פורסם 2005 במאי 720 שנים חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E,אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI?
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר חברה אני צריך תשובה חד משמעית, המחשב כבר הוזמן אולי אפשר לשנות את ההזמנה עוד,שמישהו בבקשה יענה חד משמעית ?
פורסם 2005 במאי 820 שנים כל עוד הוא לא עושה לו מוד ל SLI (שזה בעצם יתן לו את האפשרות להשתמש בשניי הסלוטים עם שניי כרטיסי מסך בו זמנית) זה לא אמור להבות שום בעיה וירידה בביצועים.מה שכן אני לא יודע אם זה משפיע על תוצאות ה OC כמו למשל סלוטים של זכרונות שיש לוחות שבהם הזוג הראשון עדיף על השני ולהיפך.
פורסם 2005 במאי 820 שנים אז ככה...באתר של TR כתוב..על XP-120 LANPARTY UT nF4 Ultra-D First PCI-e slot blocked by Heatpiples עכשיו...כמו שאתה רואה הסלוט הראשון הוא PCIe 4X...והוא לא סלוט של כרטיס מסך..(PCIe 16X).... אז אין בעיות..!!..
פורסם 2005 במאי 820 שנים זה ממש טוב כי אני מתכוון להחליף את האיפוקס שלי ל DFI ועכשיו ה XP120 חוסם לי את ה סלוט של ה DDR הראשון.
פורסם 2005 במאי 820 שנים זה ממש טוב כי אני מתכוון להחליף את האיפוקס שלי ל DFI ועכשיו ה XP120 חוסם לי את ה סלוט של ה DDR הראשון.סבבה....התמונה שווה 1000 מילים...
פורסם 2005 במאי 820 שנים כן אבל אתה עדיין תוכל לשים בסלוט זכרון אם ראשית אתה תוריד את הXP120.לא ממש, מכיוון שהצינורות אז לוחצות על הסטיקים בצורה ממש חזקה וזה עושה בעיה עם המגעים (יש לי CORSAIR עם גופי קירור ככה שהם קצת יותר גבוהים)
פורסם 2005 במאי 820 שנים אם תתקין את כ' המסך בסלוט ה PCI-E התחתון, במצב Single, הוא יעבוד ב X2 או X1.אם תתקין את כ' המסך בסלוט ה PCI-E התחתון, במצב Dual, רוב הסיכויים שהוא יעבוד ב X8.קטע די דפוק של Nvidia.
פורסם 2005 במאי 820 שנים בהחלט דיי מעפו אבל בכל מקרה לפי התמונה זה לא חוסם את הPCI-E העליון של הכרטיס מסך אלה את ה PCI- X4.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.