פורסם 2005 במאי 920 שנים יש לי מעבד AMD AXP 2500לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור.היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת?יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור:Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabceאני יכול להשתמש בו?
פורסם 2005 במאי 920 שנים אני הייתי מעדיף לנקות עם אלכהול 70% ומים 30%כלומר בלי תוספות אחרותאו עם אציטוןומנקים בעדינות
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אין לי אלכוהול 70%.אבל יש לי פה בבית אציטון. זה בטוח יהיה טוב? זה לא יכול להמיס משהו במעבד?
פורסם 2005 במאי 920 שנים מה אציטון בטמפ' חדר ימיס?להמיס מעבד צריך חום של 200 מעלות (בהגזמה קצת כן?)מה גם שהוא לא חומצה אז הוא לא יכול לאכל שום דבראני משתמש כל הזמן באלכהול 70% אבל ראיתי כמה שמנקים עם אציטון, אבל זה לא מנסיון שלי ואני לא יכול להיות בטוח ב 100% שכלום לא יקרהבקשר לאלכהול 70% אני משתמש בו כל הזמן אני יודע שהוא לא יגרום לשום בעיהאבל להרטיב עם נייר מגבת חד פעמי או נייר טואלט טיפה ולנקות בעדינותלא לשפוך עליו את המיכל
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר בסדר, תודה לך על העזרה ... עוד חצי שעה אני אפרק את המעבד מהמקום ואמרח את המשחה מחדש.... מקווה שלא אהרוס כלום.
פורסם 2005 במאי 920 שנים אני ניקיתי עם 90% אני לא מצאתי 90% בשום מקום אז הבאתי בחינם כמה בקבוקונים של 70%
פורסם 2005 במאי 920 שנים אני אישית מעדיף את המדריך הזהhttp://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.