פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים אשכרה... פלדין שולט. אם היה לי מקום על ההארד דיסק הייתי ממשיך לשחק, אבל CS וסרטים יותר קורצים לי... :
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר סרטים כדאי להעביר למדיות ככה אני עושה בכל מקרה חשבתי ובדקתי בגלל שאני רוצה שילוב של קוסם אם לוחם הCLERIC יספק אותי והוא יהיה חצי אלף בגלל יכולות הצליפה שלו.
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים כן , ודי אתה עובר גבול שלא עוברים אותו !!!!זה לא יפה אז תרגע ושאלות מסוג זה שאל בפורום אחר
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר בסדר מצטער פשוט רציתי קצת מידע על המשחק ויש לי עוד שאלה אם נגיד יש לי בSP קוסם ברמה 10 אז גם בMP הוא יהיה אותו דבר או שצריך להתחיל מחדש?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אני רוצה דמות שיש לה גם קסמים נורמליים אבל שיהיו לה יכולות לחימה טובות אם נשקים אולי שילוב של סורסרר ופיטר?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר מישהו מוכן להסביר לי קצת על המולטי קלאס של NWN לא ממש הבנתי אותו ומה אם צירוף של פאלאדין אדם אם CLERIC גם יכולות ריפוי ונBLASS וגם יכולות לחימה קטלניות.
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים איש תרגע...המשחק הזה כול כך קל שאפילו אם תבחר חצי-אורק סורסורר (כמוני ;D) אתה תעבור את המשחר בכייף!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.