פורסם 2002 ביולי 1723 שנים Proto דבר איתם תעשה לי טובה. FSB ! לא זכרונות ולא מעבד ! :lol: :lol: מה , הפכתי לדובר שלך ? אוורקלוק עם מעבד פתוח עובד בצורה הבאה . קודם כל מוצאים את התדר המקסימלי שהמעבד יציב בו . במקרה שלנו כאן התדר הוא 194.משהו מגהרץ . סבבה . אחר כך מתחילים לעלות לאט לאט את המכפלה , עד שמגיעים לגבול הפיזי של המעבד . יעני , 194.משו כפול 7 , יתן לנו כמעט 1.4 גיגהרץ . התדר המקורי הוא 1.4 גיגהרץ של המעבד , מה שאומר שהגבול שלו צריך להיות בערך 1.7 גיגהרץ , עם קירור טוב . מה שאומר , שזה 194 כפול 8.5 , יתן ביצועים הכי טובים שאפשר . מה שאומר ש ...... זה רק השלב הראשון של BYTER בכל הסאגה הזאת .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מילה אחת- CTL..נכון , אבל אתה מודע לזה שכדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך , אתה צריך להריץ אותם איזה ככה על 3.2 , אם לא יותר ...אני יכול לספור על יד אחת לוחות שיתנו לך כאלה דרגות חישמול לזכרונות .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים תלוי בחברה.קורסאיר למשל זוללים מתח, אם תצליח להשיג את הסמסונג המקורי או מושקין שמגיעים עם CTL המצב יהיה טוב (233 ב2.7V).אגב, הIT7 מאפשר 3.2 ;D
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים תלוי בחברה.קורסאיר למשל זוללים מתח, אם תצליח להשיג את הסמסונג המקורי או מושקין שמגיעים עם CTL המצב יהיה טוב (233 ב2.7V).אגב, הIT7 מאפשר 3.2 ;Dתגיד תודה שאני רוצה לקנות אופנוע ואני לא הולך להוציא שקל על המחשב שלי אחרת ..... נראה לי שהייתי מנסה 3.6 לזכרונות .
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים סמסונג מקורי? אם לא, איזו חברה?http://www.hwzone.co.il/community/view_specs.php?user=CoronaLover
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.