עבור לתוכן

יצא X800XL 512 M"B

Featured Replies

פורסם

בת'רד אחר אמרת שהוא מכפיל את ביצועיו של הX800XL בגרסת ה256MB, איפה דמיינת את זה? :nixweiss:

פורסם

האנשים שם ב ATI ממש משועוממים,אני אומר לכם.. :screwy:

פורסם
  • מחבר

בת'רד אחר אמרת שהוא מכפיל את ביצועיו של הX800XL בגרסת ה256MB, איפה דמיינת את זה?  :nixweiss:

התבלבלתי וערכתי

פורסם

עדיף X850 XT באותו הכסף :screwy:

פורסם

דווקא בסקירה שB3D עשו הרבה מתכנתים אמרו שבעתיד הקרוב (חצי שנה-שנה) דווקא כן יהיה שימוש וצורך בחצי גיגה, אבל לכו תדעו אם הRX800XL באמת יהיה מספיק חזק בשביל מה שידרוש חצי גיגה.

וד"א, גיינוורד תתחיל למכור עוד כמה שבועות GF6200 עם חצי גיגה, אני חושב שזאת גרסאת TC עם 256MB על הכרטיס ועוד 256MB שתשלים מהRAM.

פורסם

ATi נפלו על הראש.

הם לוקחים את הכרטיס שהוא לא הכי טוב שלהם ואותו הם מגדילים,מלבד זאת ההפרשים נמוכים ובשביל 512MB,

ולא נראה לי שבX800XL הRAM זאת המגבלה העיקרית,נראה תמוהה שהם לא לקחו את הכרטיס הכי יוקרתי שלהם X850XT ועשו לו 512.

כמו nVIDIA עם ה6800Ultra.

בכל אופן X800XL 512MB נראה לי לא שווה את ההשקעה,זה נראת לי כמו סתם חלטורה של ATi לסחוט עוד כסף מאנשים.

פורסם

המחיר ממש מוגזם - 450 דולר(!) ל-512 מגה לעומת 300 דולר לכרטיס עם 256 מגה.

פורסם

בעעע הזיכרון עושה אתה העבודה שלו אבל ה GPU איטי מידי בשיביל למלא את כל הזיכרון ו 256 זה בדיוק מה שהוא צריך ברוב המקרים

לעומת זאת אחרי OC היה שיפור יפה מאוד ואפילו עקיפה של ה 850XT שזה היה דיי נחמד ביחוד ברזולוציה גבוהה

בקיצור זה הכל מעולה אבל לא מתאים לזמננו אולי עוד חצי שנה -שנה יהיה שימוש בוא

בנתיים סתם תוספת של 150 דולר

פורסם

וד"א, גיינוורד תתחיל למכור עוד כמה שבועות GF6200 עם חצי גיגה, אני חושב שזאת גרסאת TC עם 256MB על הכרטיס ועוד 256MB שתשלים מהRAM.

:lol:

זה יהיה הצעד הכי מטופש שתעשיית בחומרה תעשה אי פעם...

פורסם

:lol:

זה יהיה הצעד הכי מטופש שתעשיית בחומרה תעשה אי פעם...

מסכים.לא צריך היום כרטיסים עם יותר מ128 מגה זכרון.
פורסם

מסכים.לא צריך היום כרטיסים עם יותר מ128 מגה זכרון.

אני מקווה שהתכוונת שבGF6200 לא צריך.

פורסם

רוב המשחקים (היום) לא דורשים יותר מ-128MB זכרון

למעט משחקים שנוצרו במימון יצרניות כרטיסי מסך , כדי להצדיק את קיומם של הכרטיסים היקרים

וכדי לגרום לאנשים להרגיש שמה שיש להם בבית , זה כרטיס מיושן ! , או בקיצור לגרום להם לשדרג !

פורסם

בקיצור נסיון שכנראה יצליח לשכנע את הMainStram לקנות דברים שהוא לא צריך ובגלל שMainStram גם לא כל כך מבין הוא יראה שיש 512 זכרון בכרטיס שזה "ממש ממש טוב" וירוץ לקנות.

פורסם
  • מחבר

ATI כן תוציא X850XT PE ו X950XT אם 512 M"B למי שלא יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים