פורסם 2005 במאי 520 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081803,00.htmlמה דעתכם? אתם מרגישים הבדל?
פורסם 2005 במאי 520 שנים נשמע מפחיד תהיה להם סטטיסטיקות של הרגלי הגלישה של כולנו בנתיים הם חסכו לי 5 שניות אגב זה רק לארה"ב ואירופה(אצלנו זה בטח לא יעזור ממש) Availability: For users in North America and Europe (during beta testing phase) מעניין כמה זמן ימשך ה-beta phase הזה *שיעול* Gmail *שיעול* :
פורסם 2005 במאי 520 שנים אף פעם לא אהבתי לעבוד דרך שרת פרוקסי ואני בטח לא יתחיל לאהוב עכשיו ועוד גוגל כמו ש Burton אמר "תהיה להם סטטיסטיקות של הרגלי הגלישה של כולנו"
פורסם 2005 במאי 620 שנים אגב זה רק לארה"ב ואירופה(אצלנו זה בטח לא יעזור ממש)מעניין כמה זמן ימשך ה-beta phase הזה *שיעול* Gmail *שיעול* : "על אף שבדף השירות נכתב כי השירות מיועד בתקופת הבטא לגולשים בצפון אמריקה ובאירופה, ניתן להוריד ולהשתמש בתוסף גם בישראל."
פורסם 2005 במאי 720 שנים מציע לכם למחוק אותה בהקדם האפשרייש הרבה תלונות שהתוכנה הזאת שומרת סיסמאות, וכמה גולשים התחברו לפורומים שהם לא רשומים בהם בכלל.
פורסם 2005 במאי 720 שנים אכן, כמו שאתם יכולים לקרוא בחדשה שפירסמנו (או בכתבה הזאת), העניין באמת מסוכן.אני מצטרף להמלצה להפסיק כל שימוש במאיץ הזה (אף-על-פי שאני בטוח שזה עניין של ימים ספורים אם לא שעות עד ש-Google בעצמם יסגרו את השירות, אחרי שהסכנה שבו תתפרסם קצת יותר).כמו-כן, טווח הכתובות שבהם התוכנה משתמשת (72.14.192.0-255) נחסם כאן ב-HWzone, כך שמי שמשתמש בשירות לא יוכל לגלוש באתר.לידיעתכם.
פורסם 2005 במאי 720 שנים ממליץ בחום לא להשתמש. התקנתי - לא היה שום שיפור חוץ מזה שHWZONE לא עלה לי . עשיתי אנ אינסטול רק בשביל לגלות שהפיירפוקס לא עובד. :pissed:
פורסם 2005 במאי 720 שנים חבל שכבר יש בעיות עם התוסף הזה אגב,גוגל חסכו לי 5.7 דקות [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 720 שנים חבל שכבר יש בעיות עם התוסף הזה אגב,גוגל חסכו לי 5.7 דקות לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שחיסכון של 5.7 דקות זו הגזמה מופרכת....
פורסם 2005 במאי 720 שנים לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שחיסכון של 5.7 דקות זו הגזמה מופרכת.... הגזמה?!,אתה קורא לי שקרן?! תסתכל כאן: נלקח מכאן: http://google.blognewschannel.com/index.php/archives/2005/05/05much-controversy-over-googles-accelerator/
פורסם 2005 במאי 720 שנים הגזמה?!,אתה קורא לי שקרן?!תרגע, לא נראה לי שקראו לך שקרן, בכלל ההערכה של הזמן שנחסך היא של התוסף של גוגל ולא שלך, אז למה אתה לוקח את זה אישית ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.