עבור לתוכן

בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות ב מדעי המחשב.

Featured Replies

פורסם

לקח לי כמה דקות קטנות לחשוב על הרקורסיה (תנאי העצירה בעיקר..) ומשם הכל היה פשוט כמובן.

רק כמובן חכם גדול כמותי שכל כך מתלהב שהוא מצא שאלה קלה, שכח לעשות "החזר (T)" בסוף... :kopfpatsch: :'(

מודליים חישוביים, שאלה 16 הייתה שאלה מתנה לגמרי!

שאלה 13 הייתה קצת דורשת יותר מחשבה, אבל גם עליה עניתי ואני מקווה כמה שיותר נכון.

אממ אתה מוסיף עלים לעץ, לכן אני לא חושב שבכלל צריך לעשות שם החזר T... רק הפעלה של הרקורסיה. אבל חפיף, מקסימום 2 נקודות יורדות על זה.

(עריכה: הקדמת אותי דילברט... :))

13 ו16 זה בדיוק כמו 11 ו12... 16 באמת פשוטה, רק שכל האוטומט מתבלגן כי צריך לשלוח כ"כ הרבה חיצים למצב מלכודת :silly:

ב13 פשוט צריך להבין שמפרדים בין מצב של מס A זוגי לאי זוגי, משם זה כבר פשוט. תרגלנו את זה כ"כ הרבה בכיתה שהיד שלי כבר ציירה את זה לבד... ::)

BeNzZy-BoY, למה לעזאזל עשית את 4?! היו 3 שאלות כאלה קלות, אז למה להסתבך עם טנ"מ? זה ממש מעצבן לקלוע למה שמי שכתב תבחינה חשב...

עכשיו סופסוף אפשר לשכוח מכל זה! ;D ;D

• תגובות 116
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה סביר, השאלות בג'אווה היו ארוכות !!!!! (הגזימו עם השאלה עם המעקב)

העצים היה די קל אבל הייתה לי טעות קטנה שמה...

השאלה עם הרשימה הייתה קלה בטירוף

מקווה לטוב

פורסם

אממ אתה מוסיף עלים לעץ, לכן אני לא חושב שבכלל צריך לעשות שם החזר T... רק הפעלה של הרקורסיה. אבל חפיף, מקסימום 2 נקודות יורדות על זה.

(עריכה: הקדמת אותי דילברט... :))

13 ו16 זה בדיוק כמו 11 ו12... 16 באמת פשוטה, רק שכל האוטומט מתבלגן כי צריך לשלוח כ"כ הרבה חיצים למצב מלכודת :silly:

ב13 פשוט צריך להבין שמפרדים בין מצב של מס A זוגי לאי זוגי, משם זה כבר פשוט. תרגלנו את זה כ"כ הרבה בכיתה שהיד שלי כבר ציירה את זה לבד... ::)

BeNzZy-BoY, למה לעזאזל עשית את 4?! היו 3 שאלות כאלה קלות, אז למה להסתבך עם טנ"מ? זה ממש מעצבן לקלוע למה שמי שכתב תבחינה חשב...

עכשיו סופסוף אפשר לשכוח מכל זה! ;D ;D

כם אני יודע יכול להיות שזו טעות לבחור ב4.. מבחינת הזמן באמת היא בזבזה לי זמן ניכר מהבחינה אבל עשיתי אותה נראה לי באופן מושלם אז לא אכפת לי..

על שאלה 1 דילגתי כי אני שונא מעקב אחרי רקורסיה..

לגבי שאלה 15(בהודעה הראשונה רשמתי 14 אבל התבלבלתי התכוונתי 15.. בכלל לא למדנו מכונת טיורינג=)..) מישו עשה אותה שנשווה תשובות ?

פורסם

אני עשיתע את שאלה 1(מעקב על רקורסיה) ושאלה 2, שהייתה נורא קלה ואני לא מבין לא לא הרבה בחרו אותה. באסמבלר עשיתי את שאלה 6ו- 7 נראה לי. 6 היה טבלאת מעקב ארוכה, ו- 7 היה להשלים. מה השלמתם שם: jc או jo?

פורסם

עשיתי עיצוב תוכנה - 2, 4

תכנות מונחה עצמים ג'אווה - 23, 24

אני תמיד מסתבך עם העצים איכשהו אז דילגתי עליו וב-1 היה הרבה לקרוא ולעקוב אז דילגתי, 4 היה מאוד קצר

בג'אווה 21 ו 22 היה הרבה לקרוא ולעקוב אז דילגתי עשיתי את המוניות שהיה קל ואת הרציונלי שזה היה עוד יותר קל

פורסם

עיצוב תוכנה עשיתי 1 ו-3 - העצים לא היה קשה

ובמודלים 13 [נראה לי הוספתי מצב מיותר] ו16.

בעקרון הלך לי טוב רצח :)

פורסם

כן הייתה אחלה בגרות... בתורת המחשב עשיתי את 11 ו 12

ובעיצוב תוכנה את 1 ו 3

1 הייתה קלה וב 3 חשבתי קצת והתחלתי לכתוב.. גם לא הייתה כל כך קשה.. נקווה למעל 90 =]

פורסם

(עריכה: הקדמת אותי דילברט... :))13 ו16 זה בדיוק כמו 11 ו12... 16 באמת פשוטה, רק שכל האוטומט מתבלגן כי צריך לשלוח כ"כ הרבה חיצים למצב מלכודת  :silly:

ב13 פשוט צריך להבין שמפרדים בין מצב של מס A זוגי לאי זוגי, משם זה כבר פשוט. תרגלנו את זה כ"כ הרבה בכיתה שהיד שלי כבר ציירה את זה לבד...  ::)

עכשיו סופסוף אפשר לשכוח מכל זה!  ;D ;D

זה הקטע שאני בדיוק חשבתי עליו במבחן, שלא נדבר שבשאלון הפעולה "הוסף_עלים" היה רשום מה היא מקבלת ומה היא עושה,

בכלל לא היה רשום שהיא מחזירה משו.

אבל לפי הפתרון של המורה שלי שראיתי אחרי הבגרות צריך לעשות בסוף "החזר (T)". אני מקווה באמת שזה יהיה מקסימום 2 נקודות.

לפי דעתי השאלות הקלות בעיצוב תוכנה היו

2 ו-3.

1 הייתה שאלה של מעקב, למי שלא היה איכפת לו למשוך זמן ולהפעיל הרבה את הראש.

4 אני רק קראתי את המשפט הראשון ומהר מחקתי אותה מהאופציות.

לעשות את 4 זה התאבדות, רק לקרוא את השאלה אתה מתחרפן.

אפילו המורה שלי אמר שהוא לא הצליח לקרוא את 4 חחח... :lol:

מהמודלים החישוביים השאלות הקלות היו 13 ו-16 ממש קלה!

לגבי 14, אני לא למדתי טיורינג, ככה שאני לא יודע קל/קשה.

שאלה 15 בהתחלה רציתי לעשות במקום 13.

כי ב13 אני לא הכי טוב, וב15 אפשר הרבה להתפלצף ולצבור לפחות חצי שאלה.

ככה שהתחלתי לפתור את 15 ואז אמרתי לעצמי שאני כבר מתחיל להמציא שטויות אז ישבתי חזק על 13

איזה 45 דקות ככה ואני מקווה שעשיתי בסדר.. :)

פורסם

4 הייתה קלה ברגע שקוראים אותה

סה"כ לעשות כמה typedefים וזהו

פורסם

4 הייתה סתם ארוכה (יחסית לשאר השאלות).

כי היה צריך גם לעשות טייפים (מתעמל/שעור/מכון ארובטיקה/שעה), ובנוסף לכך לכתוב עוד 2 מתודות.

לעומת כתיבת מתודה פשוטה של 5-6 שורות...

פורסם

i jest finish the agsem (2 points) im in 11'th gread

thet was my esiest bagrut ever! in 2 haur i finish all incloding a chek 30 moment......

i got 92 my magen gread (88 in the magen test  :'( )

wech question u chose?

in the second chapter i chose 6 and 8 and in the therd chos 9' it was fretning short

p.s.

i hope my hebrw will feeks in the web......im terefaiting in english

hebrw: י??? ?ך? ט???? ?? ?א? ???ך????

פורסם

כן היה קל מאד! בחרתי בפרק ב את 7 ו 8 ופרק ג את 9 שהייתה מאד קצרה.

בפרק א אני חושב שזאת הייתה שאלה 5, שהייתה מבלבל עם הקליטה של ה5 מספרים, אבל אחרי קצת חשיבה הבנתי למה הם התכוונו.. ועשיתי טעות בשאלה 3 ;(

את ההכנסה הראשונה של ABC עשיתי עם strcpy ובטעות גם את השניה :'( במקום על STRCAT :(

פורסם

4 הייתה סתם ארוכה (יחסית לשאר השאלות).

כי היה צריך גם לעשות טייפים (מתעמל/שעור/מכון ארובטיקה/שעה), ובנוסף לכך לכתוב עוד 2 מתודות.

לעומת כתיבת מתודה פשוטה של 5-6 שורות...

כולה היה לעשות Type של String ואז אחד של Client או מה שלא יהיה שיש בו 2xString

ואז לעשות רשימה שה ListInfoType שלה זה Client

ואז לעשות מערך דו מימדי של רשימות כאלה

לא צריך שעה כי זה שעות עגולות

אפשר לעשות רק עם Int

פורסם

עשיתי C :

שאלה 1 : קל, סה"כ הפונקציה הראשונה מחזירה האם הספרה מופיה במספר , התוצאה שתוחזר היא 2, והפונקציה השניה בודקת האם ספרת האחדות של מספר מופיעה במספר שאחריו

שאלה 4: מערך דו ממדי שמכיל 2 תורים שכל תור מכיל שם ומס' טלפון, כל השאר זה סתם

JAVA:

2 שאלות אחרונות

הTAXI היה סתם כל, קצת עבודה שחורה

המספרים הריציאונליים היו קלים, רק קצת מחשבה

סה"כ בגרות קלה

המורה אמר שהכל בסדר

מחכה ל90+ :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים