פורסם 2005 במאי 920 שנים יש לי לוח קטן כזה שמציג 2 ספרות בלבד (מי שמכיר זה כמו במחשבים הישנים כמו ב486 שהיה כמו טורבו כזה מעפאן )מה אני יכול לעשות איתו (אולי שיראה את הטמפ במארז?) ואיך אני יכול לחבר אותו ?תודה לעוזרים
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר זה כנראה ה-7-Segment. אממ...לעשות איתו משהו מיוחד? כל מיני שטויות מה זה Segment 7 ??? ואם אפשר קצת יותר פירוט על החיבור
פורסם 2005 במאי 920 שנים Segment-7זה מה שאמרת 2 מספרים בצג קון(מה שהיה הטורבו במחשבים הישנים כפי שאמרת)
פורסם 2005 במאי 920 שנים זהו צג 7 מצבים, כלומר יש לו קצת יותר מ7 רגלים, לא זוכר בידיוק כמה, כאשר כל רגל מדליקה אחד מהנורות (יש לו 7) שילוב של כמה נורות יוצר אות או מספר מסוים.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר את זה כבר ידעתי והצלחתי לכתוב 20 ו16 עכשיו איך אני יכול לחבר אותו למחשב ??
פורסם 2005 במאי 920 שנים crap, no hebrew again..anyway, it depends what you wana display in it?whay you can do i just connect it to the printer port (lpt) and thro a C program control it, maby show tempature or something..
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר את מה בדיוק אני צריך לחבר לאן ?כי יש הרבה חיבורים בחיבור של המדפסת (20 אם אני לא טועה) ובלוח יש רק 7 אם אתה יכול תפרט קצת
פורסם 2005 במאי 920 שנים זה לא משהו שאני יכול לפרט, כי עדיין לא ענית לי על השאלה, מה אתה רוצה שזה יציג? ברגע שיש לך מה, אתה צריך לעשות את האיך, כלומר לבנות את המעגל. אני אסביר לך בפשטות איך זה ילך. אני לא זוכר איך הפינים הולכים, אבל אחד מחובר לחיבור האחרון, והשאר מ1 עד7, וכל פעם שתרצה לשים מספר, אתה תאיר את המספרים הדרושים. *עריכה: מצאתי את זה: מה שזה אומר בעצם, זה שהcathode מחובר לפין האחרון, והשאר ל1,2,4,5,,7,8,9,10 וכל פעם שתרצה לשים נגיד את מספר 7, אז דרך C תדליג את הפינים שמחוברים אל 4, 5, ו-7.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אני בעיקרון רוצה שזה יראה לי את הטמפ' של במארז אם אתה יכול לתת לי שרטוט זה יעזור מאוד(ועוד שאלה שלא קשורה הורדתי כבר כמה תוכנות ובשום תוכנה אני לא רואה את הטמפרטורה למה? ? ? ? ? ? ?)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אני בעיקרון רוצה שזה יראה לי את הטמפ' של במארז אם אתה יכול לתת לי שרטוט זה יעזור מאודזה יהיה יותר פשוט לקנות LCD 16X2 ולחבר אותו ליציאה הפרללית.בשביל לחבר את ה-7 SEGMENT אתה תצטרך לחבר לו בקר + טרמוסטט + לתכנת איזה PIC שיציג את הטמפרטורה כפונקציה של ההתנגדות של הטרמוסטט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.