פורסם 2005 במאי 920 שנים לגבי המדריך, יש לך אותו בת'רד הדביק בתחילת הפורום ( רשתות ואינטרנט): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר לגבי המדריך, יש לך אותו בת'רד הדביק בתחילת הפורום ( רשתות ואינטרנט): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0צודק הייתי צריך לבדוק כי סביר להניח שמדרך שכשזה ימצא בדביק או בחשוב וכו'...טעות שלי.
פורסם 2005 במאי 920 שנים עריכה: הבנתי מהדריך שבמידה ואני משתמש בכבל 8 גידים אפשר לשים בו גם קו טלפון, האם זה נכון???אפשר הסבר מפורט יותר?להשתמש ב4 גידים לכבל רשת בהתאם למדריך עכשיו בשביל כבל טלפון צריך רק 2 גידים אז אתה יכול להשתמש בשתי הזוגות שנותרו לך בשביל לחבר שני טלפוניםעריכה 2: אני מתכוון לקנות ולהרכיב לחבר רשת, הוא צריך שכמה מטרים בערך 20 יהיו חיצוניים על מנת להגיע לחדר למעלה שם יהיה המחשב השני, האם כל הכבל עד הגעתו לכרטיס רשת צריך להיות מסוכך?אם לא איך אני עושה בצד אחד כן וברגע שלא צריך יותר הוא יהיה רגיל?כמו כן האם זה מספיק לתלות את הכבל ולשים אותו בצינור שיגן עליו מנזקי מזג האוויר....עקרונית גם כבל רשת שהוא רק פנימי עם הוא עובר את ה30-40 מטר עדיף להתקין מסוכךאבל אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש רק בקטע החיצוני במסוכך ולהשתמש במחבר נקבה נקבה על מנת לחבר שני הכבליםמחבר כזה ניתן לקנות בכל חנות למחשבים וברוב חנויות לחלקי חשמל ואפילו בהום סנטר וקוסמוסבכל מקרה יש עדיפות שיהיה כבל מסוכך אל תשכח שאתה לא בונה את הרשת ליום יומיים וההשקעה היא להרבה זמןכבל מסוכך ניתן רק לתלות בצמוד לקיר כבל רגיל חייב צינור הגנה
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר כמה עולה צינור הגנה שאתה מדבר עליו?תראה עקרונית רק כמה מטרים יהיו מחוץ לקיר וכשרשמתי 20 הגזמתי אפילו, זה עניין של קומה מעל, לא רציני כל כך.הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה להתחיל להתעסק עם חיבורים לבד של כבלים, זה לא שאני לא יודע זה שזה לא שווה לי שכן אני לא מקבל על זה כלום אני עושה טובה בעצם ל3 אנשים שאני מכיר, אני לא משלם על זה ואני לא רוצה להתאמץ יותר מידי, בדיוק כמו שטכנאי היה עושה להם רק בחינם.
פורסם 2005 במאי 920 שנים מדובר בצינור של חשמל כמה הוא עולה במטרים בודדים אני לא יודע תברר בחנות לציוד חשמלי
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אתה מתכוון לסתם צינור פשוט או שיש משהו מיוחד בצינור הזה?הבנתי שצריך להעביר פס מתכת או משהו כזה?...בכל מקרה בשימוש עם צינור עדיף להשתמש בסמוכך, מוסכך חלקית או לא מוסכך כלל?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים שוב פעםבמקרה של כבל מסוכך לא חייב צינוריענו ניתן לחבר אותו לקיר מחוץ לביתבמקרה של כבל רגיל או מסוכך חלקיתחייב צינור חשמל חיצוניזה צינור פלסטיק מוגן משמש אשר מצמידים לקירבקשר לפס מתחת זה רק אם אתה תולה את הכבל באויראם לדוגמא את מעביר כבל בין שני עמודים או שאתה מעביר כבל לחדר של החברה שגרה בית ממול
פורסם 2005 במאי 1020 שנים כןכמו שהיה רשום במדריךהכבל לא יכול להחזיק את עצמו אז תריך כבל מתכת נוסף להחזיק אותואבל אם שמים צמוד לקיר אז הקיר הוא זה שמחזיק אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.