עבור לתוכן

למישהו יש איזה שיטה מהירה וטובה לניקוי המדלדת? (אני מיואש כבר!?)

Featured Replies

פורסם

קנה ספריי אוויר ב 20 שקל, באופיס דיפו, הכי פשוט.

slim_shady- תעלה ל http://www.imageshack.us/

פורסם

קשה לי להאמין שהמקלדת שלי הייתה פעם לבנה... גם אני צריך לנקות אותה מתישהו, אציטון או משהו בטח גם יעבוד.

ראיתם פעם מקלדת של מישהו שמעשן ליד המחשב? (אני לא מעשן) המקלדת הופכת לשחורה.

אני מעשן, והמקלדת שלי דווקה חומה ( ;D )

פורסם

קשה לי להאמין שהמקלדת שלי הייתה פעם לבנה... גם אני צריך לנקות אותה מתישהו, אציטון או משהו בטח גם יעבוד.

ראיתם פעם מקלדת של מישהו שמעשן ליד המחשב? (אני לא מעשן) המקלדת הופכת לשחורה.

שלא תחשוב אפילו לנקות את זה עם אציטון!!!!!!!

אני עשיתי את הטעות הזאת וחבל על הזמן, זה שורף את הפלסטיק ועושה עותו מרקם מגעיל...

אם אתה רוצה לנקות אז רק עם סבון

פורסם
  • מחבר

קח 60 כאלו ---> c38.gif

ותתחדש

מספיק עם הספאם !!! :kopfpatsch:

פורסם

למה ספאם?? היום מקלדת היא מוצר זול מאוד זה לא מה שהיה לפני 15 שנה שמקלדת הייתה עולה הון והיית צריך להזמין "מנקה מקלדות" הביתה כול כמה שנים(זה לא מצחיק אבא שלי סיפר לי שזה באמת היה ככה במעבדות מחשבים בבית ספר שהוא לימד).

למה לטרוח לפרק לנקות ולהחזיר כשאפשר פשוט לקנות חדש במעט כסף אז כול שנה תחליף מקלדת מה קרה?

*הדברים שלי תופסים רק אם לא קנית איזה סט של עכבר+מיקלדת על חוטי של לוגיטק בפול כסף.

פורסם

אפשר אבל עם אתה השקעת במקלדת הרבה כסף, לא בא לך להלחליף כל שנה ולזרוק, רק עם זה מקלדת זולה. :'(

אגב שמעתם על מקלות אוזנים ועל ספריי אוויר דחוס?

פורסם

אני פעם פירקתי מקלדת הולוגרמית יקרה של MICROSOFT וניקיתי אותה ממש ממש טוב ! באמת הכל פעל הבעיה היא שבכל מקלדת יש חומר צהוב כזה שהתפקיד שלו זה לגרום ללחיצה ליהיות חלקה !.. לי לא היה את החומר אז בסוף היו לי קטעים שלחצתי על המקש בקצה וזה לא נלחץ לי !...זה נלחץ רק עם לוחצים באמצעה

אז...

פורסם

אוקי אז שאף אחד לא ישתמש באציטון, טוב שאמרת לי את זה אחרת הייתי לומד בדרך הקשה.

הודעת המיליון!

:yelclap:

חכו שנגיע לנושא המיליון :anim-jjd:

פורסם

אני פעם פירקתי מקלדת הולוגרמית יקרה של MICROSOFT וניקיתי אותה ממש ממש טוב ! באמת הכל פעל הבעיה היא שבכל מקלדת יש חומר צהוב כזה שהתפקיד שלו זה לגרום ללחיצה ליהיות חלקה !.. לי לא היה את החומר אז בסוף היו לי קטעים שלחצתי על המקש בקצה וזה לא נלחץ לי !...זה נלחץ רק עם לוחצים באמצעה

אז...

אתה בטוח שלא שברת את החלק עם המתכת?

או שחיברת את החלק הזה טוב?

כי יש כפתורים שהמתכת שומרת שהם ילחצו טוב. בלי זה, רק מהאמצע אפשר ללחוץ. קרה לי במקלדת הקודמת.

אהבתי סתם להוציא ולשחק עם הכפתורים בזמן שמשהו נטען למשל.

ויום אחד הייתי אגרסיבי מדי :).

פורסם

למה אתם מתאמצים כל כך הרבה ...

מפרקים תמקלדת , מוציאים תאלקטרוניקה , מכניסים למדיח , מוציאים מהמדיח , מרכיבים וזהוא ....

פשוט , קל והתוצאות כמו חדש :)

פורסם

[ :yelclap: :yelclap: :yelclap:b]מזל טוב, ההודעה המליון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים