פורסם 2005 במאי 820 שנים יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of rangeראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2ועכשיו בSecound SightבSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם..ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת..יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים)nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMaster) לא יודע אם צריך אבל המחשב:AMD Athlon XP 2800+ 2.09GHz768Mb Ramודריברים של כרטיס מסך מעודכניםPlease Help Me...תודה
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר מצאתי נושא אחר עם אותה בעיה אז הורדתי דריבר למסך וזה לא עוזר...http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=50240.0
פורסם 2005 במאי 820 שנים אין קשר לדרייבר.. זה בגלל שהכרטיס מסך (או אתה) בוחרים רזולוציה ו\או קצת רענון שהמסך אינו תומך בו.. אתה יכול להכריח את הדרייבר להשתמש במצבים מסויימים, זה קיים במאפיני התצוגה של הכרטיס..
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר כן ניסיתי את זה...שיחקתי עם כל "רפרש רייט" שהמסך תומך בו וכלום לא עוזר...
פורסם 2005 במאי 820 שנים לא לא בן אדם.. זה לא קשור מה שאתה מגדיר בתור הרפירש רייט במצב ווינדוז..מאפייני מסך - settings - advanced תבחר את הטאב של הכרטיס מסךreffresh rates overridesתפעיל את האוברייד ותשאיר הכל בדיפולטהדבר הבא לבדוק זה איזו רזולוציה המשחק מנסה להריץ.. תנסה להתעסק בקבצי מאפיינים שלו.. אם המאפיינים שמורים בINI פשוט תמחוק את הקובץ (או תוציא אותו מן הספרייה כדי להחזיר במקרה הצורך) ותבדוק מה קורה..רוב הסיכויים שהאיכשהו הגדרת מתי שהוא רזולוציה לא טובה ואתה צריך לאפס את זה.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר טוב לא הבנתי מה רשמת אבל הצלחתי לסדר.. באפשרויות של הכרטיס מסך...יש את התפריט הזה של הג'י פורס.. יש שם תגית "תזמון מצב תצוגה" ובעמוד שלה יש את האפשרות "הגדר את האפשרות ריענון סימולטני כזמינה עבור מצבים שבהם הרזולוציה נמוכה יותר" זה היה אצלי מסומן אז ביטלתי את זה וזה הסתדר... תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.