עבור לתוכן

איזו דמות כדאי לבחור בNWN?

Featured Replies

פורסם

מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.

פורסם

פלדין אנושי זה השילוב המנצח

פורסם

אשכרה... פלדין שולט.

אם היה לי מקום על ההארד דיסק הייתי ממשיך לשחק, אבל CS וסרטים יותר קורצים לי... ::)

פורסם
  • מחבר

סרטים כדאי להעביר למדיות ככה אני עושה בכל מקרה חשבתי ובדקתי בגלל שאני רוצה שילוב של קוסם אם לוחם הCLERIC יספק אותי והוא יהיה חצי אלף בגלל יכולות הצליפה שלו.

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה כמעט שכחתי כמה דיסקים זה המשחק אחד או שניים?

פורסם

3

פורסם
  • מחבר

אפילו אם זה פרוץ ( לא אני פרצתי ככה אני עומד לקבל אותו ).

פורסם

כן ,

ודי אתה עובר גבול שלא עוברים אותו !!!!

זה לא יפה אז תרגע ושאלות מסוג זה שאל בפורום אחר

פורסם
  • מחבר

בסדר מצטער פשוט רציתי קצת מידע על המשחק ויש לי עוד שאלה אם נגיד יש לי בSP קוסם ברמה 10 אז גם בMP הוא יהיה אותו דבר או שצריך להתחיל מחדש?

פורסם

זה אני לא יודע.

פורסם

ברברי חצי-אורק...

מה האלה =] ;)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה דמות שיש לה גם קסמים נורמליים אבל שיהיו לה יכולות לחימה טובות אם נשקים אולי שילוב של סורסרר ופיטר?

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן להסביר לי קצת על המולטי קלאס של NWN לא ממש הבנתי אותו ומה אם צירוף של פאלאדין אדם אם CLERIC גם יכולות ריפוי ונBLASS וגם יכולות לחימה קטלניות.

פורסם

NWN זה Neverwinter Nights?

פורסם

איש תרגע...המשחק הזה כול כך קל שאפילו אם תבחר חצי-אורק סורסורר (כמוני ;D) אתה תעבור את המשחר בכייף!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים