עבור לתוכן

ווינדואס נתקע..

Featured Replies

פורסם

WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק..

ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום..

ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום ..

מישהו יודע מה לעשות?????

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת , כך שתציג את עיקר השאלה שלך.

כותרת כמו: "הווינדוס נתקע כשאני מפעיל תוכניות מסוימות"

ובקשר לבעיה - בדקת אולי שזאת לא בעיית וירוסים/טרויאנים/רוגלות?

פורסם
  • מחבר

סריקת וירוסים ביצעתי לפני ששלחתי את ההודעה הזאת ואין..

בקשר לשאר החולרות הורדתי עכשיו AD-AWARE וביצעתי סריקה.. הוא כרגיל מצא איזה מיליון דברים והיסרתי את כולם.. עכשיו נחכה לראות אם זה חוזר..

פורסם

אחלה ,

אני רק מציע שתריץ סריקה חוזרת במצב בטוח , כי אם אתה טוען שמצאת הרבה רוגלות , אז יש סיכוי שלא כולן יכולות להימחק במצב רגיל.

פורסם
  • מחבר

צודק.. תודה.

פורסם

כן, וסריקת וירוסים לא בנורטון :bash:.

פורסם

תגיד לא נמאס לך? מספיק להספים כבר!

כל דיון שני אתה מכניס את המשפט הזה...

אתה עושה מהנורטון כאילו הוא דבר גרוע שלא עוזר בכלום

ואתה יודע מה? תתפלא , כבר מס' פעמים יצא לי לראות איך הנורטון מצא כמה וירוסים שאנטי-וירוסים אחרים לא הצליחו למצוא.

זה שהוא אנטי-וירוס שצורך די הרבה משאבים יחסית לאנטי-וירוסים אחרים , לא עושה אותו פחות טוב בסריקת וירוסים.

עזוב גם שההודעה שלך בכלל לא קשורה לדיון , אתה ראית פה מישהו שהזכיר את נורטון? כי אני לא , אז איך זה קשור עכשיו?

וזאת ממש לא הפעם הראשונה שאני רואה אותך מגיב ככה בדיונים דומים.

רק שתדע שמהצד זה נראה כאילו אתה רק מנסה להגדיל את המונה הודעות שלך ::)

נ.ב - אני משתמש בקספארסקי , אני השתמשתי המון זמן בנורטון והוא ממש אחלה של אנטיוירוס , אך הקספארסקי יותר טוב ממנו בכמה מובנים.

פורסם

תגיד לא נמאס לך? מספיק להספים כבר!

כל דיון שני אתה מכניס את המשפט הזה...

אתה עושה מהנורטון כאילו הוא דבר גרוע שלא עוזר בכלום

ואתה יודע מה? תתפלא , כבר מס' פעמים יצא לי לראות איך הנורטון מצא כמה וירוסים שאנטי-וירוסים אחרים לא הצליחו למצוא.

זה שהוא אנטי-וירוס שצורך די הרבה משאבים יחסית לאנטי-וירוסים אחרים , לא עושה אותו פחות טוב בסריקת וירוסים.

עזוב גם שההודעה שלך בכלל לא קשורה לדיון , אתה ראית פה מישהו שהזכיר את נורטון? כי אני לא , אז איך זה קשור עכשיו?

וזאת ממש לא הפעם הראשונה שאני רואה אותך מגיב ככה בדיונים דומים.

רק שתדע שמהצד זה נראה כאילו אתה רק מנסה להגדיל את המונה הודעות שלך ::)

נ.ב - אני משתמש בקספארסקי , אני השתמשתי המון זמן בנורטון והוא ממש אחלה של אנטיוירוס , אך הקספארסקי יותר טוב ממנו בכמה מובנים.

:lol: :lol:

זה לא כדי להגדיל את המונה (מה יצא לי מזה? ;D). אני באמת שונא את התוכנה הזו. אני פשוט מגביר מודעות להימנעות מהתוכנה הזו.

כמו שיש הגברת מודעות לאי שימוש בסמים וכו'.

פורסם

::)

כבר ציפיתי לקבל תגובה רצינית...

וזה לא נקרא להגביר את המודעות , זה נקרא ספאם!

ביום שיפתח ת'רד שבו משתמש ישאל לחוות דעת על האנטי-וירוס של נורטון , אז תגיב ככה.

כי בנתיים אתה ממש לא מועיל לדיונים וגם ממש לא קשור.

ואתה באמת חושב שאנשים יקשיבו לך בכלל?

כשאתה בא עם תגובה דבילית כזאת: "אני פשוט מגביר מודעות להימנעות מהתוכנה הזו. כמו שיש הגברת מודעות לאי שימוש בסמים וכו'."

אף אחד לא יתייחס אלייך בכלל , מילא היית נותן אולי את חוות הדעת שלך

ומפרט בדיוק מה לא טוב לדעתך בתוכנה , זה עוד בסדר(וגם - רק כשזה קשור לדיון[לא כמו כאן ועוד בהרבה ת'רדים אחרים שהגבת ככה])

אני מבקש להפסיק כאן את הדיון בינינו , משום שהוא לא קשור לנושא העיקרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים