פורסם 2002 ביולי 1623 שנים טובאז פיתחנו וסרקנו את התמונותיש הסבר מלא בלינקhttp://forum.vgames.co.il/ubb/Forum1/HTML/008890.htmlרק חבל שקאספר לא סרק את התמונה שרואים את התוכן של המחשב שלישתראו כמה הכל מסודר ויפה!אולי אני אשכנע אותו לסרוק את זהדרך אגב, סתם שאלהנראה לי שהלוח אם שלי דפוקוקניתי אותי מזיגזגעכשיו, יש לי לוח של Giga-Byteשחכתי את השם המלא אבל זה נגמר ב- +Hאז אם אני מחליף, כדאי לי להוסיף כסף ולקנות אחד של אסוס?
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים הצבע הכללי יצא לא רע בכלל!אבל הכתובות של הIRON MAIDEN ו MEGADEATH ממש לא ברורות ומתושתשות!
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר אתה גם רוצה שאני אלחים שבלונה של זה ממתכת?!לא מספיק שעכשיו אני בקושי יכול להזיז את האצבע כי היא כואבת לי עדין מהכנת השבלונות?אני הכנתי את כולן!תאמין לי שזה קשה!!!ממש קשה!!!אבל כל עוד אתה יכול לקרוא את זה וזה נראה מגניב אז זה שווה את זההפרונט שלי יצא מגניב ;D
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים אני מאמין לך שזה היה מאוד קשה!אתה יכול להסביר לי מזה שבלונה (אני ויודע מזה אבל מה הכוונה..)
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים מחבר מה הפירוש של המילה?אין לי מושגאני רק יודע שקוראים לזה שבלונותבכל מקרהאנחנו הדפסנו את מה שרצינו (בפונטים שרצינו)שמנו את זה על קרטון, הידקנו בסלוטייפ שלא יזוזופשוט חתכתי עם סכין יפניתוזה מתיש, קשה ומורט עצביםוברור שזה לא יצא ישר ומעולה, כי זו סכין יפנית בכל מקרה...אבל יצא נחמד ומגניברק חבל שהמארז שלי נמצא בכוך ושעליו עוד עומד סאב וופר ועוד הקופסא של ה ADSL...לא רואים כלום חוץ מזה שהוא שחוראבל אם אני הולך למסיבת רשת כולם יראו
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים נחמד..תנים לפעם הבאה את הטיפים שנתנו לכם..אחלה חולצה ;Dוסחטיין על הפוזה עם הקרטון :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים דבר ראשון, כול הכבוד על העבודה שלך.בהחלט תוצאות מכובדות לצביעה ראשונה(צביעה ראושנה שלי יצא הרבה יות גרוע).אבל מה לעשות, ספריי דורש מיומנות(גראפיטי!!), שנרכשת עם אימון.פעם הבאה תדע לעשות את זה הרבה יותר טוב והרבה יותר חלק.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים פ33ה אחי ייצא ממש נחמד.....אני צבעתי את שלי בשחור וריססתי את הסמל של בילבונג.. אין לי תמונות.. אבל הצבע מתחיל להתקלף וכל נגיעה קטנה יורד :'( :'( :'(בנוסף לזה הוספתי חלון עם 2 לדים חזקים
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני הייתי מוותר על הכיתוב... לא עושים עם קרטון, רק עם סלוטייפ...סה"כ נחמד, לא תזיק עוד שכבה...
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר אני הייתי מוותר על הכיתוב... לא עושים עם קרטון, רק עם סלוטייפ...סה"כ נחמד, לא תזיק עוד שכבה...לא צריך עוד שיכבהזה רק נראה ככה בגלל האייכות של התמונהבמציאות הכל נראה אחידואיך אני אמור לעשות את זה עם סלוטייפ?אל תשכח שאני רוצה פונט מסויים
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני הייתי מוותר על הכיתוב... לא עושים עם קרטון, רק עם סלוטייפ...סה"כ נחמד, לא תזיק עוד שכבה...לא צריך עוד שיכבהזה רק נראה ככה בגלל האייכות של התמונהבמציאות הכל נראה אחידואיך אני אמור לעשות את זה עם סלוטייפ?אל תשכח שאני רוצה פונט מסוייםאתה בטוווח שהכל אחיד ?להדביק סלוטייפ על המארז ולחתוך בהתאם.. שבלונה קצת יותר חכמה...
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר אבל זה לא יסרוט את המארז ואת הצבע השחור שכבר קיים אם אני אחתוך את הסלוטייפ?או שיש דרך לא להשתמש בסכין יפנית?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אבל זה לא יסרוט את המארז ואת הצבע השחור שכבר קיים אם אני אחתוך את הסלוטייפ?או שיש דרך לא להשתמש בסכין יפנית?אם תפעיל לחץ אטומי, זה יסרוט..גם אם כן זה יראה יותר טוב ממה שאתה עשית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.