פורסם 2005 במאי 820 שנים היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה
פורסם 2005 במאי 820 שנים אם אין לך RECIEVER אז האפשרות היחידה שלך היא להכניס מתאם מ SCRAT 21 PIN ל RCA לכניסה של 21 PIN מאחור של הטלוויזיה ואז תהיה לך עוד כניסה של RCA שתוכל להתשמש בה.כזה:http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אין לי חיבור SCART מאחורי הטלויזיה, רק חיבור ל-3RCA נקבה פתרונות נוספים ? :
פורסם 2005 במאי 920 שנים אתה יכול לקנות בורר שזו קופסה כזאת שכל החוטים מתחבים אליה ויש לה מפסק שיברור בין המחשב לממיר.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אמממ... אתה יכול לתת לי קישור של זה ?ושם מדוייק ? זה בא עם שלט ? (אחרת כל פעם אני אצטרך שוב להסתובב מאחורי הטלויזיה ולשנות ... )
פורסם 2005 במאי 920 שנים יש כאלה עם שלט בחול אבל זה מגיע לסכומים גבוהים אתה צריך משהו כזה RCA Switch/Selector בורר RCA
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר כן אבל מה פתרתי כאן? הרי במילא אני אצטרך להסתובב כל פעם מאחורי הטלויזיה כדי לשנות את מצד הבורר אז למה סתם לזרוק כסף אם זה בסוף יצא אותו אפקט? אי אפשר להשיג כזה דבר עם שלט? ומה המחיר של זה?
פורסם 2005 במאי 920 שנים כזה עם שלט יכול להיגע למחיר של מעל 300 שקלים ראיתי פעם קופסא כזו.זה מאוד מוזר שיש לך רק סט של RCA אחד בטלוויזיה ואפילו אין SCART.אתה יכול לנסות לחבר דרך ה ווידאו אם יש לך אחד. (ואז יש זה בעצם גם עם שלט)
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר הסתכלתי עכשיו שוב מאחורי הטלויזיה, יש שם 2 יציאות של 3 RCA נקבה. הבעיה היא שיש לך רק ערוץ AV אחד בטלויזיה, איך אני אמור להשתמש בכניסה השניה?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים 99% שזו כניסה ויציאה ואם יש לך כניסה של SCART וכניסות RCA אז יש לך שניי AV לפעמים אתה חייב לחבר צרכן שתהיה לך בסכלל אפשרות להעביר לערוץ ה AV השני.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים טעות שלי התבלבתי עם מכישר אחר אם יש לך שניי SCART אז שניהם IN כי בטלוויזיה לא יכול להיות OUT.בכל מקרה פטרתה את הבעיה פשוט תקנה את המתאם שהראתי לך וזהו.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר ניראה לי שאתה לא מסונכרן איתי אין לי חיבור SCART בטלויזיה, רק חיבורי RCA יש לי 2 יציאות של 3 RCA. (צהוב, אדום ולבן) אני שואל למה משמשת היציאה השניה של שלוש חיבור RCA יש לי רק ערוץ AV אחד בטלויזיה למה עשו אותה שם ליופי?
פורסם 2005 במאי 1120 שנים יש פיתרון שיעלה לך קצת כסף על כבלים אבל זה רק בתנאי שיש לך ממיר כבלים של ADBעם כל ממיר אחר זה לא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.