עבור לתוכן

חיוג עם המודם דרך Switch

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch,

ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר

פורסם

כן

פורסם

יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch,

ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר

לא ממש הבנתי את הכוונה, אתה יכול לפרט?

פורסם
  • מחבר

כן

שאתה אומר כן אז תפרט אתה יודע הכן לא ממש עוזר לי

לא ממש הבנתי את הכוונה, אתה יכול לפרט?

היתכוונתי שאני מעוניין לחייג לאינטרנט (כאילו לבצע היתחברות לאינטרנט ע"'' הכנסת שם משתמש וסיסמא) דרך החייגן (ביצוע תהליך היתחברות רגיל) אבל דרך הswitch.

נ.ב

יש לי מודם ECI מדגם 312

פורסם

אין שום בעייה עם זה.

Switch רק יוצר רשת. מבחינת החיוג, אין הבדל בין חיבור המחשב ישר למודם, או חיבור מחשב ל-Switch ו-Switch למודם. כל עוד יש רשת בין המחשב למודם (רשת ישירה או רשת דרך Switch), אתה יכול להתחבר כרגיל.

רק שים לב שלא תוכל להיות מחובר עם שני המחשבים בו זמנית, כי המודם לא יכול להתחבר פעמיים.

פורסם

שאתה אומר כן אז תפרט אתה יודע הכן לא ממש עוזר לי

כשאתה אומר שאתה רוצה לחבר מודם לסוויץ אז תפרט האני רוצה לחבר מודם לסוויץ לא ממז עוזר לי

פורסם

היתכוונתי שאני מעוניין לחייג לאינטרנט (כאילו לבצע היתחברות לאינטרנט ע"'' הכנסת שם משתמש וסיסמא) דרך החייגן (ביצוע תהליך היתחברות רגיל) אבל דרך הswitch.

יש לי מודם ECI מדגם 312

אם אתה רוצה שה-SWITCH יבצע את ההתקשרות (פעולה שרק מודם יכול לעשות) אז התשובה היא לא.

אם אתה רוצה לחבר את המודם ואת המחשב ל-SWITCH ודרכו לבצע התקשרות אתה יכול, אבל ברגע שתנסה לחבר ל-SWITCH מחשבים נוספים אתה תהיה חייב להפעיל ICS. אחרת חיבור האינטרנט יפול לכל המחשבים שברשת (אלא אם כן המודם שלך הוא ראוטר, כאמור אני לא ממש מכיר את הדגם).

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה שה-SWITCH יבצע את ההתקשרות (פעולה שרק מודם יכול לעשות) אז התשובה היא לא.

אם אתה רוצה לחבר את המודם ואת המחשב ל-SWITCH ודרכו לבצע התקשרות אתה יכול, אבל ברגע שתנסה לחבר ל-SWITCH מחשבים נוספים אתה תהיה חייב להפעיל ICS. אחרת חיבור האינטרנט יפול לכל המחשבים שברשת (אלא אם כן המודם שלך הוא ראוטר, כאמור אני לא ממש מכיר את הדגם).

איך אני מפעיל את הICS הזה ומזה בכלל?

פורסם

ICS זה מנגנון שיתוף האינטרנט הפשוט של הווינדוס. Internet Connection Sharing.

אתה משתמש בו אם אתה חייב ששני המחשבים יהיו מחוברים בו זמנית. מחשב אחד יחייג בעזרת המודם (בין אם המודם מחובר דרך סוויטצ' או ישירות למחשב הזה), והמחשב השני יהיה תלוי בראשון שיהיה דולק ומחובר.

בקשר לאיך להפעיל אותו, יש לך מדריך פה בראש הפורום. רשום שם כל מה שאתה צריך לדעת.

פורסם
  • מחבר

ICS זה מנגנון שיתוף האינטרנט הפשוט של הווינדוס. Internet Connection Sharing.

אתה משתמש בו אם אתה חייב ששני המחשבים יהיו מחוברים בו זמנית. מחשב אחד יחייג בעזרת המודם (בין אם המודם מחובר דרך סוויטצ' או ישירות למחשב הזה), והמחשב השני יהיה תלוי בראשון שיהיה דולק ומחובר.

בקשר לאיך להפעיל אותו, יש לך מדריך פה בראש הפורום. רשום שם כל מה שאתה צריך לדעת.

טוב נראה לי שנצטרך להישאר כמו שהיה עד עכשיו מודם משודרג + Switch

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים