פורסם 2005 במאי 820 שנים בהצלחה אנשים אני עושה מחר את שתי היחידות הראשונות (אני כיתה יא) C אבל פשוט מכווה שילך לי טוב... יש טיפים? צ'יטים?
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני עושה את 2 היחידות הראשונות PASCAL (כיתה י')אם יש למישהו חומר עזר טוב....נשמח כולנו!בהלצחה לכולם !איתן
פורסם 2005 במאי 820 שנים בהצלחה לכולםאני עושה את 2 היחידות האחרונות (JAVA+עיצוב תוכנה בC) [כיתה יא' - מסלול יותר "מהיר" מאשר הרגיל]איך זה כיף לחשוב שהחל ממחר אין לי יותר מחשבים לעולם...אל תחשבו שאני לא אוהב מחשבים, אני מאוד אוהב את זה, פשוט השנההביאו לנו מורה גרועה ממש, שלא יודעת ללמד בכלל (היא פשוט לא יודעת ללמד!)אז היה חרא השנה, כל מה שאני יודע בערך זה מהספר שלנולעומת זאת שנה שעברה היה אדיר, למדנו עם מורה מצויין ממש שלימד אתהחומר כמו שצריך וכולנו ידענו הכל! (הכי גרוע בכיתה הוציא 80 בבגרות, והוא ממש [ממש!] אידיוט)
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני ניגש לשתי היחידות הראשונות בפסקל.כיתה י'... מקווה שיהיה קל כמו שאר הבגרויות מהשנים הקודמות.
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני ניגש מחר ליסודות בC חוזרת (קיבלתי 85 שנה שעברה) ולפני זה לעיצוב תוכנה ומודלים...מישהו יודע בקשר לעיצוב תוכנה אם יש פעולות ממשק בC או רק אלגוריתמים?
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני יודע שזה בעיקר אלגוריתמים אבל לך תדע :\במתכונת היה לנו תרגיל שהיינו צריכים לכתוב פונקציה בשפת עבודה.
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני ניגש לעיצוב תוכנה בפסקל + #C (כיתה י"א)כל מי שעושה את ה2 יח"ל הראשונות, אין לכם מה לדאוג, הבגרות הזאת קלה כ"כ.למי שעושה עיצוב תוכנה, אם יש טנ"מ אל תשללו אותו מההתחלה, כי למרות שלרוב הי אשאלה ארוכה, זו שאלה מאוד קלה, ולעיתים גם מאוד קצרה.ומעקב ריקורסיבי זה גם קל D:שנה הבאה גומרים את המקצוע הזה (אחרי פרוייקט של 5 יח"ל בasp.net)
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני לומד פרולוג..מה שיש לנו זה לא מחר...זה בערך עוד איזה חודש..וכן גם אני משלים את השתי יחידות אחרונות! אתם לא תאמינו כמה ציפיתי לזה..כל השנה חרשתי רק על המקצוע הזה..
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני עושה עיצוב תוכנה + מודלים... מסיים עם פסקל בכל מקרה, הופתעתי לגלות שיש דף תרגול שלא הכרתי: פה. אז עשיתי את המתכונות הפתורות פה, ובאחת מהן נתקלתי בשפה: L1 בנויה מרצפי מילים W (כלומר w1*w2*w3...) כאשר בכל מילה W מספר הaים כפול ממספר הbים. בניתי לזה אוטומט מחסנית רק שאין לי סורק, וגם את המצלמה הדיגיטלית לקחו לי, אז אם למישהו משעמם והוא רוצה לבנות בעצמו ולהראות מה יצא לו... אני אוכל להשוות עם הפתרון שלי אז בהצלחה מחר, והלוואי שיהיה קל כמו בגרות 2004
פורסם 2005 במאי 820 שנים אני עיצוב תוכנה C ואסמבלר למרות שאין כל כך הרבה C יותר... מגן 86 מדעי המחשב א' סופי 92 אינטרנט סופי 93 בהצחלה!!!!!
פורסם 2005 במאי 820 שנים IRIVERMAN תודה לך, כבר נלחצתי... הגשתי את העבודה יש לי מגן 100, ופשוט הברזתי מכמה שיעורים אחרונם ולא שמעתי אם יש או אין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.