פורסם 2002 ביולי 1623 שנים יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא:1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת2. win 98 se3. win 98 seיש לי רכזת ומודם אלקטל.יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים.אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים.תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי.תודה מראש
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים קודם תדאג שהמודם שלך יהיה PRO, יותר נוח.זה לא משנה שיש לך כמה כרטיסי רשת, צריך רק אחד בכל מחשב.תחבר את כל המחשבים לרכזת, ואז הרכזת למודם שלך. תגדיראת המודם כ DHCP ב 10.0.0.138, ובכל שאר המחשבים תגדירלהם לקבל נתונים משרת DHCP [אוטומטי].עכשיו חבר את הרכזת לחשמל, חכה כמה שניות שכל המחשבים יקבלוip, ואז תעשה מכל אחד פינג ל 10.0.0.138 וזה אמור לקבל.אחרי זה תעשה ping לספק שלך ותראה אם עובד.
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים למה אתה מסבך אותו? יש לו שני כרטיסי רשת - שיעשה את זה בדרך הפשוטה (ופשוטה היא אכן). פשוט תגיד לנו בדיוק מה אתה רוצה, איזה מחשב משטף (ולו שני כרטיסי הרשת) ואיזו מערכת הפעלה יש עליו ונגיד לך מה לעשות.יום טוב.
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים אבל אז המחשב עם 2 כרטיסי הרשת שמחובר למודם חייב לפועל כל הזמן כדי שיהיה אינטרנט באחרים,אם יש לו כבר רכזת שישתמש בה
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר תודה על התגובותאז ככה המחשב עם הXP יש לו שני כרטיסי רשת אבל אני מעדיף להשתמש עם הרכזת רק לא הבנתי מה להגדיר בעמדות 98 ומה להגדיר בXP מבחינת שיתוף האינטרנט
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים --------------------------------------------------------------------------------הקיצר תעשה ככה:מחשב אחד עם שני כ.רשת (אחד לADSL ואחד לרשת הביתית)בכרטיס רשת של הרשת הביתית תגדיר:IP - 192.168.0.1SUBNET MASK - 255.255.255.0בכרטיס רשת השני של הADSL תגדיר:IP - 10.200.0.1SUBNET MASK - 255.0.0.0במחשב השני והשלישי תשאיר את ההגדרות על "OBTAIN automatically" לIP וDISABLE לDNS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.