פורסם 2005 במאי 520 שנים ערב טוב לכל הפורם.טוב אז ככה יש לי פה מחשב שאני כבר כמה זמן מנסה להתקין עליו ווידוס החל מ98 עד לאיקס פי. הבעיה שתמיד בהתקנה הראשונית הוא לא מצליח להעתיק את כל הקבצים ואז הוא לא ממשיך את ההתקנה.המפרט של המחשב הואDURON 750GIGABYTE GA-7IXE4196 SDRAMRIVA TNT2ושני הרדיסקים מסריחים של 2 ג'יגהעכשיו אין לי שמץ של מושג למה המחשב לא מצליח להתקין. כמו שאמרתי ניסיתי מלא דיסקים ככה שזה לא הדיסקים בטוח.ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהם, היום גם לקחת את ההרדיסק מהמחשב השני והוא גם לא רצה להתקין עליו.מישהו פה יכול אולי לעזור לי למה הוא לא מתקין? תגידו לי אני מוכן לנסות הכל אני כבר משתגע מזה.תודה מראש CM
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר זה קבצים שוניםהשגיאה שהוא רושם שקובץ מסויים הוא לא מצליח להעתיק ואז יש לך אפשרות של יענו לנסות שוב (לפעמים עובד) ואפשרות שניה לעשות אסקייפ ולדלג על הקובץ
פורסם 2005 במאי 520 שנים במקרה כזה הייתי בודק או מנסה להחליף את ה-CD-Rom או הכבל שלו.הייתי גם בודק את הזכרון עם memtest86.
פורסם 2005 במאי 520 שנים אז זה משהו ברכיבים במחשב..אולי קח את הדיסקים למחשב אחר ותתקין שם ואז תחזיר...
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר במקרה כזה הייתי בודק או מנסה להחליף את ה-CD-Rom או הכבל שלו.הייתי גם בודק את הזכרון עם memtest86.החלפתי כבר סידי רום ניסיתי עם איזה 2. בקשר לכבל זה רעיון טוב אני ינסה.אז בקשר לתוכנה של הזיכרון גם אני חשבתי על זה והיום פעם ראשונה אני עובד עם התוכנה הזאת היא רצה פה כבר מ12 בצהרים. איך אני אמור לדעת האם יש שגיאות או לא?בקשר לזה שהציע להתקין במחשב אחר כבר ניסיתי את זה אבל זה לא עובד כי הרכיבים שונים זה ישר נותן שגיאה.
פורסם 2005 במאי 620 שנים ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהםהצלחת להתקין עליהם חלונות כשהם היו במחשב אחר?
פורסם 2005 במאי 620 שנים אז הבעיה היא לא בהם ;D. כמו שכתבו לפני, תנסה להחליף כבל אבל גם את הזה של ה-H.D. רגע, הזכרת שני H.D, אולי אחד מהם עושה בעיות, כשהם במחשב הנוכחי . תנסה להוציא אחד ולהתקין על השני.
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר אז הבעיה היא לא בהם ;D. כמו שכתבו לפני, תנסה להחליף כבל אבל גם את הזה של ה-H.D. רגע, הזכרת שני H.D, אולי אחד מהם עושה בעיות, כשהם במחשב הנוכחי . תנסה להוציא אחד ולהתקין על השני. ניסיתי את זה הרגע אבל גם לא עוזר
פורסם 2005 במאי 620 שנים תבדוק את הזכרונות עם MEMTEST כמו שאמרו פה קודםזכרונות לא יציבים גורמים לתופעה הזאת
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר ניסיתי אבל נירא לי זה לא פעל בככלמה אני אמור לראות במסך בזמן שהבדיקה רצה?
פורסם 2005 במאי 620 שנים אם תראה את זה אז הכול בסדר ואם תראה את זה אז יש בעיה עם הזכרונות (פיזית או הגדרות לא נכונות)
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר תודה אחי כנירא מה שעשיתי לא היה טוב כי ראיתי סתם מספרים אני ינסה עכשיו שובעריכה:התחלתי להריץ את הבדיקה זה כבר אומר שיש שגיאות לא?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 620 שנים כן זה שגיאה בזכרון. לפי המספר של הMB שהוא מראה שם, אתה יכול לדעת איזה צ'יפ זה. אם יש לך צ'יפ אחד, תעביר אותו סלוט ותבדוק עוד פעם (אולי הבעיה היא בסלוט בלוח אם). אם יש כמה תחליף ביניהם ותבדוק ואחר כך תבדוק אותם לבד גם.זה כדי לראות אם אתה צריך להחליף צ'יפ זכרון או לוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.