פורסם 2005 במאי 920 שנים אז ככה אני בחרתי להתחיל פרוייקט רציני אחרי מודינג כושל חסר תיכנון ובעל ביצוע גרוע הסכתי מסכנות ומצאתי מארז זרוק ברחוב אז אמרתי לעצמי למה לא?? בקיצור הבעיה היחידה והגדולה שבה נתקלתי למארז לא היו דלתות מישהו לקח אותה מיסיבה כל שהוא והמישהו הזה שכח לקחת את הלוח אם שהיה שם והזיכרונות שאחרי בדיקה מעמיקה שלי היו טובים כנראה הבעיה הייתה ברכיב אחר לי לא איכפת עוד 512 למחשב חחח.. ולוח מתאים לפנטיום שלוש אז ככה שהוא נחכה למישהו שיקח אותו.. בכל מקרה אני חובב מכוניות רציני ובעיקר את מכונית הספורט טויוטה סופרה אז ישבתי ותיכננתי ותכננתי ותכננתי ואז אחרי 2000 גרסאות של תכנון היגעתי לדבר הסופי והתחלתי לבצע אז ככה אתם בטח אומרים מה הוא מזיין תשכל?? תמונות!! חחח.. אז התחלתי היום(9.5.0.5) והספקתי די הרבה.. [glow=red,2,300]welcom to my SUPRA computer[/glow] וסורי על האיכות של התמונות היא לא הכי טובה. טוב נתחיל במארז דיי קטן שמצאתי... וכן לא היו דלתות אז חשבתי על פיתרון יצירתי דלתות מפרספקט טפט וקצת קישרון.. אז הנה אחד מהלוחות פרספקט.. אז זה הפיתרון היצירתי שלי והגבהות האלה הם לגלגלים שיבואו בהמשך גלגלים אמיתיים עם מנוע קטן ומחיר גדוללללל כאן ניתן לראות את הישום של התיכנון שנדרש כמעט שעה ולבסוף יצאה התוצאה הזאות מדוייקת על המילימטר.. אלה הכנונסי אויר אני יחתוך אותם עם דרמל חוץ מהחל הקטן שמחובר לקו התחתון ואז אני יכופף אותם כלפי מטה החלק העליון יצבע כולו בצהוב ואני יוסיף גם רשת ברזל בחלק הפנימי של הכוניסים ואולי אבל רק אולי מאווררים קטנים אני לא בטוח צריך לבדוק זו הדלת השניה שלפי דעתי תעבור שינוי כי היא לא יצאה משהו.. אבל כנרה שבמקום זה יבוא הסמל של טויוטה בגדול ומאחוריו שוב רשת ברזל.. כך זה נראה על המחשב סימו לב לסמל של טויוטה בצד היה קשה לעשות אותו.. כנראה שיהיה מאוורר בצד הימני למעלה וחריטה יפה של או הסמל או אוטו הנה עוד תמונה של שני הדלתות על המחשב בקצבות יבוא בהמשך ליתוש אחרון עם מכונת שיוף כדי לעגל את הקצבות של הפרספקט עכשיו שאני מסתכל על זה אני בטוח הולך להחליף את הדלת השניה לאחת עם סמל וזהו כי זה לא ממש יפה... אני בונה גם ריאובס אז ככה שזה גם צפוי לבוא בהמשך.. זהו להיום... קצת להשביץ...חחח אז מה אני מתכנן להמשך ומה צפוי לכם?? ריאו-באס שינוי דלת שניה לסמל של טויוטה כנראה יהיה מחר... הוספת גלגלים ומנוע כונסי אויר ספויילר שצריך להגיע מהמסגריה כזה קטן וחמוד.. הפרוט צריך להיצבע במקום של הקוננים האופטיים תבוא דלת מפרספקט שהכנתי מעוגלת כזאת עם ספידומטר באמצע ואולי אם אבא יצליך להשיג מוט הילוכים חצי אוטומט שיבוא לפני הכונסים אז שווה להיכנס...
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר טוב אז ככה נמשיך עם עידכון דיי גדול שהספקתי היום (10.5.05) זוכרים את הדלת המכוערת שהייתה לי..? הטחתי לשנות אותה ואכן גם שיניתי.. הנה.. ככה היא ניראת שהיא מולבשת על המחשב..עכשיו הוספתי רשת מאחור אבל בגלל שהמצלמה לא כל כך טובה אז לא רואים אז עשיתי תמונה עם הרשת ותמונה בלי מקווה שתיראו את ההבדל.. והנה עם רואים הבדל?? בנוסף לכך החלטתי להסים מאוורר בפרונט של הדלת אז חתכתי את הגריל שהיה במארז ועשיתי חור למאורר בפרונט.. ובנוסף לכך התחלתי כונס ריאשון ככה זה נראה אחרי חיתוך ושיוף עם הדרמל שקיבלתי של וולף חרא דרמל+ חרא דסקיות יוצר חרא עבודה ממש אבל ממש לא ממליץ על הכלי הזה של וולף מזה הוא לחיתוך מרגרינה או מה???חצי מהעבודה עשיתי עם ניקיטה שדפקה לי דיי הרבה אבל פסדר לא נורא יצא בסדר ואחרי צביעה זה יראה פסדר.. וגם כאן יש רשת ברזל פנימית שחורה אבל שוב לא רואים בגלל המצלמה שתיהיה לי אחת טובה יותר אני מבטיח להעלות את התמונות הללו שוב.. וזהו להיום תסכם את העבודה במה שנשאר לי.. 1.לסיים עם הכונס השני 2.לשייף את הפרספקטים בקצוות ולעגל אותם 3.צביעה ועיצוב של הפרונט (עדיין חסר לי רעיון למישהו יש??) 4.צביעה של הגג 5.יצירת הדלת לכוננים האופטיים 6.הספוייליר שעדיין לא שמתי 7.חיפוש מקום לכפתור הפעלה והתקנתו.. אז רעיונות תלונות מענות יתקבלו בברכה... ונסכם בתמונה של היום השני..
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אחלה פרוייקט (גם אני חובב מאוד רציני של מכוניות ;D )ויש לי כמה הצעות!1. את הסמל בדלת הצד - תחרוט ותאיר עם לדים (כמובן עם רשת MESH מאחורה)2. עיצוב פנל - בפרוייקט כזה, רק עם בונדו, שלב סמל של טיוטה בתור כפתור הפעלה (אם תשיג אחד..) ורשת MESHמוכרים את המדבקות של היצרנים בכמה שקלים (ועוד סט להבות, מכסה דלק וכו') - בקר באוטודיפו - תקבל הרבה השראהמה דעתך על אגזוז - שלב אותו במארז - עם מאוורר שיוציא אוויר (יש גדולים כאלה..)אתה צריך הרבה גרילים בקיצור..ואני כמעט עשיתי פרוייקט על סקייליין (שטובה יותר לדעתי)בהצלחה!
פורסם 2005 במאי 1120 שנים פרוייקט מעניין!! כמה דברים: תשייף את החיתוך של הגריל..אהבתי את הסמל,רק שיצא לך טיפה עקום אבל העיקר הכוונה!! . שיהיה בהצלחה בהמשך....
פורסם 2005 במאי 1120 שנים הערה:תגיד פירו,אתה לא חושב שהיתה צריך לבנות את כוסי האוויר הפוך?זאת אומרת שהחלק הקידמי של הכונס יהיה רחב יותר מהאחורי?רעיון:יש לי רעיון,חשבתה על לעשות תאורה מלמטה כמו אצל מכוניות?תגיד זה לוח אם לפנטיום שלוש או לATHLON XP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.