עבור לתוכן

כיצד לכוון תצוגת מסך על מסך טלויזייה (nview)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך.

האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ?

כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui

21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ?

תודה, אסף :smoke:

פורסם
  • מחבר

ואני חשבתי שיש כאן ידענים

פורסם

שידור בארץ הוא PAL-B אבל אני עברתי על כל הסוגים שיש ברשימה וזה לא מזיז לשום דבר.

האיכות של ה TV OUT די גרועה (זה לא דבר חדש לצערי), תפעיל סרט על מסך מלא ותראה שזה סביר,

אבל בשביל לצפות ב DESKTOP או לשחק זה פשוט נוראי.

אני ניסיתי עם ה MSI GF4 Ti4600 וטלויזיה 28" של Grundig .

פורסם

לביטול הפס הלבן יש לנתק את האנטנה מהקיר

פורסם
  • מחבר

ננסה! אם זה עובד תודה רבה :-* וזה מבטל גם את הריצוד אני מקווה :-\

עכשיו לגבי התמונה, איך מכוונים אותה שתתפוס את כל המסך ? כי רואים רק במרכז הטלויזיה וגם בצד אחד התמונה עקומה ... היא מעוגלת קצת

פורסם

OVERLAY

בדרייבר

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה לפרט קצת יותר ?

פורסם

יש לך שם בלכוון את המסך של הטלויזיה יש לך flicker filter תעשה high ובקשר לזה שה TV OUT לא על כל המסך,

מה לעשות זה ככה זה די חרא, הכרטיס הכי טוב ל TV OUT כרגע הוא Matrox Parhelia והוא די חרא :'(

פורסם

וגם Kyro II SE שהוא עוד יותר חרא

פורסם
  • מחבר

יש לך שם בלכוון את המסך של הטלויזיה יש לך flicker filter תעשה high ובקשר לזה שה TV OUT לא על כל המסך,

מה לעשות זה ככה זה די חרא, הכרטיס הכי טוב ל TV OUT כרגע הוא Matrox Parhelia והוא די חרא :'(

אני מקווה שאני אמצא תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים