פורסם 2005 במאי 820 שנים כמה שטויות בתגובה אחת1. למסך LCD אין קצב ריענון2. מסכי CRT פולטים קרינה3. ב-LCD חדשים אפשר לראות 179 מעלות4. מה עם הבהירות שלו? צריכת חשמל? קרינה נמוכה?5. עוד 5 שנים גם ככה תחליף מסך ככה שהאורך חיים של 5 שנים במסכי LCD ממש לא תופס (ואפשר להחליף נורה פשוט).
פורסם 2005 במאי 820 שנים בקיצור... איפה רואים תמונה יותר טובה?! חחח חשבת על ללכתת [glow=red,2,300]ולראות בעצמך?[/glow]
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר כן בסופו של דבר אני אלך ואראה בעצמי, אבל לפני זה אני רוצה לדעת מבחינה טכנית לאיזה מסך יש איכות צפיה יותר טובה
פורסם 2005 במאי 920 שנים תסביר לי רק למה אחת האפשרויתו שלך היא CRT 21"למסך כזה יש רזולוציה גבוהה פי 4 מלמסך נורמלי לצרכים ביתיים!! וזה ממש לא משהו שאתה צריך... במיוחד לאור ההתלבטות שלךזה שהמחיר זהה זה לא אומר שהם מספקים דברים דומים
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מה מה משנה הרזולוציה המקסימלית של מסך 21 ? הוא יכול לעבוד ב 1280X1024 אם מתחשק לו. זה כל היופי ב CRT
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מה מה משנה הרזולוציה המקסימלית של מסך 21 ? הוא יכול לעבוד ב 1280X1024 אם מתחשק לו. זה כל היופי ב CRTכן הוא יכול אם הידיים שלו מאוד מאוד ארוכות
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מה מה משנה הרזולוציה המקסימלית של מסך 21 ? הוא יכול לעבוד ב 1280X1024 אם מתחשק לו. זה כל היופי ב CRTברזולוציה כזאת התמונה תהיה מאוד גרועה... פיקסלים ענקיים וכו'. מסכים גדולים נועדו לעבוד ברזולוציה גבוהה! זה לא קשה מדי להבין...מסכי CRT גדולים נועדו לעבוד ברזולוציות גבוהות ולא יציגו תמונה טובה ברזולוציות נמוכות.ושוב, אם אתה מתלבט בין הCRT הזה לLCD 19" בגלל שהמחיר שלהם דומה, אז זה לא ממש משנה מה תקנה, כי אתה לא יודע לאיזה פלח שוק כל אחד מהם נועד ומה הם אמורים לספק.מה שברור לי מהסיפור הזה זה שאתה לא קהל היעד של אף אחד מהמוצרים האלה.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים בסופו של דבר , ההבדלים בגודל המסך , לא משמעותיםמסך 21 CRT , הגודל שלו זה "ברוטו" , הגודל שלו בפועל (נטו ) הוא 20 אינץמסך LCD הגודל שלו זה "נטו" בקיצור , מסך 21 CRT לא ייתן שיפור משמעותי בגודל המסך אבל ייתן הבדל ענק במקום שהוא תופס על השולחן !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.