורסם 2005 במאי 1320 שנים מחבר טוב הפרוייקט קצת נתקע אבל אני ימשיך אותו אחרי החופש כי יש קצת בעיות בקשר לשאלות הארות והערות..אז ככה הכוני אויר באמת הפוכים פאשלה שלי אבל לא נורא העיקר הכוונה..למה סופרה כי אני רוצה וכי אני אוהב תדגם..הלוח לפנטיום ולא לAMDבקשר לצביעה זה קצת קשה אתה יודע כל שיפשוף והצבע מתקלף..הגלגלים יהיו עם מנוע חכם ללא שלט כאילו הוא נוסע לפי עיינית שבוחנת שדה ראיה פתוח..ועל הכל צריכה לבוא עוד שכבה שתכסה את כל הפאקים..לגבי מנוע לא סגור..לגבי אור מתחת למחשב גם מתוכנןוזהו לבנתיים בקרוב מאוד יגיעו עוד תמונות..
פורסם 2005 במאי 1420 שנים כדאי לך לחתוך לו בפאנל הקדמי כמו פנסים של אוטו ולשים שם לדים כחולים זה יהיה יפה
פורסם 2005 במאי 1620 שנים זה אמור להיות באחד ממקבציי המודינג של האתר חפש בארכיון החדשות ואולי אצליח למצוא לך משהוא.
פורסם 2005 במאי 1620 שנים הנה של פרארי F40.http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=53851&highlight=ferrari
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.