עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעייה בפתיחת פורטים בראוטר EDIMAX...

Featured Replies

פורסם

ברשותי ראוטר חוטי EDIMAX 6104 המחובר למודם BFOCUS 270 ולראוטר מחוברים שני מחשבים.

נכנסתי למסך של הport forwarding בsetup של הראוטר אך שם כשאני רושם את כתובת האייפי שלי אשר לקחתי מהאתר www.myip.co.il ואת הפורטים שברצוני לפתוח מופיעה לי ההודעה הבאה: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet".

אודה מאוד לעזרתכם.

פורסם

האייפי שאתה אמור לרשום זה לא האייפי החיצוני שהספקית נותנת לך (מה שאתה רואה באתר www.myip.co.il). אתה צריך לרשום את האייפי הפנימי של המחשב שאליו אתה רוצה להפנות את הפורט. זה מה שמבדיל הרי בין המחשבים, וכך הראוטר שלך יידע לאן לשלוח את המידע שמגיע על הפורט הזה.

פורסם
  • מחבר

האייפי שאתה אמור לרשום זה לא האייפי החיצוני שהספקית נותנת לך (מה שאתה רואה באתר www.myip.co.il). אתה צריך לרשום את האייפי הפנימי של המחשב שאליו אתה רוצה להפנות את הפורט. זה מה שמבדיל הרי בין המחשבים, וכך הראוטר שלך יידע לאן לשלוח את המידע שמגיע על הפורט הזה.

איך אני מוצא מה הוא האייפי הפנימי שלי? זה לא האייפי של הראוטר 192.168.2.100?

מישהו אמר לי שאני צריך אולי לעשות לי סטטיק איי פי או משהו כזה...

פורסם

"אייפי של הראוטר" זאת הגדרה מאוד רחבה. לראוטר יש מספר אייפים.

הראוטר מחובר לרשת WAN עם המודם. ברשת הזאת הוא צריך להיות מוגדר עם אייפי מאותו הסוג (אותו הסוג = שלושה מספרים ראשונים זהים ואחרון שונה) כמו האייפי של המודם.

הראוטר מחובר גם לרשת LAN עם המחשבים שלך. ברשת הזאת, שני המחשבים והראוטר צריכים להיות מוגדרים, כמו מקודם, עם אייפי מאותו הסוג. רק לשים לב שסוג האייפים ברשת ה-WAN שונה מזה שברשת ה-LAN.

כל זה כבר אמור להיות מוגדר לך ואין לך מה להתעסק עם זה.

בכל מקרה, כשאתה נכנס לעמוד ההגדרות של הראוטר, אתה נכנס לפי האייפי של הראוטר ברשת ה-LAN. כשהמחשבים שלך נדלקים, הם כנראה אוטומטית מקבלים אייפי מאותו הסוג של האייפי הזה של הראוטר. כמו שאמרו לך, רצוי להגדיר אייפי סטטי על המחשבים, כדי שלא יקרה מצב שיום אחד המחשבים יידלקו ויקבלו אייפי אחר, ואז ההפנייה לאייפי הישן כבר לא רלוונטית.

בשביל למצוא את האייפי הפנימי של המחשבים שלך, תיכנס ל:

Start >> Run >> cmd

ipconfig /all

אתה תראה שם את כל האייפים שמוגדרים על המחשב שלך.

אח"כ, בשביל להגדיר אייפי סטטי, תיכנס למאפיינים של כרטיס הרשת שלך (בתוך My Network Connections), שם תיכנס למאפיינים של TCP/IP, ותגדיר שם כל מה שראית בחלון של ipconfig (שזה IP Address, Subnet Mask, Default Gateway, 2 DNS Servers).

ולבסוף, את ההפנייה בראוטר אתה עושה אל הכתובת שהגדרת ב-IP Address, אותה כתובת שראית בחלון ה-ipconfig.

אגב, לא צריך לצטט הודעה מעליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.