פורסם 2005 במאי 720 שנים בשיטוטי החנויות (קונה מחשב בקרוב) מצאתי את זה LANPARTY UT nF4-D ב 820 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3428&catcode=172 מצא את ההבדלים הוא נראה בדיוק כמו שאר אחים שלו (כולם מבוססים על אותה פלטפורמה בדיוק) *** עדכון - מצאתי כמה הבדלים, לרגיל יש קבל נוסף ליד ה24PIN ובבורר של SLI אין פינים בכלל אבל רק שהוא NF4 רגיל האם שווה לקנות אותו המצב שלי עכשיו הוא NEO4 VS LANPARTY UT nF4-D את הבעיה (חוסר יציאות המדפסת והCOM פתרתי ) שמנעה ממני ללכת על DFI הסרתי
פורסם 2005 במאי 720 שנים ההבדלים היחידים שאני רואה זה שהורידו את הDUEL LAN(הורידו יענו כרטיס רשת אחד) וכל השאר אותו הדבר... גם הג'אמפר לתת 4V לזיכרונות עדיין שם, מה שאומר שהם השאירו את האפשרות המצויינת לאוברקלוק אדיר, רק הורידו במחיר בעזרת הורדת דברים לא כלכך משמעותיים...
פורסם 2005 במאי 720 שנים לפי מה שאני מבין זה צ'יפסט NF4-ULTRA רק שאין בו יותר את האפשרות מוד לSLI והורידו אחד מכרטיסי הרשת המובנים בלוח, חוץ מזה הוא בידיוק כמו הULTRA-D הרגיל..., נראה אחלה לוח...
פורסם 2005 במאי 720 שנים ההבדלים העיקריים בין האולטרה לרגיל הםפיירוול חומרה אבל אני לא חושב שמישהו משתמש בותמיכה בSATA II כאשר DFI משאירים רק 4 חיבורים ולא 8וגם הורידו כרטיס רשת אחדלא נראה לי שיש עוד הבדל
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר לפי האתר שלהם הוא משתמש בNF4 רגיללא ULTRAאז מה בעצם ירד?4 SATA1 LANאבל השאלה היא העם הוא עדיין אותו תותח רק אחרי סירוס תכונות (ובאנדל קצר)
פורסם 2005 במאי 720 שנים בשביל לענות על זה צריך לראות לפחות סקירה אחת עליו, למרות שעדיף לראות כמה סקירות
פורסם 2005 במאי 720 שנים ההבדלים היחידים שאני רואה זה שהורידו את הDUEL LAN(הורידו יענו כרטיס רשת אחד) וכל השאר אותו הדבר... גם הג'אמפר לתת 4V לזיכרונות עדיין שם, מה שאומר שהם השאירו את האפשרות המצויינת לאוברקלוק אדיר, רק הורידו במחיר בעזרת הורדת דברים לא כלכך משמעותיים... סטינגר.. אתה יודע כמה זה חשוב שיש dual lan.. במיוחד שהנתב לא עובד
פורסם 2005 במאי 720 שנים ה-PCB כמעט זהה (ואולי זהה לחלוטין - כמו שהPCB של שלושת הלוחות היקרים יותר זהה), אין סיבה שיהיה הבדל משמעותי מבחינת אוברקלוקינגוכמו שזה נראה, זה כמו ה-Neo4-F שאפשר לעשות מודים ל-SATA2\SLI, אבל בSLI יש לDFI עדיפות כי הסלוט השני מסוגל לספק צריכת חשמל של PCI-E x16, לא רק x4תמיכה בSATA II כאשר DFI משאירים רק 4 חיבורים ולא 8התמיכה הטבעית של ה-nforce 4 (של כל הסוגים) היא ב-4 חיבורי SATA/SATA2, יותר מזה זה בקרים חיצוניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.