פורסם 2005 במאי 920 שנים אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לזכרונות...יש כמה שתי אפשרויות:בין ADTA לPQI מה עדיף? (בהנחה שהADATA יותר יקרים)בין SAMSUNG לTWINMOS מה עדיף? הזכרונות לא לאוברקלוקינג וכולם DDR 400MHZ
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר האיכות של הזכרונות לא תשפיע בכלל על הביצועים של המחשב? כלומר, זכרונות יותר יקרים שאמורים להיות יותר טובים לא יספקו ביצועים טובים יותר גם ללא OC?
פורסם 2005 במאי 920 שנים לך על הסמסונג,מבוססים על שבב TCCC ,זולים,אמינים ועושים את העבודה (לך על 1GB זיכרון) לא תצער.
פורסם 2005 במאי 920 שנים האיכות של הזכרונות לא תשפיע בכלל על הביצועים של המחשב? כלומר, זכרונות יותר יקרים שאמורים להיות יותר טובים לא יספקו ביצועים טובים יותר גם ללא OC?אני חושב שזה עוזר רק ל OCולאמינות...
פורסם 2005 במאי 920 שנים תלך על מי שזול...ולדעתי תקנה גם ממי שנותן אחריות לכל החיים...כמו שאמרו פה..תלך על הסמסונג עם TCCC....למרות שאתה לא עושה OC עכשיו...אתה לא יכול לדעת מה העתיד תומן לך...!!
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ את הדיון אבל עלתה לי שאלה נוספת...הלכתי היום לקחת הצעת מחיר ומוכר הציע לי זיכרון DDR 400 של KINGSTON במחיר של 370 ש"ח לסטיק של 512, כדאי? הוא יותר טוב מהADATA או מהSAMSUNG?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים קינגסטון היא החברה הגדולה ביותר בתחום הזכרונותאבל מבחינתך זה לא אמור לשנות כלוםסביר להניח גם שהם משתמשים בצ'יפים זהים או בעלי ביצועים זהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.