עבור לתוכן

מה עדיף? lcd 19 אינץ או 21 שטוח?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משתש כרגע במסך 15 אינץ מכוער, ועכשיו יש לי אופציה לקנות מסך חדש.  :yelclap:

כרגע ההתלבטות היא בין מסך 19 אינץ lcd לבין מסך 21 אינץ שטוח (ועבה).

הדגמים הספציפים ששמתי עלהם עין הם samsung 1100df בשביל המסך 21 וLG LCD 19 אינץ (אני לא זוכר מה הדגם הספציפי)

בהנחה שהמחיר לא חשוב, איזה מסך לדעתכם יותר מוצלח?

נ.ב

אני מתחשב בעובדה שיכול להיות שאני ארצה את המסך גם לצפיה בסרטים ולחבר אותו לפלייסטישן כמו טלווזיה ולזה עדיף לדעתי את ה21

תודה מראש :)

פורסם

הקשר לפורום מפרטים הוא מקרי בהחלט :s05:

פורסם
  • מחבר

למה!? זה פורום שנועד לשאלות על קנית ציוד לא?

פורסם

שאלות על מפרטים (אתה שם לב למקריות של השם של הפורום?)

למה יש פורום "גרפיקה ותצוגה" אם לא בשביל שאלות מסכים / כרטיסי מסך?

פורסם
  • מחבר

אההה סליחה... חשבתי שהפורום הזה קשור לכול סוגי הציוד... OK אפשר בבקשה להעביר את האשכול לפורום המתאים? (וגם לענות לי חחח)

פורסם

לטעמי מסך LCD 19 ייתן לך תמונה טובה ואיכותית יותר. לפני כן, עליך לציין את הדגם המדוייק של ה-LG שברצונך לרכוש שכן לא כל מסכי ה-LCD בשוק מתאימים לצפיית סרטים.

פורסם

Y.R ברוך הבא לפורום :)

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

*בקשר לשאלה שלך, מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

Y.R ברוך הבא לפורום  :)

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

*בקשר לשאלה שלך, מה התקציב?

ברוך הנמצא :)

לפי מה שראיתי באינטרנט המחיר של ה21 אינץ של סמסונג הוא 3200 בערך, אבא שלי מצא חנות שתמכור לי ב2000 אז המחיר נע בערך בין 2000-3000

הבעיה היא שאני לא זוכר מה הדגם הספציפי אבל הוא אחד מהדגמים של ה19 אינץ שמופיעים בלינק הזה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_44_912

פורסם

אם אתה לא מתכנן לעבוד ברזולוציות מאוד גבוהות כמו 2048X1536, אין לך בכלל מה לחשוב על קניית מסך CRT 21". זה לא נועד לצפיה בסרטים או חיבור לPS

מה שנשמע יותר מתאים זה הLCD 19".

מה הדגם?

פורסם
  • מחבר

הדגם של הLG הוא 1910B

או הדגם 1910S

פורסם

הדגם של הLG הוא 1910B

או הדגם 1910S

לא כדאי.

הדגמים 1930/1910 יש להם זמן תגובה של 25MS. אתה לא תוכל לשחק בהם כמו שצריך.

דגם של LG 19 LCD בעל זמן תגובה נמוך ועיצוב מעולה הוא 1980U לא מצאתי אותו בZAP.

פורסם
  • מחבר

וואי אני כבר ממש מובולבל :s05:

באו נגיד כך, משהו יכול בבקשה להגיד לי מה היתרונות של מסך 21 אינץ שטוח ומה החסרונות, ומה היתרונות והחסרונות של 19 LCD?

למחיר אין כול כך חשיבות פה

פורסם
  • מחבר

OK, אני בטוח ב99% שאני טועה אז תתקנו אותי בבקשה

"קצב הרענון" (שזה מספר הפעמים בשניה שהתמונה על המסך מתחלפת משהו כזה?) של LCD נמוך מזה של מסך רגיל (שזה רע)

וגם מספר הנקודות לאינץ (שזה כמה מנורות יש באינץ?) בLCD נמוך יותר שגם זה רע

היתרון של LCD הוא שהוא לא פולט קרינה והוא קטן יותר ונוח לעבודה

וחוץ מזה אי אפשר לראות את התמונה מהצד כשמסתכלים על LCD או שזה רק בפלזמה?

קיצר זה מה שאני חושב שאני יודע על מסכים, שבסך הכול רואים תמונה יותר טובה במסך רגיל אבל LCD יותר נוח כי הוא קטן

נכון או לא נכון?

פורסם

למסך CRT יש קצב רענון יותר גבוה מאשר למסך LCD, דבר שבא לידי ביטוי בעיקר במשחקים ובצפייה בסרטים.

מסכי CRT חדשים לא פולטים קרינה.

במסכי LCD ובמסכי פלאזמה, בד"כ, לא ניתן לראות תמונה ברורה מהצד. אולם בחלק ממסכי ה-LCD החדשים ניתן לראות תמונה ברורה גם מזווית של 175 מעלות.

היתרון היחיד של מסך LCD על פני מסך CRT שטוח הוא שמסך LCD תופס הרבה פחות מקום על השולחן (הוא גם שוקל הרבה פחות, במידה ואתה מעוניין להעביר אותו הרבה ממקום למקום, אז זה גם שיקול).

החסרון של מסך LCD הוא שיש לו אורך חיים יותר קצר ממסך CRT (אבל יותר מאשר מסך פלאזמה). ובנוסף לכך, הוא גם הרבה יותר יקר ממסך CRT שטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים