עבור לתוכן

GuildWars! יש לי כמה שאלות בקשר למשחק - זה נראה משחק פשוט פצצה!

Featured Replies

פורסם

GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות.

א. יש לו תשלום חודשי?

ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול

ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW?

הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2)

http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1

פורסם

250 שקל בפריק, אין תשלום חודשי

אבל זה אומר שגם יש לו סוף, ברגע שאתה מסיים את ה~100 שעות שלו אין יותר משחק...

הם לא יוסיפו תוכן חדש או ישדרגו את המשחק, מה שעושה אותו למשחק רגיל שפשוט קורה באינטרנט

זה לא WOW, אין ממש מה להשוות, ונסיון של הבטא- הוא לא כיף אם אין לך חברים, כלומר אי אפשר לשחק בו לבד תמיד חייבים קבוצה

פורסם

החברה אמרה שהיא תוציא כול כמה חודשים תוספות אבל צריך לקנות אותם מהחנות שזה עולה גם כסף! :'(

והם אמרו שהתוספות יכילו הרבה דברים חדשים.... לפי דעתי המשחק מאוד שווה!... הגרפיקה שלו קצת יותר גבוה ויפה משל הWOW אבל הWOW יותר שווה כי העולם שם ענק שחקתי בשתי הבטאות ונהנתי בשתיהם אבל הWOW משהו חזק!!!! :jump:... אבל לא שווה 75 שקל כול חודש :bash:

עם אתה רוצה לקנות את המשחק הזה הוא שווה את הכסף תאמין לי....!

פורסם

למשחק אין שום תשלום חודשי.

אבל כל 6 חודשים תצא חבילת הרחבה (שאותה אתה לא מחויב לקנות, אתה תוכל להמשיך לשחק גם בלעדיה), שתוסיף עוד הרבה משימות/אייטמים וכו'.

אבל אם תשאל אותי, להוציא 150ש"ח בערך כל חצי שנה, זה לא כ"כ קריטי.

אני שיחקתי בבטא הסגורה של המשחק, ואני יכול לומר שיש הרבה יותר מ100 משימות בגרסאה המקורית של המשחק (ללא חבילות הרחבה).

אבל לדעתי, אם אתה מסוגל להוציא 70ש"ח בערך כל חודש, אז עדיף לך להשקיע בWoW, שזה משחק מדהים! שחקתי בו עם guest pass שחבר שלי קיבל עם העותק שהוא קנה (כל מי שקונה עותק אירופאי של המשחק מקבל סריאל ל10 ימים שהוא יכול לתת אותו לחבר כדי לשחק איתו ביחד, ולאחר מכן החשבון הנ"ל מוקפא, עד שהחבר קונה את העותק המקורי של המשחק ומחיה מחדש את החשבון, ויכול לשחק עם אותן דמויות), ועכשיו נראה לי שבחופש הגדול אני קונה את המשחק.

בעמוד הזה יש לינקים לכמה ביקורות על guild wars, כדאי מאוד לקרוא:

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/914653.asp

אגב, מה שמעניין לדעת, זו השיטה שבזכותה המשחק נראה כ"כ טוב:

עוד לפני שהבטא יצאה, המתכנתים לש המשחק שלחו סקרין שוטים מהמשחק לגרפיקאים מקצועיים ואמרו להם לערוך את התמונה כדי שתראה יותר טוב, ולפי העריכה הזאת הם שיפרו את הגרפיקה של המשחק כדי לנסות ולהגיע לאותה תוצאה.

עוד טכנולוגיה מגניבה שמשתמשים בה במשחק הנ"ל היא שאתה מוריד עדכונים בזמן שאתה משחק, ולא לפני שאתה מתחבר למשחק.

לדוגמא, אם נתקלת בבאג כלשהו, אפשר לדווח עליו דרך המשחק, וכאשר הוא יתוקן המשחק יוריד אותו לבד בזמן שאתה משחק, והפאץ' יותקן לבד, וכך לא תאלץ להפסיק לשחק.

פורסם

לא מאה משימות, מאה שעות משחק, שזה ארוך למשחק כיום, אבל בשבועיים שיש לי WOW שיחקתי הרבה יותר מה100 שעות האלה

פורסם

100 שעות משחק אם אתה עושה רק א תהמשימות ולא מנצל את כל מה שמערכת הגילדות והpvp נותנת.

וזה הדבר העיקרי במשחק.

יש מלא משחקי pvp מיוחדים של קבוצה נגד קבוצה שיש כל מיני אובייקטים להשלים וכו'...

זה משחק ממש מעולה למי שלא יכול לשלם פעם בחודש את ה70 ש"ח.

ובכלל, להשות כל משחק המונטי לWoW זה לא טוב, כי WoW הוא ללא ספק המשחק ההמונטי הכי טוב (מתוך הכמה שאני שיחקתי, הוא וcity of hearoes יושבים טוב-טוב בראש הרשימה שלי).

פורסם

1. אל תשתמש במילה :"המונטי" זה מבזה את כולנו, ונשמע כמו משהו מהארי פוטר

מאסיב מולטי או מולטי המוני הרבה יותר טוב

2. אחרי שסיימת את הקווסטים אין יותר מה לעשות, PVP יכול להיות נחמד אבל אנריל טורנממנט יותר...

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי.

בכל מקרה אני מתכוון לקנות או את WoW או את זה בחופש הגדול.

אם זה יהיה WoW זה יהיה רק לחודשיים או שלושה מכיוון שאין לי כסף ל-70 שקל כל חודש וגם יהיה לי זמן רק בחופש הגדול.

אז לא הבנתי, ברגע שאני משחק 100 שעות, המשחק נעול? א אפשר לשחק יותר? או שפשוט פחות או יותר סיימתי את כל המשימות שהיו לו ובעצם מיציתי אותו אבל אני יכול לשחק.

ומה בערך גודל העולם שם? יותר גדול משל WoW או פחות גדול?

פורסם

בוא נתחיל בזה שנעזוב את ההשואה לWOW או כל משחק מאסיב אחר, כי הוא לא מאסיב

יותר נכון לחשוב עליו כמו על משחק תפקידים שכולו קורה ברשת

העולם נשאר קבוע, הוא לא דינמי כמו מאסיבים אחרים, ולכן אין תשלום חודשי. ברגע שסיימת את המשחק העולם עדיין ממשיך ואפשר להלחם באחרים, בערך כמו שפולאוט 2 נמשך אחרי הסוף

פורסם

לא... 100 שעות זה בערך הזמן הממוצע עד שתסיים את כל הקווסטים של העלילה שהוכנו מראש (שכמובן שעם כל הרחבה שאתה קונה, אתה תקבל עוד קווסטים = הרחבת העלילה בעוד כמה שעות טובות).

חוץ מהעלילה יש עוד דברים שניתן לעשות במשחק שהם יותר קשורים למערכת הpvp (player versus player) של המשחק, שזה בעצם מערכת קרבות של קבוצה נגד קבוצה במפות מיוחדות (גם לא סתם קרבות, יש קרבות שיותר דומים למשחק ctf וכו').

אני מאוד ממליץ לך לקרוא את הביקורת של gamespot.com שיש אליה לינק דרך האתר שהבאתי קודם.

בקשר למושג "המונטי", זה הרבה יותר קל לכתוב מאשר את הראשי תיבות המציקות...

ובכל, כל מושג טכנולוגי שתורגם לעברית נשמע רע, אז זה לא משנה מה אני כותב, זה ישמע דפוק.

אם אתה רוצה לקנות משחק רק בשביל החופש הגדול, כדאי לך לחשוב יותר בכיוון של WoW.

כי חודשיים שלמים לשחק בזה, זה שווה את ה250+70 ש"ח שתשלם על המשחק (250 - קניית המשחק+חודש חינם, 70 - החודש השני של החופשה).

ואתה לא חייב לשלם כל חודש, כי אם תרצה נאמר לשחק גם בינואר אם יהיה לך זמן/כסף, אתה פשוט נכנס לחשבון משתמש שלך באתר של המשחק, ופשוט לוחץ על כפתור פשוט שיחייב את הכרטיס אשראי בעוד חודש (או יותר), ואז תוכל לחזור לשחק עם אותן דמויות שהיו לך קודם.

פורסם

מאסיב לפי דעתי הוא התרגום הכי טוב המונטי פשוט נשמע כל כך דפוק...

PVP הוא תוספת נחמדה, זה לא מחזיק אותך הרבה מעבר במשחק (זו ההתרשמות שלי מהבטא)

פורסם

אם אתה מחפש משחק H&S או כל דבר שדומה לדיאבלו אל תגע בGW, מערכת הקרבות שונה לגמרי, וכן המשחק מבוסס רק על PvP וזה מה שהופך אותו למעניין, זה משחק טקטי, אין פה עניין של מיקרו, קפיצות Latency נמוך ועכבר שכבר מתפרק מרוב לחיצות לא יעזרו לך כאן. המשחק הזה מאוד דומה לmagic the gathering בצורת התנהלות הקרבות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים