עבור לתוכן

צריך עזרבחירת כרטיס מסך בין 2 כרטיסי מסך תקציביים .בתודה מראש לכל העונים.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני זקוק לכרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-5200 ל-9200<האם עדיין מוכרים אותו או שיש רק 9250>.אני יודע שה-9550 עדיף עליהם בהוספה של כמה עשרות שקלים

אבל בינתיים אני מתלבט בין שני אלו.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6.

אז ככה,רציתי לשאול:

1.איזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה-5200 או ה-9200<או ה-9250 בהנחה שהוא יותר טוב מה-9200 או שפשוט לא מוכרים עוד את ה-9200>?

2.כמו שהבנתי כולם ממליצים לקחת את ה-128MB.עכשיו אני רואה שהכרטיסים האלה באים עם גירסה של 128BIT ו-64BIT ,מה זה בדיוק והאם זה משמעותי ?

3.פה אני הכי מסתבך..אני רואה כתוב:5200 רגיל.ואני רואה כתוב 5200.TV,VIVO ,DVI עם הפרש של כמה עשרות שקלים.מה זה בדיוק הדברים האלה ואת מה

כדאי או צריך לקחת

4-של איזה חברה לקנות את כרטיס המסך?<אני שומע מכולם שזה לא משנה וכל החברות אותו דבר.>ובעצם באיזה חברה לא לגעת.

בתודה מראש לכל העונים

שי

נ.ב-יכול להיות שאני אקנה בסוף את ה-9550 אבל בינתיים זה מה שעומד על הפרק.

פורסם

1 תיקח R9250...מוכרים את שלושת הכרטיסים שאתה מדבר...

2 תיקח 128BIT יותר חזק למשחקים....וזה משמעותי 64BIT או 128BIT...

3 כל מה שרשום זה יציאות/תוספות של הכרטיס...DVI זה חיבור דיגיטלי למסך LCD (אם המסך תומך..!).. VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT...כאילו אתה יכול לקבל ויאיו ממקור חיצוני ולשלוח אליו...TV OUT זה להוציא לטלויזיה חיבור מהמחשב לTV בשביל לראות את המחשב על מסך הTV...(מומלץ רק לסרטים..תלוי באיכות של הטלויזיה)...

4 תקנה של Gigabyte HIS MSI Sapphire וגם ASUS רק שהם סתם יקרים...

והכי עדיף זה 9550...תיקח של גיגהבייט...זה יספיק...הילד עדיין לא גיימר..!!

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התשובה.רציתי לשאול האם ה-5200 לא יותר טובים מה-9200 ..אני פשוט שומע שאין הרבה הבדלים ביניהם אבל ה-5200 יותר טוב במשהו.<משום מה לא שמעתי המלצות על ה-9250.האם הוא יותר טוב מה-9200 או שהוא גרסה חלשה שלו?>

מכיוון שאין לי מסך LCD אז אני לא אקח DVI.

לגבי ה-VIVO לא ממש הבנתי מה זה.האם זה מתחבר לוידאו...מה השימוש שלו.?

ושוב

תודה

פורסם

כולם כרטיסים חלשים מאוד שלא שווים את הכסף שלהם.

היום קונים רק 9550 128 ביט בסכום כזה.

פורסם
  • מחבר

מה ההפרש בשקלים בין ה-5200 כולל התוספות<TV,VIVO> לבין ה-9550 כולל התוספות?

ושוב אני יודע שה-9550 עדיף יותר וייתכן שאם התקציב יאפשר לי אני אקנה אותו אבל בינתיים ההתלבטות היא בין שניהם.

ושוב תודה לכל העונים

פורסם

מה ההפרש בשקלים בין ה-5200 כולל התוספות<TV,VIVO> לבין ה-9550 כולל התוספות?

ושוב אני יודע שה-9550 עדיף יותר וייתכן שאם התקציב יאפשר לי אני אקנה אותו אבל בינתיים ההתלבטות היא בין שניהם.

ושוב תודה לכל העונים

את ה9550 של ג'יגה בייט אתה יכול למצוא בזיגזאג ב-380.

פורסם

אם ההתלבטות היא בין 9200 ל5200 אז ה9200 עדיף עליו במעט למרות שמבחינה טכנולוגית הוא ישן יותר (DX8 במקום 9).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים