פורסם 2005 במאי 520 שנים אהלןהרגע ראיתי את הסרט בפעם הרביעית בערך ואני זוכר שפעם אחת בתראד בפורום מישהו כאן אמר לי שוינסנט וגה (ג'ון טרבולטה) לא מת בסוף ואני אמרתי שהוא כןעכשיו יש את הקטע שבוטש (ברוס ויליאס) יורה בו והוא מת באמבטיה אבל בסוף הסרט רואים אותו יוצא מהמסעדה חיעכשיו נכון שהסצינה האחרונה שבו הוא יוצא מהמסעדה היא למעשה באמצע הסיפור בכלל? כי יש את הקטע שהם הולכים לדבר עם ולאס (הכושי הגדול הבוס) והם בדיוק אחרי המסעדה והקטע שהם מדברים עם ולאס זה אמצע הסיפוראז קיצר וינסנט מת נכון?
פורסם 2005 במאי 520 שנים וקצת טריוויה חסרת ערך:בכלבי האשמורת מייקל מדסן (מר בלונד/ויק וגה) אמור להיות אחיו של וינסנט וגה מספרות זולהובקיל ביל סמואל אל ג'קסון (שמנגן על האורגן בחתונה של קידו ומכונה רופוס) אמור להיות ג'ולס מספרות זולה
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר מר בלונד לא משחק בספרות זולהאבל מר אורנג' הוא זה שניסה לשדוד את הבית קפהוסמואל אל ג'קסון לא נמצא בקיל ביל נראה לי....אבל אומה ת'ורמן משחקת בספרות זולה
פורסם 2005 במאי 920 שנים מייקל מדסן לא משחק, הוא האח של וינסנסט וגהוסמואל אל ג'קסון כן בקיל ביל, הוא בחלק השני האיש שמנגן על האורגן בכנסיה
פורסם 2005 במאי 920 שנים ברור שהסצנה הסופית היא בעצם התחלת הסרט או נקודה מסוימת בסרט לפני שהוא מת...וברוס כן הורג אותו.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר מייקל מדסן כן משחקהשוטר בכלבי אשמורת זה האחד שמנסה לשדוד עם החברה שלו את הבית קפה בסוף הסרט
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר אה חשבתי הוא מר אורנג'קיצר מר אורנג' משחק בכלבי אשמורת וספרות זולהמר בלונד רק בכלבי אשמורתסמואל משחק בספרות זולה וקיל ביל 2טרניטינו הוא מר בראון וג'ימי בספרות זולהמר וולף בספרות זולה הוא מר לבן בכלבי אשמורת
פורסם 2005 במאי 1020 שנים מחבר נכון אח של ביליפה.....טרנטינו אוהב להשתמש באותם שחקנים אהאה ושחכנו שאומה תורמן משחקת בקיל ביל וספרות זולה
פורסם 2005 במאי 1020 שנים איך זה שלא הזכירו םה את "מהשקיעה עד הזריחה"? שם טרנטינו הכיר חצי מהשחקנים הקבועים שלו
פורסם 2005 במאי 1020 שנים "פרום דאסק טיל דואן" (אין לי כוח לכתוב באנגלית ) טרנטינו שיחק בו וקיבל את הקרדיט על התסריט. הוא ביים רק את החצי שעה האחרונה של הסרט... את השאר ביים מישהו אחר...
פורסם 2005 במאי 1020 שנים From Dusk Till Dawn זה סרט שלדעתי מעולם לא הגיע לארץ אבל אולי אני טועה...זה עוד אחד מהסרטים שטרנטינו היה שותף להם בכתיבה (תסריט) ולפעמים גם בחלק מהבימוי, אבל בעיקרון הוא לא היה הבמאי וזה לא נחשב "סרט שלו".חוץ מ-From Dusk Till Dawn יש גם את True Romance (רומן על אמת), וכמובן Natural Born Killers (רוצחים מלידה, סרט קצת קשה אבל גאוני).הסרטים של טרנטינו הם כלבי אשמורת (1992), ספרות זולה (1994), ג'קי בראון (1997) וקיל ביל (2003/4).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.