עבור לתוכן

שאלה בקשר לסרט ספרות זולה

Featured Replies

פורסם

סרטי אלימות קיצוניים וביזריים לחלוטין.

כל מה שבימאי גאון לא עשה בעולם הסרטים, הוא עשה. לא שזה ממש לטעמי, נו אבל יאללה אנשים קונים כרטיסים והולכים לראות את הביזאריות הזו בקולנוע (או שמורידים ב-אימיול) אז שיהיה לבריאות.

פורסם
  • מחבר

יש בסרטים שלו המון המון דם

בכלבי אשמורת היה הרבה מוות אבל זה היה מוות של תכלס להראות לך תסריט מעניין

בקיל ביל זה סרט היה דם בשביל להגיד מגניב

פורסם

שמע, כל אחד והגישה שלו.

אתה רוצה להתייחס למשל ל"רוצחים מלידה" כ"סרט אלימות קיצוני וביזרי לחלוטין", תהנה.

בינתיים אנשים לא מעטים מבינים את המשמעות מאחורי הסרט הזה, והגאוניות שבו.

אבל עזוב, כבר היה על זה דיון דיי ארוך בת'רד כלשהוא על קיל ביל לפני איזה חודש, שאיזה ליצן אמר ש"החלק השני לא טוב כי אין בו מספיק מכות ואקשן" או משהו דבילי כזה.

פורסם

שמע, כל אחד והגישה שלו.

אתה רוצה להתייחס למשל ל"רוצחים מלידה" כ"סרט אלימות קיצוני וביזרי לחלוטין", תהנה.

אבל עזוב, כבר היה על זה דיון דיי ארוך בת'רד כלשהוא על קיל ביל לפני איזה חודש, שאיזה ליצן אמר ש"החלק השני לא טוב כי אין בו מספיק מכות ואקשן" או משהו דבילי כזה.

כן תמיד אפשר להשען על התירוץ ש"לא הבנת את הסרט והגאוניות שבו". בסופו של דבר אתה עושה את כולם טפשים כי לא הבינו בסגנון שאתה הבנת את הסרט.

פורסם

שמע, כל אחד והגישה שלו.

כלומר בשביל להראות את הרצון של הטלוויזיה במוקדי רייטינג והרדיפה אחרי אירועים מיוחדים צריך להראות 2 אנשים יורים\מרעילים\חונקים\מרביצים\מתעללים\שוחטים וכו' במשך שעתיים? אפשר לעשות תשדיר שירות

פורסם
  • מחבר

אני לא מצאתי שום משמעות נסתרת לקיל ביל

תראו כלבי אשמורת וספרות זולה באו להצדיק את הפושע

ג'קי בראון לא יצא לי לראות כי אני משיג רק גרסאות בספרדית אבל יש אותו מחר (יום שני יעני) בHOT

וקיל ביל..... לא יודע מה המשמעות הנסתרת....

פורסם

אממ...נקמה זה טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים