עבור לתוכן

רשת בין שני מחשבים בקומות שונות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי המדריך, יש לך אותו בת'רד הדביק בתחילת הפורום ( רשתות ואינטרנט): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0

צודק הייתי צריך לבדוק כי סביר להניח שמדרך שכשזה ימצא בדביק או בחשוב וכו'...טעות שלי.

פורסם

עריכה: הבנתי מהדריך שבמידה ואני משתמש בכבל 8 גידים אפשר לשים בו גם קו טלפון, האם זה נכון???אפשר הסבר מפורט יותר?

להשתמש ב4 גידים לכבל רשת בהתאם למדריך

עכשיו בשביל כבל טלפון צריך רק 2 גידים אז אתה יכול להשתמש בשתי הזוגות שנותרו לך בשביל לחבר שני טלפונים

עריכה 2: אני מתכוון לקנות ולהרכיב לחבר רשת, הוא צריך שכמה מטרים בערך 20 יהיו חיצוניים על מנת להגיע לחדר למעלה שם יהיה המחשב השני, האם כל הכבל עד הגעתו לכרטיס רשת צריך להיות מסוכך?אם לא איך אני עושה בצד אחד כן וברגע שלא צריך יותר הוא יהיה רגיל?כמו כן האם זה מספיק לתלות את הכבל ולשים אותו בצינור שיגן עליו מנזקי מזג האוויר....

עקרונית גם כבל רשת שהוא רק פנימי עם הוא עובר את ה30-40 מטר עדיף להתקין מסוכך

אבל אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש רק בקטע החיצוני במסוכך ולהשתמש במחבר נקבה נקבה על מנת לחבר שני הכבלים

מחבר כזה ניתן לקנות בכל חנות למחשבים וברוב חנויות לחלקי חשמל ואפילו בהום סנטר וקוסמוס

בכל מקרה יש עדיפות שיהיה כבל מסוכך

אל תשכח שאתה לא בונה את הרשת ליום יומיים וההשקעה היא להרבה זמן

כבל מסוכך ניתן רק לתלות בצמוד לקיר

כבל רגיל חייב צינור הגנה

פורסם
  • מחבר

כמה עולה צינור הגנה שאתה מדבר עליו?

תראה עקרונית רק כמה מטרים יהיו מחוץ לקיר וכשרשמתי 20 הגזמתי אפילו, זה עניין של קומה מעל, לא רציני כל כך.

הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה להתחיל להתעסק עם חיבורים לבד של כבלים, זה לא שאני לא יודע זה שזה לא שווה לי שכן אני לא מקבל על זה כלום אני עושה טובה בעצם ל3 אנשים שאני מכיר, אני לא משלם על זה ואני לא רוצה להתאמץ יותר מידי, בדיוק כמו שטכנאי היה עושה להם רק בחינם.

פורסם

מדובר בצינור של חשמל כמה הוא עולה במטרים בודדים אני לא יודע תברר בחנות לציוד חשמלי

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לסתם צינור פשוט או שיש משהו מיוחד בצינור הזה?הבנתי שצריך להעביר פס מתכת או משהו כזה?...

בכל מקרה בשימוש עם צינור עדיף להשתמש בסמוכך, מוסכך חלקית או לא מוסכך כלל?

פורסם

שוב פעם

במקרה של כבל מסוכך לא חייב צינור

יענו ניתן לחבר אותו לקיר מחוץ לבית

במקרה של כבל רגיל או מסוכך חלקית

חייב צינור חשמל חיצוני

זה צינור פלסטיק מוגן משמש אשר מצמידים לקיר

בקשר לפס מתחת זה רק אם אתה תולה את הכבל באויר

אם לדוגמא את מעביר כבל בין שני עמודים או שאתה מעביר כבל לחדר של החברה שגרה בית ממול

פורסם
  • מחבר

כלומר זה רק לתליה...?

פורסם

כן

כמו שהיה רשום במדריך

הכבל לא יכול להחזיק את עצמו אז תריך כבל מתכת נוסף להחזיק אותו

אבל אם שמים צמוד לקיר אז הקיר הוא זה שמחזיק אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים