פורסם 2005 במאי 1720 שנים רמת גן גבעתיים ת"א אגב, רון, אני מבלה בלילות האחרונים קרוב מאוד לבית שלך עם האוטו של חבר 8)
פורסם 2005 במאי 1720 שנים אגב, רון, אני מבלה בלילות האחרונים קרוב מאוד לבית שלך עם האוטו של חבר 8) למה אתה לא מזהיר אותי
פורסם 2005 במאי 1720 שנים אם ראית לנסר שחורה מפחידה (זאת מהפרסומת של מיצובישי, לא כמו זאת אלא זאת בדיוק) מתחת לבית שלך או שמעת חריקות צמיגים - זה אנחנו ;D
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אוקיי אני אדע להיזהר ;D איך בדיוק השגתם את זאת מהפירסומת? זה שלו, ליתר דיוק של אמא שלו. עובדת במיצובישי וזה הרכב מהחברה שהיא מקבלת. מדי פעם הוא חוזר עם איזה פאג'רו או משו כזה
פורסם 2005 במאי 1820 שנים ד"א רחובות היא שלי !!! היום עשיתי תאונה כמעט בתוך מכון ויצמן Respect !!! (כמובן שזה לא היה באשמתי... מה האנשים מעשנים שם לעזאזל )
פורסם 2005 במאי 1820 שנים זה שלו, ליתר דיוק של אמא שלו. עובדת במיצובישי וזה הרכב מהחברה שהיא מקבלת. מדי פעם הוא חוזר עם איזה פאג'רו או משו כזה אה נחמד כמה היא סוגרת?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים זה שלו, ליתר דיוק של אמא שלו. עובדת במיצובישי וזה הרכב מהחברה שהיא מקבלת. מדי פעם הוא חוזר עם איזה פאג'רו או משו כזה יש מצב שהיא תחזור איזה יום עם איזו EVO ? ;D
פורסם 2005 במאי 1920 שנים חזרה כבר פעם אחת עם אבו, מה עשינו לה חלק כאן יודעים ;Dכמה השחורה סוגרת? לא יודע, לא ניסינו אף פעם ולא רואה סיבה לנסות.זה בסה"כ לנסר 2 ליטר שחורה ידנית עם קיט ספורטיבי ונמוכה ב30 מ"מ מהרגילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.