עבור לתוכן

המחשב לפעמים מתנתק מהרשת על דעת עצמו, וחוץ מזה עושה logoff מאותה סיבה

Featured Replies

פורסם

המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון)

בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

guys... please?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו? :-\

פורסם

מישהו?  :-\

הייתי מצפה ממישהו עם מעל 1000 הודעות לדעת שזה לא פורום זבל, ועל כן לא מקפיצים בו הודעות.... :bash:

פורסם
  • מחבר

הייתי מצפה שלפני שמישהו מעביר ביקורת הוא יסתכל על התאריך שבין פוסט לפוסט...

פורסם

בקשר לניתוק - בטח הגדרות ווינדוס - כנס ללוח הבקרה "בהגדרות צריכת חשמל" או משהו כזה - שנה שם את המשתנים כרצונך.

גם במאפיינים של שומר המסך יש אפשרות של יציאה למבך היוזרים אם זה עוזר ך - אפשר לכבות את זה.

בקשר לניתוקים- יכולות להיות כמה אפשרויות. פרט עוד. אפשרות אחת היא בעית סינכרון לדוגמה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לניתוקים: זה קורה כשיש פעילות אינטנסיבית ברשת, כמעט רק כשאני משחק בworld of warcraft, ורק אצלי (ניסיתי אצל חבר שלי דרך רשת וזה אף פעם לא קרה שם... ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, ואין שום פיירוול (וגם לא בצל פיירוול ;D) אז בעצם אין לי מושג למה זה קורה.

ואת הניתוקים כבר הצלחתי לפתור (או ליתר דיוק, הם כבר לא קורים מאיזו סיבה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים