פורסם 2005 במאי 520 שנים היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהאני מנסה לחסוך כמה שאפשר אבל עם אין בררה אז המקסימום שאני אוכל לתת הוא 800 (אין לי יותר)חשבתי שעד 500 אני אוכל להשיג משהו טוב אבל עם אין אז עד 800 מקסימום
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר אחים שלי סליחה על ההקפצה אבל זה די דחוף אני צריך את זה עד יום שלישי תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 במאי 720 שנים כל נתב המוגדר לרוחב פס של עד 54MBPS (ולא 11MBPS שהם הישנים יותר) - יאפשר לך יותר רוחב פס ברשת הביתית שבין המחשבים - תלויי כמובן במרחק הפיסי בינהם. בנוסף על הראוטר לתמוך ב- WIRELESS G ולא רק ב-B (שוב, התקן הישן) אבל כמובן שבשביל זה צריך שגם כ. הרשת האלחוטיים בניידים יתמכו בתקן G החדש. חברות מומלצות: 3COM\EDIMAX\D-LINKרצויי להציב את הראוטר ב"מרכז מעגל" כשמסביבו כל הניידים, כך שהמרחק בין כל נייד לרואטר יהיה שווה - והקצר ביותר. נתק כל הפרעה אלחוטית אחרת בסמוך לראוטר (טלפון אלחוטי למשל).*רצויי להוסיף אנטנה\אנטנות נוספות להגברה.אני קניתי לאחרונה ראוטר כזה: EDIMAX 6114WG שהוא האלחוטי החדש של החברה, ללא מודם פנימי או שיתוף מדפסת. לכל תוספת כזו צריך להוסיף עוד כסף.מקווה שעזרתי.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.