עבור לתוכן

למישהו יש איזה שיטה מהירה וטובה לניקוי המדלדת? (אני מיואש כבר!?)

Featured Replies

פורסם

...

פורסם

דבר ראשון אתה צריך שיהיה לך בכל דרך שהיא ציור/תמונה של סידור המקשים במקלדת.

אחרי שיש לך אתה פשוט עובד עם מברג עם ראש רגיל/סרגל או כל כלי דק, ומוציא את כל המקשים.

מפה פשוט תמצא דרך לנקות את כל המקשים, הדרך שלי היא לשים את כולם בכלי עם מים וסבון כלים ופשוט לערבב אותם בתוך הסבון, ואז לייבש אותם אחד-אחד.

ואת המקלדת עצמה אני מנקה עם מטלית לחה (כשהיא לא מחוברת).

אחר כך אני שם את הכל בצד שיתייבש, מרכיב הכל לפי סדר המקשים שהכנתי מקודם, וזהו.

אגב, אפילו אם אתה מקליד בצורה עיוורת, אז עדיין כדאי לארגן את הציור/תמונה של סידור המקשים, כי כך יותר קל לסדר אותם מאוחר יותר.

תזכור שלעשות את זה, זה לא על אחריותי, אז אם ימחקו לך קצת האותיות או משהו, אל תאשים אותי.

פורסם
  • מחבר

אבל אתה עשית את זה נכון?

פורסם

להוציא מקש אחד אחד, זה יכול לקחת שנה.

מה שאפשר לעשות אני לא יודע אם אצלך אפשר לעשות אצלי אפשר יש לי MS Multimedia Keyboard,

פשוט לפרק את הלוח עם המקשים והוא יוצא ואז להכניס אותו ישר למדיח.

פורסם

יש לי שאלה די בסגנון :hat:

התלכלכה לי חולצה בדיו של מדפסת :s07:

אז ניסיתי עם מסיר כתמים וזה טישטש קצת את השחור אבל עדיין רואים את כל הנקודות השחורות....

קיצר איך אני יכול להוריד את זה? :nixweiss:

פורסם

עם מספריים

פורסם

כן, אני עשיתי.

ועשיתי את זה כמה פעמים.

אם אתה מפחד אני יכול להציע לך לבדוק על חלק מהמקשים (3-4 מקשים שאתה לא כ"כ משתמש בהם) כדי לראות מה קורה.

פורסם

אל תוציא את המקשים אנטר, רווח, שיפט וקאפס לוק. וגם לא את כל המקשים הגדולים במיוחד.

להם (בגלל שהם הגדולים ביותר בד"כ) יש חיבור עם מתכת כזאת ולא פשוט כמו של האותיות.

תפרק רק את האותיות.

עשיתי את זה לא מעט פעמים. זה לא מזיק להוציא ולהחזיק. כמובן כשעושים את הכל בעדינות...

כך סרגל. כך אצבע. ותעשה מנוף כזה. משהו כמו נדנדה. האצבע באמצע, קצה תחתוך תקוע מתחת לכפתור.

אתה מוריד את הקצה השני של הסרגל, הקצה התחתון עולה למעלה ומוציא את הכפתור.

בהצלחה.

פורסם

אני פשוט מוציאה את כל המקשים, שוטפת אותם בנפרד, מקרצפת עד שיהיו לבנבנים ומבריקים כמו שלג, ואת השטח מתחת למקשים אני עוברת עליו עם שואב אבק! כן כן! עם שואב אבק עם ראש עם מברשת! אני תמיד אוכלת ליד המחשב ויש שם איזה טונה פירורים. ;D

פורסם

למה אתם מבלבלים לבחור את המוח???

שמע אחי שיטה מעולה (ומהירה)!!

קח מברג , תפתח את המקלדת, תסיר רק את הפלסטיק העליון, את הדפי מגעים והשכבת גומי של הואקומים תשאיר!

את הפלסטיק העליון קח לכיור ותקרצץ עם סקוץ ברייד והרבה סבון,

עכשיו עם יש לך על המקשים כאלה כתמים של ג'יפה אחרי השטיפה עם הסבון שים את המקלדת על משטח ושפוך עליה אקונומיקה,

חכה 15 דקות ותשתוף שוב פעם עם סבון,

אחרי זה לנער טוב טוב את המקלדת מהמים ולהניח להתייבש בשמש...

תתחדש!

פורסם

זרוק לזבל קנה חדש, זה מה שאני עושה כול שנה.

טוב המקלדות שלי לא שוות יותר ממאה שקל =/

פורסם
  • מחבר

זרוק לזבל קנה חדש, זה מה שאני עושה כול שנה.

טוב המקלדות שלי לא שוות יותר ממאה שקל =/

:kopfpatsch:

למה אתם מבלבלים לבחור את המוח???

שמע אחי שיטה מעולה (ומהירה)!!

קח מברג , תפתח את המקלדת, תסיר רק את הפלסטיק העליון, את הדפי מגעים והשכבת גומי של הואקומים תשאיר!

את הפלסטיק העליון קח לכיור ותקרצץ עם סקוץ ברייד והרבה סבון,

עכשיו עם יש לך על המקשים כאלה כתמים של ג'יפה אחרי השטיפה עם הסבון שים את המקלדת על משטח ושפוך עליה אקונומיקה,

חכה 15 דקות ותשתוף שוב פעם עם סבון,

אחרי זה לנער טוב טוב את המקלדת מהמים ולהניח להתייבש בשמש...

תתחדש!

זה מה שעשיתי, עשיתי את זה לפני שהגבת אבל תודות בכל מקרה... חשבתי על זה לבד :evil_laughterperple:

מי שרוצה תמונות אז מתי שהשרתים המזדי**ם של וואלה יחזרו לעבוד נורמילי אני יצרף קישור...

פורסם

קח 60 כאלו ---> c38.gif

ותתחדש

פורסם

קשה לי להאמין שהמקלדת שלי הייתה פעם לבנה... גם אני צריך לנקות אותה מתישהו, אציטון או משהו בטח גם יעבוד.

ראיתם פעם מקלדת של מישהו שמעשן ליד המחשב? (אני לא מעשן) המקלדת הופכת לשחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים