פורסם 2002 ביולי 1623 שנים הבעיה היא כזאת:בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה:Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try againכמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer)ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP)עידכנתי BIOSעידכנתי F\Wעידכנתי דרייבריםכל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטיןאני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים כל סרט DVD או משהו ספציפי?איזה כרטיס מסך?ניסית לשנות רזולוציה ועומק צבע של WINDOWS (נראה לי שיפתור את הבעיה) ?
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר כל סרט DVD- סרטים שפעלו בעבר על אותו המחשבכרטיס- TNT2 MODEL 64ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבע בווינדוס בכל שילוב אפשריעדכנתי Detonator ובמנהל ההתקנים הופיע פתאום סימן קריאה על ה Display adaptorורשום This device cannot startאבל חוץ מבעית הDVD הכל תקין
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אז הבעיה בכרטיס מסך שלך אם אתה אומר שיש לך סימן קריאה צהוב ב-device manager תתקין אותו כמו שצריך ואז תוכל לראות סרטיdvd .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אז הבעיה בכרטיס מסך שלך אם אתה אומר שיש לך סימן קריאה צהוב ב-device manager תתקין אותו כמו שצריך ואז תוכל לראות סרטי dvd . יפה אמרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.